Snart var det Jul igen

Skepp och hojj !!!


Nu är det snart Jul, Vi har bakat pepparkakor och lussebullar, Köpt jul gran och klätt den :)
Jennifer har gått lucia tåg (ur gulligt såklart)
Och vi har shoppat shoppat och åter shoppat!
Jennifer ska fira jul hos sin pappa, Så vi har haft en liten julafton redan hos morfar, Där vi åt massor med julmat.  Hon har fått så mycke jul klappar ! kläder , barnsmink, en puss docka med blöjjor skötbord salvor o.s.v , dockvagn. En nalle som lyser imörkret och en hund som hoppas leker skäller pussas...ja ni vet typ allt.
Vi var i nacka forum här om dan och jag köpte ett par vinter skor, dom var vita och super varma *får vi hoppas* Sen fick jag ett par skit snygga skor i jul klapp från Micke!!!.. Och så köpte jag en skit snygg svart klänning från Veromoda som jag ska ha på Jul afton ***SSSSÅÅÅÅ FIIIN*

I morgon ska Jennifer med morfar på jul marknad på skansen och jag och Micke ska till Sickla och köpa de sista jul klapparna.
Vi håller på att leta avelshund för fullt nu. Vi letar bland raserna Dvärg pincher (black and than), Cavelier king charles spaniel, Elr Jack russel, Den ska ha stamtavla o.s.v och vi kommer inte ta första bästa, Vi får helt enkelt se vad som passar oss. Men spännande är det. Äntligen kan vi börja sätta igång med den här drömmen. Äntligen har vi fixat ekonomin för det!
Vi kommer fortsätta leta lägenheter efter Jul, Dom som vi har tittat på har vart helt perfekta tänk 111kv för 6500 kr i månaden....gaah , Synd att vi inte fick den ! Men vi får fortsätta leta och hoppas att vi hamnar 1 i kö´n nästa gång!

Snart åker vi ner till Göteborg igen.. vi åker den 30 December och kommer hem 6 Januari.... As nice !


Om jag inte hinner skriva mer innan jul så vill jag passa på att
Önska er alla en riktigt GOD JUL

Kram Lina Jennifer Micke Baylize och Lilla Smilla*

RSS 2.0