Brevet till Gud



Titta ner på oss, Titta på hur vi har det , vi söker efter lycka..men är det någon som har den ? Vem har svaren på alla frågor vi ställer ? Och hur går det för barnen med alla dessa droger i sammhället ? Vi fäller tårar och bär på våran börda. Vi krigar och skjuter och vi skadar och dödar. Vi hatar och mördar. Vart har kärleken tagit vägen ? Tillsammans skördar vi oss fram till undergång för denna världen.  Barn i tredje världen strecker ut sin hand till oss men vi tittar bort och därför växer deras hat.

Mina texter är vad jag ser och tänker
Mina texter är vad jag ser och känner
Vi vänder våra blad och fortsätter vår "saga"
Men vi jagas av vårat förflutna
Hur det slutar , det vet inte du
Jag postar nu detta brevet till Gud

 Varför slocknar våra lågor ? Jag har för få svar...men alltförmånga frågor!

Det sägs att du finns och jag vill gärna tro det, Men godhet verkar inte vara din starka sida, Är livet ett test ? Det spelar ingen roll. För jag lever som jag gör och jag bryr mig inte om det. I en värld av kulturer växer fördommar. Det vi inte förstår , Vill vi inte känna ! Allting handlar om pengar, Och allting handlar om ens profil. Varför inte älska ? Varför alla krig ?  Vi är dom vi är men vi vill vara någon annan, Vi söker ideal men kommer aldrig bli dom samma , som lekte tillsammans , när vi var barn nu måste vi passa in i en mall gjord av reklam och utvik. Vi våldtas av media vi våldtas av telia m.m
Var är kärleken ?

Mina tankar är frågetecken du har världen i din hand snurra den och gör den bättre så vi kan leva i en värld där alla är lika utan rasfientligehet , fattiga som rika , Utan presidenter partier och det dåliga . Där lagar inte finns och inte heller behovet av narkotika. Där vi är ärliga och lögner är passerade . Där vi bara skriver om det härliga! Och inte alla fel.

En plats där våra barn kan leka tillsammans
En plats där våra barn lär sig att respekt är en standard
En plats där vi kan vara oss själva
En plats där vi inte längre behöver känna någon räddsla

Där vi ger och tar
Där vi älskar varandra
Där vi alltid mår bra
Där vi tar hand om varandra


image3

RSS 2.0