Jag har klippt mig

yes box, Har inte hunnit med att uppdatera om detta i bloggen, Så jag gör det nu ! Här om dagen var jag hos frissan nere i centrum. Tonade håret lite mörkare och klippte mig , För en gångs skull är jag super nöjd. Chappe är verkligen en gud på att stayla håret efteråt, Med plattång gjorde han lite lockar som sedan såg ut mer som själv fall, Mitt hår är i grund och botten spik rakt och jag har inte fått till det lika snyggt som han lyckades med ..nu efteråt. Skyller på att min plattång går på sista versen. Måste verkligen skaffa en ny! Någon som vet någon bra sida där man kan beställa online, Eller kanske ska skippa plattången och skaffa en sådan där babyliss icurl som man sett reklam för på tv, Den ger jue självfall på momangen, Någon som har en sådan och berätta om sina erfarenheter, jag vill ha någon som fungerar snabbt och enkelt, Utan att man måste vara duktig på det man gör :) ha ha

Släppte ut håret ur knuten jag hade på huvudet och tog ett snabbt foto innan jag gick till frissan för en
FÖRE bild


Såhär är frisyren jag ville ha



På väg mot förändring !!!


Efter bilder

Färdigt resultat bak





Det sa bara PLOPP...

Efter mycket vickandes i ca 2 månader så har Jennifers tand varit lika envis som hon och bestämmt stannt kvar. Den har vickat hit och den har vickat dit, Den har nästan legat ner och farit från sida till sida !
Idag ledsnade jag och Jennifer och bestämmde oss för att ta saken i egna händer.

NU SKULLE DEN UT !

(om filmen inte visas här på bloggen så klicka på länken)

http://www.youtube.com/watch?v=x0BS87bEHjQ


Kisse missar

Bara några dagar efter lilla Alvin kom hem till oss så är han accepterad utav Smilla, Dom leker och jagar varandra, full fart ! Smilla har blivit som en kattunge och har har verkligen jätte roligt !







Alvin i full fart med leksaken "Catch" en råtta som åker runnt runnt , som han aldrig kommer få tag i :)


Stackars Flame har gjort sig illa i skogen, En pinner åkte rätt in i hennes ben , och så mycket blod har jag nog aldrig sett förut, Fick bära henne hem och trycka på hålet där blodet kom ifrån, första 30 min rann det på mycket men sedan sinade det, i 2 timmar blödde det, Och nu ska stackarn gå på antibiotika i 7 dagar IGEN samt hållas i stillhet !
Snacka om olycks drabbad hund !!! typiskt amstaff att vara så klumpiga och råka ut för allt titt som tätt :) haha .
Sötnöt !


Vilken helg. Har ännu inte tagit igen mig !

I helgen fyllde som bekant Flame ett år på lördagen och JENNIFER 7 ÅR på söndagen, Det firades med brak kalas för hela slanten. 11 barn blev det och minst lika många vuxna. Det var jätte roligt ! Hade ordat tårtor från dellan som var super goda ! Värt varända krona, (1000 kr) Jennifer fick hur mycket presenter som hellst ! Hon blev så glad för alltihopa !
Vi hade dans stopp, Fiskdam och lite andra lekar.

Här kommer lite bilder

dagen började med frukost på sängen sång och presenter, Här fick hon två par jeans, en tröjja, en super snygg dun väst, Pet shop gosedjur, Bee - Tv spel m.m




Kalaset :

Ena tårtan (för barnen) från Dellan, eget pynnt med ior nalle puh hjärtan o.s.v


Jennifer styr över partyt bäst hon kan.


Present öppning, Karin på vänster sida om Jennifer är min ingifta lilla syster


Mia och världens tokigaste Morfar, Om ni undrar vad han har i ansiktet så är det en upp och ner vänd prinsess krona... Varför... ja det vet jag inte :)


Mer presenter....


Världens goaste Tyra !


Jennifer och Alva pussas. Underbara ungar.


Dagen efter...

Jennifers present av Underbara moster Ullis var rullskridskor och nu övas det för fullt.


Och det går verkligen bättre och bättre ! Snart kan hon själv !


I måndags hämtade jag lilla Alvin ! Inga slagsmål hema mellan honom och smilla, Utan dom är snarare nyfikna på varandra , men vågar inte gå fram ännu. Det går iallafall super bra. Han är lekfull busig och gosig som en liten kisse ska vara. Och sååå mjuk ! Han hänger på en vart man än går och vill inte bli lämnad ensam, Underbaaaar.









Alvins nya leksak "Catch"




Idag var Albus här som vanligt och eftersom det kört i hop sig med jobb för min kompis sara så fick hennes hund Gunvald vara här också, Han är så lugn så det var inget extra jobb, Micke var jue hema också så vi kunde hjälpas åt på prommenaden.



Nu är Micke och fiskar som vanligt. Ingenting på tv´n... drygt. Kanske dags att slå huvudet i kudden ?



Det var allt för idag ..............

Jag säger bara ÅÅÅÅÅÅ

Jag ska få en Alvin !!!

6 Veckor



13 Veckor


Han kommer på Måndag.

I helgen blir det fullt upp med Kalas ! lilla Flame fyller ett år i morgon. Och Jennifer 7 år på söndag.
FULL RULLE !
Berättar mer om det vid senare tillfälle :) För nu steg Albus in genom dörren.

Bilder säger mer än tusen ord...

Galningarna : Eastzone Gladiator Flame, Albus , Harley, Cilla, Och Gunvald .













Det är inte lätt att fotografera hundar i full fart, På 90 % av alla bilderna fick jag bara med deras rumpor :)
Så detta får duga !


Sommarlovet slut...

Här är Jennifer i sin nya frisyr, (dock oborstad)

IDAG BÖRJAR HON ETTAN !





Med ny fröken och nästan ett år äldre kilade hon iväg med Micke med ryggsäcken på ryggen, Självförtroendet på topp men sammtidigt så nervös så att hon mådde illa.



Trist för mig att missa första skoldagen, Men jag måste vara hema och invänta Albus. Jag tror dessutom att de blir som en "vanlig" skoldag direkt så Micke kommer nog inte få vara med så mycket ändå.



R.i.p Sara



Nu har mammas katt somnat in p.g.a sjukdom. Hon blev ca 18 år och har haft ett långt och bra liv.
Hon skulle avlivas som 3-4 åring för att familjen hade ledsnat och jag kunde inte låta bli att ta med henne hem, Och hon fick 14 extra år hos oss.
Sara har alltid varit egen och speciell, Hon visste vad hon ville, och hade inga problem att visa det heller. Man fick klappa när det passade henne, Men banne den som klappade på fel sätt !
Jennifer har alltid favoriserat Sara , Jennifer är en riktig kattmänniska som kunde ta henne på rätt sätt.
Det känns konstigt att hon är borta, Hon har jue lixom alltid funnits där. Aldrig kunde jag tro när vi var hos mamma sist att det skulle vara sista gången vi sågs. Hon var så otroligt pigg och man hade aldrig gissat att hon ens var äldre än 5 år. Smidig och inga gråa hår alls. Men senaste månaden har allt gått så fort,

Jag kan knappt tänka mig vad min mamma går igenom nu.... och hur tomt det måste vara hema hos henne. Sara och mamma hade en speciell relation det var uppenbart på lång vägar.

Tack Sara för alla fina år du gett oss och speciellt min mamma !

Vila i frid .



Har bloggen dött ?

Kanske ... kanske inte...

Kanske försöker jag återuppliva den med lite mun mot mun metoden.. kanske jag lyckas för en stund för att den sedan ska falla in koma igen, Det sköna med denna blogg är att den finns här jag när vill att den ska finnas. Orkar jag inte med den på 2 veckor så behöver jag inte orka med den. Den är så full av liv men ändå så OTROLIGT död :)

Thats life for a blogg !

Den senaste tiden har vi haft fullt upp med både det tredje och fjärde,  Men det har blivit som ni märkt desstu mindre bloggande, Så är det när man har barn hema hela dagarna ! Vi går massor i skogen varje dag, Plockar blåbär och svamp, Vi leker i parker, spelar spel , besöker vänner och bekanta, och försöker syssel sätta oss på detta enormt lång dragna sommarlov, Jag tror att både jag och Jennifer börjar tröttna rejält på 3 månaders ledighet tillsammans.
Visserligen har vi kunnat legat en del på stranden, Vart på semester i Lysekil gått på cirkus m.m men nu börjar fantasin ta slut.  Lika som sommarlovet. På tisdag börjar Jennifer ETTAN ! Och blir stora tjejen ! hon kommer få en ny fröken som är 29 år som verkar super trevlig,. Och på söndag fyller hon 7 ÅR ! Jag kan faktiskt inte förstå själv...
Jag är lycklig men sammtidigt vettskrämd.. ja ni vet hur jag funkar vid detta laget :)



På cirkus










Kvälls mys med Molly..



SOMMAR BILDER

Finn stampe ?...


Tomaterna på väg...


Kladdkaka... mumma....




Rullar runnt i blåbärs riset.




Min karl är en stooooor fiskare !




jennifer & Alva


På stranden..

Jennifer & Oscar






Galen pannan själv...


 
Nu har jag ALBUS här om dagarna. En Boxer som jag passar, Och vilket drag ! inte en sekund av lugn infinner sig här hema, Igår gick vi i skogen och hundarna sprang och jagade varandra i 2 timmar,  När vi kom hem lixom bara fortsatte racet, Genom hallen ...glider genom vardagsrummet...ut på balkongen ...tvär vändning så att dom nästan välter och river omkull varenda blomma på vägen...IN igen ... förbi Jennifer som ser ut att göra en piruett..(dock ej en frivillig sådan) in i Jennifers rum upp i sängen och då kommer jag.. "häxan sur tant" själv , rycker tag i hundarnas varsin läpp och säger med den barskaste röst jag har (eller försöker ha) Nu får det FAN vara nog ! Albus tittar på mig med den där speciella boxer blicken och man känner något slags förlåt från hans sida, Flame suckar och jag hinner ta ett andetag, Men så skakar Albus på sig så att drägglet flyger upp i taket och lixom stuttsar mellan väggarna, Jag har fått dräggel i ansiktet och skriker .... Albus rapar. Och jag kan näääääääästan se hur Flame ler..
Jag springer in i badrummet och skrubbar mig så mycket jag kan, tar en trasa och hink med såpa... vänder mig om.. och hundarna är igång igen,  jennifer ser ut som bambi på hal is som försöker för sitt liv att stå upp och inte hallka i dessa dräggel pölar, Jag får tag i Flame hela hon ser ut som en hög med slem, In med hunden i badkaret... dushar av henne och bubblorna lixom skummar sig tills hon mer och mer påminner om en snö gubbe...
jennifer har jag satt i soffan och sagt "sitt kvar" Albus har äntligen lagt sig på mattan i väntan på sin rena fräsha nydushade flickvän.....
TROR han ja !!!!!!!!!
När Flame är färdig stängs hon in i sovrummet..
När resten av lägenheten ...jennifer och jag själv är slem fria tar jag min kaffe kopp till balkongen och andas ut..
För jag vet att när jag kommer in igen...börjar hela visan om..








Bye*

...............

Idag har vi mest vart hema.. har haft en jäääkla mensverk. Och känner mig yngklig och svag.

Vi var barnvakt på förmiddagen och på eftermiddagen passade vi på och hade lite mys bland annat så har vi bakat brownies och ätit kräftor.

Här är jennifer i full gång med att vispa smeten...



Och höjd punkten .....slicka skålen



Kräftorna MUMMA !


Inte leka med maten Jennifer !




Hon är inte svettig utan  ny badad :)

RSS 2.0