Dagens shopping ! och mys*

Hej

Här håller förkylningarna i sig och min dotter var hema från skolan både igår och idag.. hon kommer att få vara hema resten av veckan så hon frisknar på sig ordentligt innan det är dags att gå tillbaka.

Dagen började med att jag tog med Flame ner till ängen så hon fick busa av sig, Och sedan tränade vi en stund, Hon är super duktig på det mesta men inkallningen går aldrig lätt :) Hon hittar jue alltid så mycket spännande att göra på vägen haha.



Sedan så åkte vi till Rusta en sväng och handlade : En rosa/vit trasmatta till Jennifers rum, En stoor rislampa (rund taklampa) till Jennifers rum, En tak lampa till vårat sovrum, två vaser till våran hylla. och hårfärg "guld brunt" ! var också tvungen att köpa YTTERLIGARE en ny laddare till våra mobil telefoner som Flame lyckats tugga sönder, Den busen ! och ett par tofflor till Jennifer ( föreställande kisse missar) Och inte minst 9 te/kaffe koppar !!!

Efter det köpte vi indisk mat och tog med hem till middag, Gudomligt gott med kyckling kokos mjölk och nötter..mumma*

Så under kvällen har hängt upp lampor, Städat Jennifers rum, Färgat håret..vart riktigt naturligt och snyggt faktiskt. Och färgat ögonbrynen.
Nu har vi fikat vofflor med grädde och sylt och gubben har gått för att borsta tänderna och gå och lägga sig.

Se bilder nedan på dagens inköp :=)

Lampan till Jennifer´s rum!


Mattan till Jennifers rum !


Jennifers tofflor :=)


Prydnad´s vaserna till bokhyllan !


Tak lampa till vårat sovrum


Muggar.......




Och så här vart mitt hår, Kanske dumt att ha svart t-shirt på sig när jag tog kortet, men som ni ser är äntligen mina ljusa slingor borta som jag var sååå trött på !


Man kan jue inte avsluta dagen utan lite mys eller hur?









Nu ska jag studdsa till sängen,



Kram*



*Drömmen för en "liten" kanin*

Efter många resor hit och dit när det gäller våran kanin så blev han tillslut botad från skabben !! Underbart ! Men både min sambo och min dotter har tappat intresset, och jag var den ända som brydde mig om stackarn så kände jag att det var bättre för honom att flytta till en familj där han blir lika älskad av alla.

En underbar familj dök upp i går, Och hämtade honom, Han skulle få ett UNDERBART super duper hem, Där han skulle få uppmärksamhet både från vuxna och 5 barn! han skulle få vara fri gående i hela lägenheten eftersom han är rumsren, Och han var det enda djuret i familjen som skulle över ösas med kärlek och mys, Och få komma ut på sommaren, När dom hämtade honom fick mannen i familjen lycko tårar i ögonen och kunde inte sluta upprepa "fan vad häftigt ! " Världens lyckligaste familj packade in allt i bilen och var som i exstas ( stavas det så )

Det kändes så otroligt skönt ! han förtjänar det bästa ! Jag kunde inte vara lyckligare ! det kändes så jäkla coolt!
Dagen efter ringde fru´n och var jätte ledsen och berättade att en av deras döttrar hade kommit upp i morse och var helt uppsvullen i hela ansiktet ! En kraftig allergisk reaktion hade brutit ut, Så dom kom tillbaka med honom i kväll. Mycket besvikna och ledsna, Och berättade om hur underbar Stampe hade vart ! Han hade anpassat sig otroligt bra ! varit helt orädd i den nya miljön och tytt sig till dom direkt. Dit dom gick , gick han! satt dom på golvet la han huvudet i deras knä och bara väntade på att få bli klappad, precis som här. Och dom kunde inte sluta ösa komplimanger över hur vacker han var, och enormt trygg och stabil.

Det kändes nästan för bra för att vara sant. Vilket dröm hem!
Stampe är ganska slut efter miljö ombytet och har sovit sedan han kom.
Nu får han vara kvar tills vi hittar det rätta, Det är jue ingen panik. Men det blir svårt att bräcka den här familjen!
Och kräsen som man är lär det ta sin lilla tid. Så får vi se vad som händer.


Nu ska jag krypa till kojjs, och dela sängen med min älskade gubbe och snarkande hund :)
Och så tar vi dagen som den kommer i morgon ! längtar redan till morgon kaffet är det inte tokigt !





Sov gott och akta er för spöken            *KRAM*






Motgångarnas blomstertid...

Migränen är över ...

Men idag hände det som inte fick hända..

Idag har det som den största oron varit fokuserad på under en tid hänt. Ja visste att de skulle hända men jag har ändå försökt hålla hoppet uppe och vara positiv. Nu känns det som att jag trillat ner i ett stort svart hål, av besvikelse och ånger.

Varför ska livet vara så krångligt och svårt... Varför kan inte det svåra vara lättare ? Varför varför...vi ?
Snälla ge mig styrka att acceptera och gå vidare även om det gör ont.. ge mig styrka att glömma, För jag har inget annat val.

Det gör ont så förbannat ont att inget veta säkert. Att leva i ovisshet...är inte rättvist ! Jag begärde inte mycket och dom fick något så otroligt fint...jag var så godtrogen ..och ville inte lyssna på andra som bad mig att inte göra det, Och nu står jag här och får leva med mitt beslut som gjort hela familjen ledsen och besviken..och jag bär ansvaret !
Jag trodde att jag gjorde rätt... men ja gjorde fel...


Förlåt förlåt förlååååååååååt!!!!!!





Migrän !!

I går kväll skulle vi ha myspys, men efer ett halvt glas rose vin drog det igång....

Har nu legat i sängen hela dagen och kämpar mig igenom dom återkommande attakerna, i mörkt rum och där till illamåendet.

Kommer säkert inte kunna uppdatera bloggen nu på ett tag...sånnt här brukar hålla i sig tyvärr... Men håll tummarna så är ja nog  tillbaka snart igen.

Kram*


Underbara morgon

Nu sitter jag här i lugn och ro med te koppen i handen..och pustar ut en stund ! Mornarna är inte lätta när dom är fulla med stress.. borde gå upp tidigare.. men kan inte, och då menar jag verkligen att jag inte kan.. för benen lyder mig inte, och inte kan jag åla mig ur sängen, det skulle jue göra så ont att falla i golvet...

så nej jag kan inte gå upp tidigare.
Det blir stress!

I morse vaknade jag  vid ca 5 tiden av att katterna slogs, Micke råkade släppa in Rasmus till Smilla så de blev ett jäkla liv innan det lugna sig.. jag kunde inte gå upp... benen löd mig inte.. Men han lyckades reda ut det hela själv :) Somnade om och vaknade vid 7 tiden... då var det dags.. men nej.. mina ögon löd mig inte.. somnade om till 7.15 men då JÄVLAR var det dags..

Jag tog ett skutt ur sängen och landade på det ISKALLA golvet! Sen började det  vanliga.. klädde på mig, gick in och väkte Jennifer, la in käder till henne, gjorde i ordning frukosten , la i tvätt i tvätt maskinen, tömde kattlådor, Gick ut och slängde 5 soppåsar!!!!!! ( som gubben glömt ta med ut och slänga på morgonen luktade pekkaaa!!! ) Sprang ut och kissade av Flame, in igen! borsta tänderna på Jennifer..borsta håret, Tina färskfoder till hunden, Ge katterna mat, Ge kaninen mat/vatten hö, Få på Jennifer termo brallorna... Insåg snabbt för ett ögonblick att Flame inte hade fått sin mat, så sprang in i köket och gav den, Kommer tillbaka till hallen och Jennifer klär på sig så sakta att man kan tro att klockorna stannat! tjata tjata tjata..men gnäll gnäll gnäll va de ända man fick tillbaka :) De slutade med att jag fick klä på henne, skriva hämtnings tiden i "Hit och dit"- boken, slänga ner den och banan i ryggan, På med ryggan...åå äntligen ska vi gå... ( kl 07.56 ) Men nått fattas...

Var är Flame... hon stod fortfarane och åt! Den lilla byrackarn älskar sitt färskfoder och får för sig att hon ska äta upp skålen också, Men nej nu får det räcka...
bar henne till hallen och sätter ner henne på golvet , tar fram hennes jacka.. och vips är hon borta! VAFAN, Jennifer pekade under sängen och mycket riktigt där låg hon,Och blundade.. hon tror nämnligen att blundar hon så är det ingen om ser henne för det bir mörkt. ( Hon hatar sin jacka)
Fick locka med godis och leksaker men ikke... fick prata bebis språk..men ikke... fick rulla runnt på golvet och skratta men ikke. Tillslut drog jag undan möblera och kröp in under sängen och drog ut henne, Mycket less och irreterad med damm i hela huvet försökte jag sen få på henne jackan och hon gjorde sig så besvärlig och hal som möjligt haha!
Tog Jennifer i handen och halv sprang hela vägen till skolan.. Pussade henne i massor och pustade ut på vägen hem.. jag klarade det idag igen...

Kom bara 4 min för sent...  


Jag vet ja borde gå upp tidgare... men jag kan inte



Vad ska du göra  dag?


Nu ska jag städa det ser ut som ett bombnedslag här hema. Problemet är att nu är jag helt slut... kanske ja borde vila en timme först.... *Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz*



* Award Dags *

Jag har fått en award från kirre med blogg Tasslyckan ( http://tasslyckan.blogg.se/ )för en kreativ blogg, Tack så jätte mycket !!!
Och såhär löd det " *Ladymon har en underbar blogg som jag följer näst intill varje dag,här skriver hon om vardagslivet som det verkligen är. Barn,hundar och sambo. En inspererande källa kan man väl säga :)"



Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Sätt loggan på din blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån.
3. Nominera minst 7 andra bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar

Jag vill nominera :


Monica : på adress http://tokhundarna.cybersite.se/startsida.html här kan man följa hennes liv med sina fina hundar av rasen Chinese Crested Dog, Bianca & Gnista När det gälller träning, utställning och en massa bus som rackarna ställer till med :) I lycka och i motgångar, Mysig blogg helt enkelt,

Kirre : på adress
http://tasslyckan.blogg.se/ Inte bara för att hon nominerade mig utanför att hennes kärlek till hennes små pälsänglar verkligen bländar mig genom skärmen :) Hon beskriver vardagen med sina hundar, uppdaterar ofta, och visar bilder på ett utförligt sätt , beskriver tankar och känslor ! Hon länkar också till bra sidor där man kan shoppa loss ordentligt till vovvsen :)

Petra och Kenny : på adess
http://www.eastzone.webb.se/  Flames uppfödare, i bloggen kan man följa resultat från utställningar , en massa bus och underbara bilder på Flames släkt,

Nathalie : på adress
http://metrobloggen.se/nathaliiie en tjej på 22 år som bor med sin sambo och dotter Andrea, dom har en Pitbull som heter Taiba,  Man får följa med i hennes vardag, med familjen tankar m.m Mycket lycka i denna blogg ! och massor massor med kärlek!

Sofia : på adress
http://www.metrobloggen.se/igelpiga 24 år & mamma till tre barn (Max 05, Marcus 06 & Alex 08) Här bjuds det på tankar, en massa knasiga bilder och lite av den sjuka humorn ! ;) En mamma till underbart söta pojkar och till det.... en massa lego :)

Angelica : på adress
http://diabetiker.blogg.se/ är en tjej på 16 år som har haft diabetes sedan hon var 6, Den här bloggen är till för alla - den är inte bara informativ, Utan hon delar med sig av sina egna tips och erfarenheter till så väl nya Diabetiker som gammla! Den hadlar också en del om vardagen , recept som passar oss m.m uppskattas mycket !

Anonym : på adress
http://souldeep.wordpress.com/ detta är en anonym blogg för att hon ska kunna skriva så öppet som möjligt om ett ämne som tycks vara väldigt tabubelagt. Hon började skriva bloggen för att bearbeta att hennes mamma greps av polis, i  bloggen kan ni följa från två dagar efter gripandet av mamman, genom två rättegångar, tiden i häktet och nu på Hinsebergs riksmottagning. Numera bloggar mamman ofta i bloggen om hur det är att vara i svenskt kvinnofängelse. Följ med i bloggen på den långa färden...
En blogg som framkallar många olika kännslor på samma gång och är  mycket gripande !





Trött , tröttare , tröttast !

Hej

Sov INGENTING i natt p.g.a Flame som var magsjuk, vi sprang ut stup i ett hela natten ! Upp och nerför trappan..på och av med jackan.. jag är helt slut ... Nu verkar hennes mage ha lugnat sig lite. Men det är konstigt att jag inte är ett monster har inte sovit alls eller på sin höjjd stundvis nu flera nätter i rad p.g.a olika orsaker..

Jag lovade jue Jennifer att hon skulle få skriva ett litet inlägg idag i min blogg, Men hon var så slut när vi kom hem från Huddinge sjukhus och det var inte läge så hon fick äta middag lite snabbt och hoppa i säng.

Efter sjukan så åkte vi nämnligen förbi Klara en sväng, behövde tänka på lite annat än den jobbiga dagen Och vi fikade , Hon hade julklappar till oss, Madame Klara är nämnligen proffs på att dela ut presenter, Det känns som att vi alltid får något varje gång vi träffas ! Och jag blir lika förvånad varje gång, Hon är så gullig som tänker på oss!  Winnie och Jennifer blev bästa kompisar och Jennifer försökte sno med sig byrackarn hem :) haha, Men det satte Klara snabbt stopp för ! :)

Micke är fortfarande riktigt risig men han hade faktiskt städat när jag kom hem och gjort mys med tända ljus o.s.v
Han visste att det inte det inte gick så bra på Huddinge sjukhus så vi orkade inte laga mat utan hämtade mat från resturangen.  Åt sallad istället för pizza som jag hade tänkt , nu gäller det att sköta sockret vettu.
Har missat alla blodsocker prover hitills ja du de här går verkligen jätte bra.. :( men vaffan känns som att man alltid är på språng någonstanns, jag har ingen lust att ta blodsockret mitt i prommenaden med hunden.. elr i busshållplatsen..på tunnelbanan.. ja vet ja kanske är bekväm och lat på de viset, Och så viktigt som det är får jag fan ta mig i kragen och göra det... ja vill.. men jag GLÖMMER !!!!




Ne nu måste ja lägga mig ner ........*är sååå sluuuut *

ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz




Sös

Godagens

Idag begav jag mig till Södersjuhuset, (diabetesmottgningen) kl 08.00 på morgonen ush vad trött jag var, Kunde knappt sova alls natten innan så man var lik blek och som en zombie gick jag på bussen.
Väl hos läkaren fick dom ta om första provet ca 4 gånger p.g.a deras aparat var pajj :( aj!
Hba1c visade 8,6 % vilket inte alls var speciellt bra ! En klar förhöjjning sedan sist  :(

För att förklara lite vad ett Hba1c är så citerar jag : " HbA1c kallas glykerat, eller försockrat, hemoglobin. Det bildas när sockret i blodomloppet binds till hemoglobinet. Ju mer socker som finns i blodet, desto mer hemoglobin ombildas till HbA1c som alltså ökar i koncentration. I och med att hemoglobinet har ombildats till HbA1c så förblir det så. På det sättet fungerar HbA1c som mätvärde på hur blodsockret legat under en längre period."

Generella rekommendationer vid diabetes brukar vara att man bör sträva efter ett HbA1c-värde på högst 6 procent för att uppnå god kontroll !
Ett högt värde tyder på att den genomsnittliga blodsockernivån har varit hög under två till åtta veckor före provtagningen. Det har visat sig att högre nivåer av HbA1c innebär att man löper en ökad risk för följdsjukdomar av diabetes som skador på främst blodkärl, njurar och ögon. Därför bör man sträva efter ett så normalt HbA1c-värde som möjligt.

Så nu måste jag ta mina blodsocker värden ett visst antal gånger om dagen , ändra doserna och maila in värderna till läkaren i ca en vecka för utvärdering om vad som kan  vara fel. De har också skickat remiss till ögonbottenfotografering för att se att ögonen inte tagit skada av de höga värderna. Sen måste jag e.v börja med nått slags sluta röka piller, För det är rent ut sakt livsfarligt att röka med dom här värderna.. fortsätter jag kan de gå rikgit utför..
Jag ger pillrerna ett försök ( när jag får dom) och hoppas verkligen att det går. De kommer bli kämpigt då Micke röker...

Vet bara inte var jag ska få min styrka ifrån...




Det positiva var iallafall att läkaren också tog sköldkörtel prover (struma) vilket fortfarande visade normalt !!!

Idag knäppte Micke lite bilder på Flame när de var i skogen..


Pooose :)


Min kompis



Nej nu är det dags för te, har fått en liten nojja på vanilj te... så gott !
Sen blir det sängen  


Jooo juste... i morgon ska min dotter gästa bloggen ! På senare tid har hon blivigt väldigt intresserad av vad som händer i bloggen så hon bad om att få göra ett eget inlägg i morgon ! :) Kanske inte så långt.. men det ska bli intressant vad en 6 åring vill blogga om... Glöm inte att ge lill tjejen lite kommentarer då skulle hon bli så glad !!

Puss och kram *

Grattis ALVA!

idag....

Ja i dag har vi inte gjort någonting... tänkte åka skridskor med Jennifer... men nej de blev inge mer än en tanke, Det snöade, var kallt, grått och... ja ush nej för att gå ut..

Istället försökte jag pyssla om min sjuka gubbe så gott det går.
Stackarn ligger och piper under täcket som en liten fågel och skakar som om en jordbävning har intagit sovrummet...
Tycker faktiskt väldigt synd om honom.. magsjuka och hög feber.. nu vet jag vad som väntar mig...
Jennifer är alldeles röd om kinderna..så hon är nog på G.



Har vart ute en sväng så Flame fick springa av sig lite energi, tror ni de hjälpte ??? Nej idag har hon varit jävulskt överaktiv ! Inget jag gjorde hjälpte, Helt outröttlig! Jag sprang hit och dit och jagade henne mellan granarna, Jag lät henne jaga mig.. men den ända som vart trött var jag...




Den här veckan blir hård.. ska runnt hela stockholm känns det som.
I morgon ska jag till diabetes mottagningen 09.15... uuuushhaaa (södersjukhuset )
Tidsag ska jag med Jennifer på hörsel koll på huddingen sjukhus..  långt och bökigt..
Resten av veckan orkar jag inte ens bli påmind om just nu.

I dag har vi haft katterna särade hela dan, LUGNT och SKÖNT på den fronten.. Nya tag i morgon. Inga tecken på löp är på gång hos Smilla än på långa vägar.. fast att jag tjatar och tjatar vill inte den olydiga katt rackarn göra som jag säger :=)

Idag fyller Alva ett år ! Grattis VÄRLDENS sötaste tjej som har blivit sååå stooor nu ! Tiden går alldeles för fort!
På lördag ska vi dit och fira snuttan. Det var så länge sen man träffade henne, de känns så himmla trisst allt man missat. :( De måste ta´s igen
!




Den här lilla tok ungen har typ ALLT! Någon som har tipps på födelsedags present ?


Nej nu är det dags för sängen...







Cat fight del 2.

Idag fick Rasmus ett tok ryck och attakerade Smilla så att hårtussarna flög hej villt. Nu får dom fan vara ifrån varandra tills hon börjar löpa, Dom kommer slå ihjäl varandra annars!
Rasmus såg ganska lycklig ut efteråt när han kom och bar smillas påls tuss i munnen som en sovernir,... like i did it !
Ska köpa en adapter på Måndag.. med fermoner (tror att de heter så) ett hormon som lugnar bråkiga kissar.
För att Smillas löp ska komma igång har vi ständigt alla lampor på, + att hon får ha selen på sig.. den gör henne... hum hur ska jag säga... ah hon har en fetish för selar helt enkelt!

Idag har vi tagit en prommis i skogen, Lekte kurrogömma med Jennifer och sök med Flame.
Jennifer och Micke hittade värsta klätter trädet också.
En hel mysig dag i skogen.. och nu är jag fööööör trött av all den friska luften!

Världens finaste troll unge...


Gör ett försök upp i trädet.... HUR GÖR MAN?


MIN TUR MIN TUR








På kvällen har jag beställt lite mer katt mat, Royal Canin + en katt säng... dom här tutterduvorna verkar jue som sagt inte ens vilja dela sovrum,




Kram

Sova gör man i graven ?

Ni anar inte vilken hemsk natt vi har haft !

Det började med att Flame vaknade och plöttsligt fick panik, Gnydde , gapade, och tungan flög från höger och vänster, Micke och jag flög upp som trodde att hon hade satt något i halsen.. kände efter så gott vi kunde, men hittade inget...
Vi kände om hon hade några lösa tänder men nope.. ja hittade inget där heller... Hon gnydde mer och mer och var verkligen uppstressad... tills hon plöttsligt bara slutade la sig ner och somnade igen...

Vi tänkte att hon måste fått nå tillt i huvet.. att hon kanske hade drömt något och sedan typ fortsatt i vaket / halv - vaket tillstånd..  Vi brydde oss inte så mycket om andledningen just då, Allt var jue bra igen.. va de nu var så var de jue borta..
Vi sov ca 15 min och Flame flyger upp igen. Samma sak, Nu började vi bli riktigt oroliga... såg framför oss hur vi skulle behöva få tag på en taxi mitt i natten för att åka till djur sjukhuset,
Men så igen.. slutade hon...

Försökte titta ner men ingen svullen tunga .. inga tecken på vad som kunde vara fel.
Hon sov i korta perioder och vaknade korta perioder, Efter några timmars fram och tillbaka så blöder det kraftigt ur munnen och vi ser att en utav de stora tänderna bak nu var lös, Och Flame var riktigt uppstressad, Gick och hämtade papper och lyckades dra ut tanden-. Sedan somnade hon och vi med....

efter ca 20 min började Rasmus jama, Inte lite heller han skrek rättare sagt efter Smilla! Hur kan man förklara för en katt att den ska vara tyst ?? Han som dessutom är döv så de hjälper inte att klappa händerna eller höjja rösten.
Han skrek resten av natten.
Och vi låg vakna av oljudet och kunde inte annat än att sucka och pusta.
I mellan den här tiden och fram till 4.30 får jag tre blodsocker fall svettas och skakade som en galning och var tvungen att gå upp och äta.. TRE GÅNGER !

4.30 Kommer jennifer upp och säger att hon har kissat i sängen, Sätter henne i dushen och byter lakan.. Madrassen var såklart ner kissad så jag fick bädda på soffan i stället..  Jag vet inte varför hon helt plöttsligt fick för sig att kissa i sängen.. men igår var ingen bra dag i skolan så mycket vet jag iallafall, Hon kände sig utanför i tjej gänget och var mycket ledsen så jag tror att oroligheten hade med detta att göra.

Efter det går jag och lägger mig, IGEN  Och får rusa upp p.g.a blodsocker fall IGEN.. och den här gången verkar jag få skyffla i mig allt jag ser då inget verkar hjälpa, Tillslut går de över och jag kan lägga mig igen.

efter ca 20 min till kommer Jennifer och säger att hon inte kan sova.. sätter mig i soffan  ser på tv med henne och upptäcker att de luktar kiss överallt... så fram med golvmoppen...
Sedan var de frukost dags, La in risgrynsgröt i en skål i micron... på för hög värme, Poff sa de och gröt jäveln exploderade och när ja öppnade lyckan var de överallt......

nu sitter ja här...och andas ut....

Behöver jag tillägga att Micke tog ledigt från jobbet i dag.

Nu ska vi göra i ordning oss och gå till skolan.. Hämtar hem Jennifer vid 14 tiden ...för hon måste jue vara trött..
Så hinner jag förhoppningsvis.. OM flame tillåter sova en stund imellan...

Personalen på skolan har pratat med tjejerna så nu är det en ny dag och vi ska se om de blir bättre så de är viktigt att hon går dit...

Så var våran natt.. INGE sömn..

Hur var din ?

Cat fight !

Hej

Idag har vi vart ute och tränat med Flame på ängen. Vi tränade lite sök och inkallning, och det gick riktigt bra ! hon fick också leka en stund med en jack russel blandning som hon älskade ! Tog bort tejpen innan vi gick ut, Och direkt ställdes öronen upp åt alla möjliga håll, Inte världens vackraste kanske :)



Precis när vi trodde att det hade börjat gå bättre mellan katterna och Rasmus faktiskt hade slutat att både strila överallt och jaga Smilla så började det igen, Fullt slagsmål blev det ! och han hade strilat överallt på gardiner m.m
Tycker så synd om Smilla!
Han har i vilket fall anpassat sig bra här hema med hunden och oss ! Och vi får ge det tid.. mycket tid och tålamod om detta ska funka! I värsta fall får båda kastreras, Men de vorre synd.. Vill jue hellst att de ska bli en kull. Det kommer säkert att ordna sig.. jag får bita ihop och hålla ut!
Smillas löp kan komma igång igen om hon får vara mycket i ljus... vet inte om de menar dags ljus då eller lampor.. för säkerhets skull har vi lampan på under natten där hon sover... så får vi se om det händer något..





Flame och Rasmus som äter kvälls målet sida vid sida :)


Har glömt innan att visa upp en bild på våra fina lyktor som vi köpte från Indiska ! Nu sitter dom fint på väggen.
Ska igentligen vara andra ljus i, Men vi tog de vi hade hema helt enkelt.



Nej nu är det dags att sova.. är igentligen inte speciellt trött, Micke tog Jennifer till skolan i morse så jag hade SOVMORGON till 12-slaget :) såååå sköööööönt, Jag älskar att sova på förmiddan.. inte på natten däremot !

Men jag ska tvinga mig själv i säng....

Kram*

Rasmus

Hej

Idag åker Jennifer skriskor med skolan för första gången ! Men det måste ha gått bra, för de har inte ringt och berättat om några brutna ben o.s.v så nu kan jag andas ut. Det blev lite stressigt i morse och när vi kom fram hade jag fått med allt... UTOM hjälmen !! Och de skulle gå direkt och åka skriskor så det blev panik, Fick ringa och väcka Micke ..och det tog typ 4 försök innan han svarade (Han sov ) sedan fick han springa till skolan yrvaken med hjälmen i högsta hugg.

Flame har tappat 7 tänder, Det säger plopp och pling i golvet nästan hela tiden :) Hon har ont i munnen och äter näst intill ingenting alls :( Men men det kommer.

Vi har fått hem Smillas "pojkvän" en kisse misse vid namn Rasmus på 9 månader som hon ska paras med, När kullen har sålts ska de båda kastreras och förhoppningsvis leva lyckliga med varandra resten av sina dagar.
Men just nu är det inte roligt alls ! Smillas löp stannade av , och de slåss konstant, de kan inte ens titta på varandra utan cat fight . + att Rasmus strilar överallt.. och katt kiss.. de e nog den fränaste doften som finns.

Jag hoppas att det här går vägen :) Men det kommer nog ta ett bra tag innan de kommer överens. Om det blir en kull så hoppas vi på att ungarna ärver bådas underbara temprament ( Som dom har i vanliga fall *ler*) pappans vackra färg. ( Vilket är mest troligt att de gör , för de är dominantare)
Och har vi riktigt tur så får dom också blåa ögon som Smillas syskon,
Lite bilder...

Här är på bussen på väg hem med Rasmus.. SÅ Glada var vi :)


Micke däremot sov hela vägen.


Rasmus !










Jag flyttar !!!!


Stackarn är på sin vakt hela tiden !


Nu ska jag pinka av lilla Flame innan det är dags att gå till skolan och hämta Jennifer..

Kram*


Present kort på kicks och Hm inte helt fel,. Klicka på länken.

Hej

Nu ska jag snart iväg och hämta Rasmus !! Ni som vet vem han är ..vet vem han är, Ni andra som inte vet , får veta senare :)

Visste ni att man får gratis present kort på Kicks och HM om ni registrerar er som medlem genom länken nedan ! Dessutom kan man vinna 5000 kr, tv aparater, m.m  enkelt som en plätt ! Go 4 it !

Kopiera länken : http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=177820







Lets go !

Ett år och en dag sedan.... :(

Igår var det den 10 -de och det var exakt ett år sedan jag tog det absolut jobbigaste beslutet i mitt liv att ta bort min ÄLSKADE ÄLSKADE hund Baylize , Tänker på henne ofta ! Och kan ibland fortfarande inte förstå att hon som ALLTID var vid min sida vart jag än gick, Som min egna skugga ... är borta och aldrig mer kommer tillbaka..

Men änglarna tar hand om dig nu, Det finns ingen tvekan om att du inte skulle kommit till himmlen...Och vi kommer synas igen. Det vet jag!


                                                                                                                                      


*********************************************************************************************************************************
Idag har jag haft en riktigt lugn dag ! Flame har vart helt utmattad sedan igår.. hon bara sover och sover.. men de e klart lite bus har hon hunnit med också.
Vi märkte hur hon kraffsade under sängen som besatt i 180 ! vi försökte locka med godis och den ena och andra leksaken , Men någonting där under var betydligt roligare ! Det slutade med att Micke drog bort sängen och där fann vi en mycket förvånad men glad hund som just blivit påkommen med att ha slitit sönder en hel toa rulle i små flisor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja så kan det gå när man vänder bort blicken en sekund. På bilden är det bara en liten del av allt som synns kan jag säga.


DET VAR INTE JAG !


Efter buset somnade hon igen...  hon har inte riktigt hajjat att hon börjar bli för stor för att ligga på stolen!


Idag har jag lagt många funderingar på Stampe, Ush det är så svårt att veta hur man ska göra i sådana här situationer.
Vetrinären skriver ut den ena medecinen efter den andra, Och uppmanar oss att kämpa på , tusenlapparna flödar... hur långt ska man gå innan man måste ge upp..
Han är jue betydligt bättre, Men inte frisk. Jag är så less på att sanera lägenhet, byta kläder, bur o.s.v stup i ett. Hur länge ska man orka ? När är det okey att ge upp?
Han har inget roligt liv alls, Och det gör ont i hjärtat varje gång jag kommer in i rummet med skyddskläderna på för att ge mat och byta i buren, När han trycker sig mot gallret eller skakar gallret med sina tänder för att han vill ut.
Han är en stor kille som behöver motion, han är van att skutta fritt med oss, och nu sitter han ensam i en liten bur med bara radion som sällskap, Det har varit så sedan den 5 december...
Ja e jue sånn också som alltid vill rädda allt och alla... jag har svårt att acceptera när det inte går.
************************************************************************************************************************************

Här är iallafall Jennifer som dansar så glatt för er ;)

Den ungen är ta mig fan alltid positiv ;) haha nääästan.

Gonatt*

Så här gick det idag !

Flame´s kritik : Välbalanserad med välskuret huvud. Mörka fina ögon. Smal underkäke bra hals utmärkt kropp och benstomme till sin ålder. Välvinklad fram och bak, Rör sig med bra steg. Välpresenterad

Vi åkte ut p.g.a Smal underkäke,

Men det var en mycket bra erfarenhet både för mig och Flame, Och jag är förvånad över hur duktiga valparna var ! Flame verkade nästan helt obrydd av alla runnt omkring, och då har vi inte ens tränat med störningar, Så jag är super nöjd. Efteråt köpte vi ett hallsband till henne för det var hon värd! Nu har hon och hennes syster lika dana :) Super söta!
Nu siktar vi mot utställningen i sollentuna, ( Februari ) !






* Hon är alltid en vinnare i våra ögon *

Nu blir det Pizza och slänga sig på soffan en stund.

Kram kram*


I morgon är det dags!


Nu drar det ihop sig till Utställningen ! Petra är så snäll och hämtar oss k 7 i morgon bitti Och Sara är så underbar som ställer upp och tar Jennifer så tidigt en lördag morgon!
Har tränat lite på att stå idag, samt trava...Det gick bättre den här gången, Men tyvärr så var kameran´s batterier på laddning för i morgon så vi kunde inte fota någonting idag ! Men det kommer bilder i morgon efter utställningen.

Idag har jag städat, och förberätt för i morgon.. lagt fram kläder o.s.v

Jag är så nervös men jag försöker fokusera på att de kommer bli en super viktig erfarenhet ! Det är jue en inofficiell utställning och dessutom för valpar, så jag behöver jue inte ta det på blodigt allvar direkt. Det viktigasta är att jag och Flame får roligt tillsammans ! Eller hur!?!

Jag uppdaterar bloggen i morgon när vi kommit hem... och ditt uppdrag är att hålla tummarna så länge








Hallå i stugan , gammel varg...

Idag har Micke vart och tränat Flame med sin kompis. Dom tränade mest passitivitet, inkallning och kontakts övningar.. vad jag förstod det som :) Efter det gick vi ner till Centrum och köpte ben och godis till henne. Ikväll ska vi träna lite mer på att stå. Hennes utställningskoppel kom idag, så har vi tur kanke det kommer upp lite snygga bilder på henne senare.





Vi har städat bort julen idag ÄNTLIGEN puuuuh-.... Det är så skönt...



Vad har hänt mer ? Jo Micke lyckades dammsuga upp en blomma.. OTROLIGT men sant! det är endast jord kvar i blommkrukan... rätt komiskt faktiskt :=)

Nu är han hema hos sin mamma och hämtar lite grejjer... och i morgon ska han jobba ! Tycker faktiskt synd om honom... han ska vara i SUNDBYBERG kl 6 på morgonen... :(

Jag skrev här om dan att jag hade köpt smink ! Och jag MÅSTE rekomendera den foundationén som jag köpte ! ( det är igentligen concealer,foundation och puder ihop ! den är helt underbar ! Man blir slät och len, absolut inte fläckig eller orange ! och den är tunn men täcker väldigt bra ! Äntligen har jag hittat nått som jag vekligen kommer fortsätta med. Den heter " MIRACLE TOUCH" liquid illusion Foundation från Maxfactor. Kommer inte ihåg priset på just den, Köpte jue så mycket annat också, Men jag lovar vad den än kostade så ÄR den värd det !

beskrivning : Max Factor's newest and most innovative foundation will revolutionise the way you apply your base. With a unique lightweight solid to liquid formula it removes the need for the traditional concealer, foundation and powder combination and instead creates the perfect base in just one easy application. The result is a flawless, fresh and incredibly smooth complexion that glows with radiance.

Nu är det dags att laga mat. I dag är fantasin inte på topp så det blir köttbullar och klyft potatis.

Kanske uppdaterar ikväll också om jag har tid :)
Kram*


Kvällens uppdatering..

I dag har vi bara varit hema och tagit det lugnt. Tvättat lite , dammsugit o.s.v (har inte städat ut julen.. får ta det i morgon)

Jennifer hade sina två kompisar här, Dom lekte och förde rövare hela dan ! och det spelade ingen roll hur många gånger jag skulle behöva påminna dom om att inte skrika.. ljud nivån var inte att leka med! Vi åt lite god mat och efter det var det dags för tjejerna att gå hem. I morgon börjar skolan , så det är upp tidigt som gäller ! Och jag tror faktiskt att lilla gummsan var lite nervös, för det tog långt tid för henne att somna!

Idag har vi har övat Flame på att stå... vilket gick dåligt !.. hon kröp i hop som en liten räka och ville inget annat än att bita mig i händerna. Ryggen var krökt och huvudet hängde..Men det är klart.. alla har jue sina dagar ! Hon var helt enkelt inte på humör och det får man ta! tog lite bilder, men de håller jag hellst för mig själv haha, bättre lycka nästa gång. Kan lägga upp en gammal stå bild istället ! så där.. den bjuder vi på :)



Efter det så fikade jag och Micke, Jätte goda mackor med championer, paprika, gurka, tomat , kaviar :) mumms* och te, och ja... nu sitter jag här :)

Som ni märker så finns det inte sådär jätte mycket att berätta från idag, men men..så är det väl för alla ibland.. Man behöver dagar där det igentligen inte händer någonting alls. Eller hur!

I går när jag skulle gå och lägga mig fann jag två sötnosar i sängen som sov tätt intill varandra! så gulligt. Jag var bara tvungen att smyg fota .


Jag tror Flame såg ett spöke idag :) Raggen ställde sig ända från huvet och bak till svans roten!


liten... blir stor...


Nej nu är det dags att sova... och så hoppas vi på lite mer snö snart ! För jag och Jennifer vill bygga en snö-gubbe !

Kram


Det är dags för en bild bomb.. eller vad tycker du?

Hej alla natt- ugglor...

Ja...nu är det natt igen... dagarna går alldeles för fort.. de känns inte som att man är klar med hälften ens när mörkret faller in :) Nu är det dock lite ljusare ute då det faktiskt kommit några snö flingor.. inte många..men dom finns! Det är såhär i kylan och i mörkret som det är så otroligt skönt att ha någon... Någon som är närmare än alla andra, Någon som finns där och värmer med sina ord, pussar och kramar... Ush hur har jag klarat mig utan dig ? det är en gåta.

Our love is magic....



Så vad har vi gjort idag.. jooo vi åkte en sväng till Mölnvik handlade lite nytt smink, det blev puder, mascara och läppglans, Åt på Mc Donalds, sedan hittade jag en jacka på Inter sport, Men den fanns bara i vit !!! så neeeeej :) vita jackor blir jue bara grå. Sedan sprang vi in på Sabis och där såg Jennifer Markolio...stor lycka för lill tjejen. Köpte också en ny laddare till mobilen inne på Expert... Flame har tuggat sönder den förra.

I morgon ska Jennifers två kompisar komma hit och leka, Det är studie dag i skolan så dom börjar på torsdag, Jag tror att Jennifer börjar ledsna på lovet nu faktiskt ! hon behöver komma igång  .. fast jag kan jue inte direkt säga att hon ser utråkad ut på den här bilden..

Är hon inte världens charmigaste , underbaraste , snällaste, och goaste dotterna man kan ha ?!!! i bland saknar jag henne fast att hon bara sover... som nu :)

Micke ska få sätta upp ljus-lyktorna på väggen.. i  morgon också , har bara inte bestämt var ännu.. Några förslag ? Sedan ska vi träna Flame. Hon växer så det knakar ! nu väger hon 12 kilo och är 41 cm hög och 40 cm lång :)

Sedan i går har jag haft ont i magen och mått illa till och från.. får ABSOLUT INTE bli magsjuk nu! Flames utställning är jue på lördag.

Här kommer lite bilder på Flame som jag tog ikväll.


Jag kan faktiskt inte rå för att jag är så jäääävla SÖT!



På väg ut med jackan på,


Trött... låt mig vara !





Hångel med husse på kvälls kvisten ;)



En liten uppdatering om Stampe :
Stampe ser mycket bättre ut, Men han är fotfarande i isolerings cellen :) vi kämpar vidare mot skabben, och jag tror nog att det vänder! Håll tummarna.

Nej nu är det dags att krypa ner i sängen där gubben och Flame väntar. Det är ju en dag i morrn också,
Gonatt på er.



Gone whit the golden stars

Kan man heta Classemaja ?

Tjenare !

Jag glömde berätta något sist... hihi så jag tar det nu istället ! När vi var på bío´n här om dan och skulle hämta ut biljetterna så kunde jag inte låta bli att fnissa så jag blev helt röd i ansiktet. Han i biljettluckan hade ett av de märkligast namnen jag någonsin hört... han  hette nämnligen " Classemaja" KAN MAN HETA SÅ ??? ush vilken ond mamma han måste ha haft... nej nu var jag elak... Men de låter ungefär som att föräldrarna bestämmde redan innan födseln att Classe om de blir en pojke och Maja om de blev en flicka... och sedan när de blev en pojke så ba... åh skjutton vi tar båda namnen och sätter ihop dom...

Nu vidare till nutid :) eller går-tid kanske man ska kalla det. I går åt vi jätt god mat och Micke sprang iväg och köpte godis och hyrde två filmer. En skräck och en käääärleks film.

Skräckisen hette " The Abandoned" - Den handlar om Marie som 40 år efter att ha blivit bortlämmnad ärver sin ödsliga barndomsgård i Ryssland. Hon minns inget av den tiden där , men byborna skyr den betraktade platsen som pesten och vill inte ha med främlingen att göra. Hon får dock hjälp av en mystisk guide som tycks veta saker om Marie´s ursprung. När natten faller på försvinner guiden spårlöst och hon blir ensam kvar i den fallfärdiga kåken, tills en man vid namn Nikolia dyker upp. Han är där av exakt samma andledning som Marie - för att leta upplysningar om sitt förflutna. Något man i detta fall bör passa sig noga för.

Filmen är gjord 2006 och jag och micke tyckte kort och gott att den var TRÅKIG ! så...ne... hyr inte den!!


Däremot kärleksfilmen rekomenderar jag verkligen ! Den hette " Love in Manhattan"

Det är en gripande och romantisk hyllning till livet och förälskelsen . Griffin får beskedet att han snart kommer att dö i cancer, Men vägrar låta livet rinna ut på ett sjukhus. Han bestämmer sig för att ta livet i egna händer och börjar studera. På universitetet möter han den lite mystiska men attraktiva Phoenix och kastar sig ut i en spontan flört.
Phoenix misstänker att Griffin är sjuk och försöker tygla sina kännslor. Men att motstå hans charm är lättare sagt än gjort . De njuter av varje minut i varandras sällskap och mer förälskade än någonsin fångar de dagen på Manhattan.

Griffin spelas av Dermot Mulroney , och Phoenix spelas av Amanda Peet.
Filmen är verkligen söt, rolig, och UR SORGLIG, jag stor bölade mig igenom hela filmen, t,.o. m Micke vart lite sentimental och både han och jag tycker att den var jätte bra !!
Så SE DEN! Men varning för tårar och glöm inte att bunkra upp med sarvetter innan !


i morse sprang jag ner till Delselius och köpte skagen smörgåsar :) till frukost. Efter det blev det semmlor. Jag älskar semmlor !! Kan inte få nog... Jag är beroende !!

Nej nu ska jag springa ut med Flame... sen kommer Jennifers kompis över.




Vad ska du göra idag???

Vi hörs. Kram*

mmm.....

Hej

Igår bestämde jag och Micke att vi behövde lite ensam tid. Och gick och åt middag på Louis i söderhallarna jätte goood plankstek!, sedan gick vi till Indiska och shoppade lite..se bilder nedan.  Efter det gick vi på bio och såg " THE DAY THE EARTH STOOD STILL" såhär står det om den "

För att rädda vår planet finns det bara en lösning. Att utplåna den mänskliga rasen helt. Utomjordingen Klaatu kommer till jorden med ett uppdrag; att rädda världen från människans angrepp och förstörelse"

Varken ja eller Micke tyckte den va så jätte bra direkt.. den var lixom OK..
Efter bio´n var slut åkte vi hemåt...men var inte speciellt trötta.. ringde hela telefonboken med vänner typ :) Men alla var trötta och tråkiga haha, Så vi satte oss på markören en stund... de va jue ändå nästan hema lixom :) tog några öl och lullade sedan iväg och mötte syster yster en stund innan vi gick hem. En hel mysig kväll... det var länge sedan vi var både barnfria och hundfria.. förresten.. det har nog aldrig hänt förut.. Och det behövdes...
Nu har mamma och syrran åkt hem igen.

Idag fick Micke ett nytt tv-spel av mig , en försenad födelsedags present som kom med posten, Den heter "Rise of the Argonauts" Efter det så fick Mike gå hem och spela ett par timmar och jag och Jennifer gick hem till Sara, Vi fikade och barnen lekte.

Efter middagen ikväll har jag suttit som fast klistrad framför datorn och lyssnat på min "nya idol" hihhi, Han heter Albin. Svensk kille på 24 år med GUDOMLIG röst ! Ja ryser mig igenom låtarna, Värsta mys...Och vissa är bättre än orginalen. Jag hörde honom första gången för några år sedan och då sjöng han bara reffrengen i en svensk rapp låt. Och jag kommer ihåg hur jag redan då bara älskade hans röst. Jag lyssnde på låten om och om igen bara för reffrengen :) Jag letade överallt men fick inte fram något namn, Men nu flera år senare vet jag vem han är,. Och kevin i idol o.s.v kan slänga sig i väggen ! :) Det här är sverige´s idol. Han´s låtar finns att ladda ner på http://www.albinndoja.com
Jag älskar låter " Cry" och " Mad world" fast aaah hans röst är jue så vacker i alla låtarna så alla e mina favoriter *smile*

Nä nu vet ni vad.... Jag ska faktiskt kidnappa micke med mig, och hoppa i badkaret :) inte för att jag tror att han BEHÖVER kidnappas ;)

Från Indiska



Och en skål som man har ett ljus i


Och två stycken som man hänger upp på väggen och har ljus i !



Puss puss.....


En ny dag, Ett nytt år !

Nu är det år 2009... men det är klart det visste ni redan, Hur var eran nyårsafton ? Själv tog vi det lugnt, drack champange på 12-slaget och fick en stor blöt kärleks puss :) inte helt fel må jag säga. Stackars Jennifer led sig igenom hela kvällen, ( Rädd för smällare) Men somnade som tur var med öronskydden på innan 12-slaget... tyvärr kissade stackarn på sig i sängen, så rädd var hon :(  Flame däremot var helt oberörd ! Skönt som skjutton.

Senare på kvällen / natten kom Micke´s kompis förbi. Efter det somnade vi in och nyårsaftonen var över.
Nu är det ett nytt år med friska nya tag som gäller. Mamma är på besök nu och sover över här tills på Lördag, då går hennes tåg hem. I morgon ska jag och Micke passa på att göra något för oss själva, vi har bokat bio-biljetter och ska se The day the earth stood still‏.


Har lite svårt att skriva vidare nu... med en hund hängandes över fingrarna på mig. Flame är sååå intresserad av min blogg... mitt absolut största fan :)


skriv om mig...SKRIV OM MIG....


vaddåra....???


Nej ush lägg inte upp dom där bilderna...du gör jue bort mig inför ALLLLLAAAA TYP.


Som sagt...gör ett nytt försök i morgon... förhoppningsvis utan flame..som ska lägga sig i allt!

God fortsättning på det nya året.
Kram*

RSS 2.0