Min dotter är världens hjälte !

Klicka på länken :)
http://www.tackfilm.se/?id=1259253523333RA78

Cover

Fick den här videon skickad till mig idag i mailen av en vän som säger att min sångröst är en dubbelgångare till hennes haha ! Min favvo låt dessutom ! Tack gumman.

Tänk om man kunde spela piano som henne , Det hade vart UR kul !!!





VARNING för dåligt humör !

Idag är det en sådan där riktig piss dag, Då man känner att allt och alla i stort sätt kan dra dit pepparn växer.

Man vill slita av sitt hår, Bita i sina tår, Grilla sina lår och dränka dig i klooooooooor...

Så håll dig undan...


Tok ungen !


Värme mottages tacksamt !

Har haft en hel del att göra denna veckan. Och det har gått ut över mitt bloggande.. som i princip har glömts bort mitt i allt annat-

Jag håller på att frysa ihjäl .. inomhus. På nätterna får vi sova med mjukis byxor strumpor och långärmad på. Minst ett täcke och en filt. Detta är inte klokt ! Elementen är inte ens jummna. Jäkla Vb :(
Alla djuren sammlas i sängen under täckena för att söka värme...trotts att det borde bli cooosy och varmt. Så blir det bara trångt och man fryser lika mycket iallafall.
Någonting hände med Flame igår.. Hon låg och skakde i sängen på morgon .. troligtvis av kylan. Vi gick till skolan och på vägen dit blev tungan på henne blå och ögonen var lixom konstiga.. tandköttet var vitt.
När vi kom hem så rullade jag in henne i alla tecken och skulle just ringa vettrinären när jag såg att färgen på tungan hade kommit tillbaka. Vetrinären vet inte vad detta berodde på. Hon verkade inte ha svårt att andas eller så heller. Troligtvis Chock. köldchock. Hon hade frysit under en längre tid och att hon sedan gick ut var väl droppen.
Fy fan vad jag skulle vilja säga dom på vb ett och annat.. men inte skjutton lyssnar dom. Nu har hundarna Jennifers gamla kläder inomhus och jag håller ett extra öga på dessa symptom igen. Skulle dom dyka upp kan ni ge er skjutton på att jag åker till vetrinären och skickar räkningen till VB.
Kanske ska göra det med de förkylda katterna också som springer omkring och nyser hela tiden..?!
Jag är så jävla trött på detta.

Jag var hos doktorn för att kontrollera så att jag inte hade fått någon ny cysta. Och det hade jag ! Flera stycken men ingen av jätte storlek. Ska börja medecineras med hormoner om ca 2 veckor i tre månader. Får se hur mitt humör klara det... ? Jag kommer bli ett monster... och kräks jag så kommer jag få avbryta behandlingen p.g.a diabetesen och risk på syraförgiftning...
Ser inte fram emot detta alls, Men ja.. hormoner ska tydligen vara bra för sådana som mig.. på något sätt, Så jag gör ett försök.

Tillbaka till nuet. I går var Mikaela här. Vi fikade och målade med vatten färger med Jennifer .  Eller ja .. jag målade inte. Haha. Mikaela och Jennifer gjorde. Jag satt mest och gissade vad som målades och kämpade med att hålla dessa katt rackare ifrån bordet. Som promt skulle ligga mitt i vattenfärgerna..
på kvällen fick Jennifer ont i halsen och idag fick hon vara hema från skolan. Hon har varit extremt "gråtig" och trött på sistone..men det är liksom inget som bryter ut. Jag tror iallafall att hon behöver en vilo dag, Så nu ligger hon i soffan tillsammans med Albus nerbäddade under en barbie filt och ser på barnkanalen .
Det snöar utanför.. och det påminner mig om att jag snart fyller jag 26 , Kan ni fatta... ett steg närmare 30 ! Det brukar vara mycket snö någon veckan innan min födelsedag, för att sedan vara borta precis när jag fyller år. Det verkar inte vara så i år.

Hittade en video på youtube som ni bara måste se. Jag är mäkta imponerad !!!!!!!!



Pit bull song :)

Fördommar får vi s.k kamphundsägare ta emot överallt. Jag ser absolut inte min hund som en kamphund, Jag ser det som att man kan göra vilken hund, Eller vilken ras som hellst till en kamphund, Polis hund, service hund o.s.v det är något man blir. Det är ingenting man föds till. Kamp är ren djurplågeri och jag är emot det med hela mitt hjärta och förstår inte hur folk kan vara så onda. De stackars hundarna som andvänds till kamp är tvungna att slåss för sitt liv ! båda parterna försvarar sig själva , För någon av dom kommer dö eller iallafall bli rejält skadad. De som står bakom detta sattsar pengar.. vinner eller förlorar och de stackars djuren vad får dom ? Kärlek ? nej inte ens de.. de förvaras i burar och blir inte behandlade som indevider över huvudtaget ! Det är fruktansvärt att människor ger hundarna skulden för något de tvingas göra. När ska sammhället vakna upp och inse att det är människorna som är onda, Inte djuren. Vilken hund som hellst blir ostabil om den hettsas på andra hundar, slagen o.s.v
Vad skulle du göra om du tvingades bo i en bur, bli slagen och då och då bli inslängd i en ring, där du möter någon som vill döda dig ? skulle du försvara dig så gott det gick eller skulle du ge upp ? Vissa hundar ger upp ! det är inga "bra kamphundar" och blir dödade , vilket är en hemsk smärtsam död, Men i himmlen slipper de iallafall utsättas för detta igen.
Min hund är INGEN kamphund hon är en familje hund. Och fördommar om vissa hundraser och "människo raser" borde inte existera på 2000-talet. Vi borde kommit längre än så.
Hon är snäll med allt och alla, Däremot är våran äldre dam Molly på 12 år som bor hos min pappa hund agressiv, Kanske beror det på ett dåligt ledarskap. Men det spelar väl ingen roll ?? för det är jue en Collie/labrador.
Vi som har Amstaff måste föregå med EXTRA gott föredömme och bevisa för dessa fördommsfulla människor att dom har fel !
Alla hundar kan vara agressiva , INKLUSIVA Amstaff´s självklart. Men ingen hund föds agressiv utan de blir vad man gör dom till!


Slagsmål i kuddrummet...

Ush vilket väder... snö blandar regn och kallt. Jag längtar efter solen ..kan den inte bara titta fram..bara några minuter skulle göra gott ! Flame har världens överskotts energi ! springer här hema fram och tillbaka.. upp i soffan och skäller ,  men går vi ut så tvär nitar hon och vägrar ta ett steg till.
Jag vill att hennes löp ska komma snart så hon lugnar ner sig.. men det verkar dröjja :(
Pappa ringde idag från spanien, Han ska vara där en månad! Just nu skulle jag gärna byta med honom.

För en stund sedan ringde skolan och berättade att min dotter hade vart med i ett slagsmål tillsammans med några andra ettor, Dom hade sparkats bitits och rivit varandra. Nu hade dom pratat med allihopa och de fick be om ursäkt till varandra. Det hade tydligen hänt i kuddrummet på fritids där ingen personal är i närheten. Jag ska prata med henne när hon kommer hem för att försöka få lite mer klarhet i vad som hände. Men att slåss är heeelt oacceptabelt !

I morgon 8.30 får ni hålla tummarna. Då ska jag till läkaren för att kontrollera att jag inte fått några nya cystor på äggstockarna ! Men jag känner mig inte speciellt oroad.
Måste ringa min husläkare också.. behöver host medecin. Hostar nästan lungorna ur mig på nätterna och Cocilanan slut :(

Nej nu ska jag slänga i mig en kopp kaffe och hämta min lilla ligist till unge *MORR*


Meet Me Halfway

Vilken UNDERBAR video och låt !
Om ni inte hört denna så måste ni bara höjja ljudet och klicka på PLAY !!!


En bra kvinna kan göra flera saker sammtidigt !

Precis... Just nu gör jag våfflor, hjälper Jennifer med läxan som ska göra ett kollage om sig själv och skriver blogg !
Idag har jag mest legat i sängen hela dagen , Är sjuk fortfarande ! Var ute en sväng med hundarna. Och Flame rev upp ett stort sår på något ! utställningarna lär jue bli ett minne blott om det blir ett "ärr" av detta på 30 cm :(
Har baddad det med deverse smörja och får hoppas på en snygg läkning !
Micke är och stor handlar , Hoppas han kommer hem med något smasken för jag är grymt godis/glass sugen !!!

Var bara tvungen att titta in, Nu ska jag fortsätta hjälpa Jennifer med läxan , Ska klippa ut en ros ur en tidning eftersom hon älskar rosor :) Sedan blir det till att klistra .

Bjuder på en skön låt !


Läste just på Aftonbladet när jag satte kaffet i halsen...

Feltolkade ultraljud ger besked om att fostret är dött

Kvinnan fick höra att barnet i hennes mage var dött.

Men hon litade inte på beskedet och kontaktade en annan läkare.

Som konstaterade att fostret var fullt friskt.

Den 27-åriga kvinnan intervjuas i dag i radioprogrammet Brunchrapporten, i Sveriges Radio.

– Helt fruktansvärt, man kan ju inte skriva ut abortpiller till någon som har ett önskat foster i sin mage, säger hon på SR:s hemsida.

24 felaktiga dödsbesked

Det är feltolkade ultraljud som gör att önskade och helt friska foster riskerar att aborteras av misstag. Brunchrapporten har granskat det senaste året, och konstaterar att 24 föräldrapar – felaktigt – fått mardrömsbeskedet att deras barn dött i magen och sedan skickats hem med abortpiller.

I vissa fall, som i den 27-åriga kvinnans, har en felaktig abort lyckats att undvikas, och sorg och chock har blivit de enda skadorna. Men i andra fall, ungefär hälften av de Brunchrapporten hittat, har kvinnorna trott på läkaren och tagit abortpiller eller låtit sig skrapas – med följd att det friska barnet skadats kraftigt eller i vissa fall dött.

”Ska alltid göra en andra kontroll”

Nu säger Harald Almström, ultraljudsansvarig på Ultragyn, Stockholm, att man alltid bör göra en andra kontroll när ultraljudet visar att kvinnan fått ett missfall.

– Antingen kan man ta tillbaka patienten efter en vecka, eller så har man två olika undersökare samma dag, säger han till Brunchrapporten.

Trots detta så har bara hälften av de sjukhus som programmet granskat som fast rutin att göra en dubbelkoll innan man skickar hem någon med besked om missfall och ett recept på abortpiller, visar granskningen.

Carina Bergfeldt

TEXTEN KOPIERAD FRÅN : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6051790.ab

Så här går det ....

Om man inte uppför sig !!!

Karln instängd i bur tillsammans med livfarlig kamp hund !!



ja så skall dom tas !!


Bus eller godis ?

Ìdag har Jennifer vart och skrämt slag på byn ! Hon hade tur alla gav henne massvis med godis, För ingen vågade väl välja bus :)
Nu sitter de lilla monstret och spelar tv spel helt ovetandes om grannarnas skräck och strax blir det tacos till middag ! tacos med blod sås :) huuuuuuaaaaa



Från skräck till mys...

Här kommer lite bilder på Smilla & Alvin !





Och självklart på Flame och Azta
ända mot ända kan ingenting hända...



Nu är det dags att duka.. i morgon kommer Albus och det blir full rulle igen  !

Puss och kram*

RSS 2.0