Tok slut...

Idag har vi vart i stallet typ hela dagen. Jennifer red och jag jobbade i cafet, Jag kände mig tok förvirrad bland lasange godis toast klubbor och kassa aparaten... men det hela gick bra ändå, Det tråkigaste / jobbigaste var nog städningen innan jag slutade..det var lera på heeeela golvet !! Flame fick stanna hema eftersom hon fick springa av sig under förmiddagen och Asta följde med mig när jag jobbade( Jack russelns nya namn !) Det gick super bra. Inte skällig alls mot kunder o.s.v utan låg och vilade , Verkligen jätte skönt. Och jag är sååå stolt över att hon skötte sig så bra!  Hon var lös för det mesta och bara ignorerade allt och alla, Och gick vid min sida om man skulle någon stanns. Jag tror hon kommer bli en toppen hund. Bara på två dagar har hon gjort jätte stora framsteg !!

Micke var så söt och lagade världens goaste middag och hade köpt godis, Nu ligger han och sover.. och Jennifer med. Här blev det inget till Halloween firande direkt.. Orka.?!
Idag har pappa åkt till spanien och kommer tillbaka om en månad, hörde nyss på vädret att dom har 20 grader där nere.. här fryser jag rummpan av mig !!

Jag ska göra mig en kopp te och gå och lägga mig jag med.. är fortfarande sjuk och vek.

PUSS!


När mörkret faller på...

I dag har jag haft världens huvudverk och illamående. Fy skjutton !! Har knappt kunnat kommit upp ur sängen. Jennifer är på Halloween kalas hos Oscar och ska hämtas om ca 30 min, Micke jobbade över och kom inte hem förens vid 20 tiden, Och i morgon är det upp och gå till stallet. Micke kommer att få göra i ordning hästen och leda jennifer på lektionen eftersom jag MÅSTE jobba GRATIS i stallets cafeteria.. 4 timmar .. känns inge vidare måste jag säga.. Men det är tydligen sådant som ingår ( fick jag reda på förra lördagen) *surt*
Jag släppte Flame och "hunden utan namn" i en inhängnad i dag och dom lekte jätte fint. Den lilla är nästan snabbare än Flame haha. Glöm nu inte att komma med förslag på namn !!!

Ska hoppa tillbaka ner i sängen nu....

Kram*


Välkommen !

En liten Jack russel tik på 5 månader har flyttat hem till oss ! Nu behövs namnförslag !!!
Hon är en mycket snäll liten tjej med hemskt dåligt självförtroende som MÅSTE stärkas !  Vilket vi kommer få arbeta en hel del med, Men efter bara ett dygn här hema hos oss så verkar hon tuffa på sig. Vi har lyckats klippa klorna utan problem som enligt de förra ägarna skulle vara i princip omöjligt !
När hon väl litar på en så är hon mycket mysig och tillgiven, Sov sked med mig i natt :) Och vill hela tiden vara nära och gosa. Med rätt träning kommer detta nog bli en toppen hund !



Flame med sin nya kompis !

imponerande!


Vaccinerad och klar !

Sådär nu har jag kommit hem från vårdcentralen, det var världens kö men gick ändå snabbt och smidigt. Jag var bara lite smått nervös över en karl som stod bakom mig och nästan hostade lungorna ur sig! Är det någonstanns man får svin influensan så är det nog där ! Dom förberedde mig på att jag kommer troligtvis få ont i armen under natten och sedan feber i ca 3-5 dagar, Men de kan man ju stå ut med, Särskillt när man vet vad det beror på! Jag har hämmtat Jennifer från fritids 10.45 efter lunchen och nu sitter hon och spelar tv spel. Jag har världens huvudverk.. kan det vara lågtryck? jag är extremt kännslig för sådant. Annars är det nog p.g.a mitt socker var så högt i morse så jag hade dimmsyn hela vägen till vårdcentralen, Det är rätt obehagligt.. jag såg på nära håll men inte ner på marken..så det ser nog ut som man trampade luft på vägen dit. Jag antar att de säkert var några som fick sig ett gott skratt ! Men det kan jag bjuda på.

Håller på att slänga i mig en kopp kaffe nu och ska sedan ta tag i högarna med tvätt.
Min syster verkar vara på bättringsvägen, Jag är såååå glaaaad för hennes skull. Äntligen !!!


Upp och hoppa !

Snart är det dags att gå till skolan och lämmnar barn :) De var svårt att få upp henne ur sängen kan jag säga, Men det hade jag räknat med eftersom hon var hema hos Oscar och bakade kvällen innan. Men hon måste gå till fritids bara en lite stund i dag "trotts lov" för jag ska ner till vårdcentralen och vaccinera mig eftersom jag är "in the riskzoon !"

Jennifer tjatade om att hon ville äta frukosten i tv rummet, och jag säger att jag inte vill ha smulor i hela soffan..

-"men om jag äter UNDER BORDET DÅ?"
 eh.. nej.
-" men ute på balkongen då ? ja kan se tv´n genom fönstret?"
eh nej
-"men om jag sitter framför tv´n och har frukosten under den ?"
Nej det blir ingenting !!
-"men bara en stund sedan kommer jag tillbaka med mackan"
Nej du äter här , (köket) sedan går du dit !
-"Men om jag ser på tv och inte äter frukosten då?"
Ät först..tv´n sen
-" MEN mammaaaaaaaa om jag äter frukosten i morgon i stället så kan jag se på tv´n nu"
SLUTA TJATA ät bara !!!

-"Äsh man får nästan aldrig svar av dig ändå...titta ut mamma rönnbären är klara!!!... VAR ÄR DOSAN?"

vilka diskutioner man kan ha så här på morgon kvisten...

tant tandlös



Antar att en bild säger mer än tusen ord,,,

tandfen blir FATTILAPP !!!




Morgon shopping...

Jag har ännu inte fått något svar om hur det igentligen gått med syrran.... bara att operatonen är klar så att säga..

Jennifer började kl 9 i dag.. vilken sov morgon..!! jag hann t.o.m lite HM - shopping :)


 




Katt mys*

Smilla & Alvin är nu bästa vänner.. dom kan inte få nog utav varandra.. det ska puttsas..kramas..bitas och kelas så mycket de går..

Smilla leker vampyr ...elr så kanske hon kysser Alvins halls.. vem vet..


Sover sött


Bus bild

hjärtat ....

I dag är jag sjuk..hög feber och ont i hallsen. Helgen var en mardröm och just nu vet jag varken ut eller in när det gäller någonting. Men förändring måste ske och beslut måste tas...

Min syster opereras idag och vi håller alla tassar och tummar vi har här hema. Tänker på dig älskade syster !!! Och hoppas verkligen att detta går vägen nu!!! Sitter och väntar nervöst på att telefonen ska ringa så man får höra hur det har gått. Kämpa på..du vet precis som alla andra att du är stark som en oxe. Och vad som än händer finns jag alltid här för dig! Hoppas att vinden har vänt nu för din del och att framtiden ser ljusare ut än vad den kanske har gjort. Det MÅSTE gå... det bara MÅSTE !!!!!


Jippi !

Jag kan meddela att jag och Flame har blivit utvalda som testpatrull för http://www.hungarianpetnet.com/shop/
mer information om produkter vi kommer testa kommer inom kort.



Grå dag nr 15

De här gråa verkar vägra överge himmlen..elr min hjärna för den delen. Visst blir man deppig.. men en sak är posetivt..man kan skylla det mesta på vädret ! Allt är helt plöttsligt himmlen fel, " Å jag är så trött idag.. - jaaa man blir det när det är grått ute " ååå vad ont i huvudet jag har.. ja det är jue så grått" allt verkar tydligt bero på färgen grått....
Grått är trist... det är igentligen en blandning av svart och vitt... grått är mitt i mellan det radikala och tydliga, Grått är trist för mitt i mellan svart och vitt vill ingen vara, ingen vill vara ospeciell och otydlig, ingen vill vara "tråkig" och ingen vill bli påverkad av färgen grått.... så kom FRAM NU BLÅA HIMMEL OCH GE OSS LITE SOL.





efter regn kommer solsken....

YES nu ska jag få lite hjälp på traven

Jag ska jobba på att bli "normal viktig" för idag kom mina protoin drinkar !!! wiiii*

Dom heter Diasip och här kommer lite info :

Nutritionsbehandling –när orken att äta och dricka tryter

Patienter med diabetes eller hyperglykemi som av någon anledning inte kan äta eller dricka ordentligt kan behöva nutritionsstöd för att klara av att hålla blodsockret stabilt och inte minska i vikt.
I nutritionsbehandlingen av diabetespatientienter spelar förhållandet mellan kolhydrat och fett samt kostfiber en viktig roll. Studier har visat att näring som har ett relativt högt innehåll av enkelomättat fett och ett lågt kolhydratinnehåll ger lägre blodsockersvar och förbättrar blodsockerkontrollen utan negativa effekter på blodfetterna1.


Särskilda näringsprodukter till diabetiker

Till patienter med diabetes eller hyperglykemi och som behöver nutritionsstöd har särskilda näringsprodukter tagits fram. Produkterna har ett relativt lågt kolhydratinnehåll och högt innehåll av enkelomättat fett och ger ett lägre och jämnare blodsockersvar än produkter av standardsammansättning2-5.
Flera studier har visat en stark koppling mellan förmågan att reglera blodsockret efter måltid och förekomst av kardiovaskulära sjukdomar hos patienter med diabetes6. Vidare har en stor epidemiologisk studie visat att postprandial hyperglykemi, dvs högt blodsocker efter måltid är ett bättre mått på att förutsäga förekomst av kardiovaskulära sjukdomar än fasteglukos6 .
Om diabetesspecifik enteral näring ges långsiktigt kan det innebära att kroniska komplikationer hos diabetespatienter, som kardiovaskulära sjukdomar, kan minskas6.
Diasip och Diason är ett kosttillägg och en sondnäring från Nutricia som är särskilt framtagna till patienter med diabetes för att hålla deras blodsocker i bättre balans 4,5. Diasip och Diason har lägst glykemiskt index (GI) av alla diabetesspecifika näringsprodukter7.


Varför är ett stabilt blodsocker viktigt?

Kontrollerade blodsockernivåer är viktigt eftersom;

  •  det reducerar förekomst av diabetessymtom som trötthet, törst och ökade urinmängder
  •  det har positiva effekter på långsiktiga komplikationer

Komplikationer som kan tillstöta vid diabetes är bland annat

  • kärlsjukdomar, både perifera och hjärt-kärlsjukdomar
  • neuropati, påverkan på nervsystemet
  • fotproblem, orsakade av kärl- och/eller nervpåverkan, vilket leder till kraftigt ökad risk för sår och infektioner
  • retinopati, näthinneförändringar
  • nefropati, njurförändringar m.m

                   Ge mig ett lycka till ! för nu JÄVLAR ska det drickas !


Nu är jag modern...

Jag har ny telefon :) hi hi ho ho ha ha ...men försök inte ens ringa mig för jag kan inte svara !

( Micke ska lära mig när han kommer hem )


Var är min käpp ?

Sådär nu är jag slut som artist och ska snart slänga mig framför tv´n , kanske se något riktigt snuskigt som fråga Olle dokumenatären... det skulle iallafall få mig att vakna till eller ja.. om jag vill må illa och kräkas så skulle det väl vara ett bra val av program, men jag tror ja skippar det. Det är inte ens smakfullt , Bara snuskigt skabbigt och grooooz*  usha, (haha känner mig en aning pryd nu) ändå måste man titta ibland bara för att liksom chocka sig själv.. ja menar..finns det verkligen så där äckliga lös släppta människor... in real life...?! hua..
antar att jag kommer bli bombad med kommentarer nu om hur grå och trisst person jag måste vara.. och ja jag håller nog med.. känner mig oftast som "Agda 80 år" men det är väl den jag är...och jag är jag. På gott och ont.

jag har städat ..dammsugat ,skurat golven , dammat, torkat alla skåp, hängt tvätt ..vikt tvätt..städat kanin buren sprungit hit och dit .. drukigt alldeles för mycket kaffe och ätit skräp mat till middag, idag kommer jag sommna gott ! Jennifer har vart hema hos en kompis ..kompisar och kompisar.. det är det ända som gäller just nu.. stackars "Agda 80 år glöms bort och har blivit onsynlig"



Det var allt för nu...


Tonfisk..

Just hemkommen efter den dagliga svängen med hundarna. Jag och Sara har totalt ledsnat på samma ställe i skogen så vi tog ängen i dag, Lite smått nervösa över att möta rådjur andra hundar och alla tanter som är ute och går stavgång :) men det gick bra, Vi mötte ingen och inget. Inte för att våra hundar är agressiva utan för att dom är så glada :) Flame skulle nog inte sticka fram till någon men däremot skulle Albus dra som en avlöning hellst vällta dom som kom i hans väg och dräggla ner allas ansikten.. jag tror desvärre inte det skulle uppskattas.

I går hade Jennifer sin kompis här på besök och dom fick välja middag..elr ja nästan iallafall dom föreslog blodpudding men jag förklarade att blodpuddingen i ugnen var på "tork" till hundarna , (deras favorit godis) Men jennifer och hennes kompis ville ha de för sig själva.. Ush äckligt.. för mig är blodpudding till för hundar och inget annat. Vi gick ner till affären och de fick i princip välja vad som hellst men INTE BLODPUDDING, Det blev hör och häpna.. TONFISK sallad med feta ost , gurka, pasta, spenat/roccola , tomat, dom åt och åt och åt... är det "normalt" av barn i 7 års åldern att välja tonfisk sallad ?? istället för pankor våfflor glass och grädde ??? ja tackade inte nej och gnäller nog inte heller :) Mitt barn kanske börjar bli en mogen dam ? ja nu ska vi kanske inte ta i så vi spricker.. men ja var som i chock... en nöjd chock.

Vi handlade också en helt värdelös aktivitets boll till katterna.. som man fyller med godis, Problemet är bara att bollen inte rullar.. vad är det för boll IGENTLIGEN ?? sjukt irreterad ! den har mönster i plast som står ut ojämt..så den är stilla eller glider om man puttar till den. Meningen är jue att den ska rulla och att godiset då ska trilla ut..De var 100 spänn elr mer på ingenting !!! :( orka gå tillbaka..nej..

Nu ska jag koka kaffe, ta tag i tvätten och sedan gå och läsa en bok. Hundarna har fått motion så det räcker i dag så nu får dom öva på att vara passiva i stället :) den svåraste övningen av dom alla. Iallafall för en ung boxer och en galen kamp hund.

Tänkte passa på att bjuda på Rihannas nya...hittar tyvärr ingen musik video till ..bara låten.


Nu är helgen över och det är måndag igen,

Godmorgon

Vi har inte gjort så mycket i helgen... ridskolan..vart med kompisar och Jennifer har vart på födelsedagskalas hos en klasskompis. Regnet öser ner idag och Jennifer tvär vägrade att kliva upp ur sängen så vi kom för sent till skolan. (damen med en vilja av stål) Efter det har jag sett på "The Voice" som handlade om jul USH, Redan nu kommer den här förbannade jul ångesten krypandes ! tomtar och rött glitter i varenda affär... fy...vad äckligt!

Nu har Albus kommit och jag ska till läkaren kl 11. Ska försöka få i mig en kopp kaffe och sedan ut i skogen en sväng. Skulle verkligen behöva träna Flame lite, Det känns som att hundarna inte hinner få annat än motion just nu, Flame behöver få andvända huvudet..inte bara benen.  Jag vet... nog vad jag ska träna henne till ! varför inte göra henne till min personliga köks assistent ? Så kan jag ligga och sova hela dagarna.. ? hum.. undrar om American stofforshire terrier verkligen skulle vara rätt för ämmnet ? Risken är att hon skulle äta upp allt själv.. istället för en ego amstaff kanske man borde skaffa en omtänksam golden? hihi *
HUM.. JA DETTA VORRE NÅGOT FÖR MIG !

ja man kan väl få drömma...?


Hör av mig senare.. hoppas ni får en trevlig dag!


Ridskola

Hej !!

Tänk att det är lördag :) så skönt. Sov länge eftersom vi hade ett par kompisar här nästan hela natten !  Vi har vart på ridskolan idag och Jennifer kämpade på, Hon är så duktig. Jag får lite motion jag med och det behövs verkligen..sämmre flås får man leta efter haha ! Micke filmade lite med sin mobil så här kan ni se vad hon fick träna på idag, svänga för koner och trava. Jennifer har vit tröjja och hästen är svart.



aj aj mina leder...

Har inte skrivit något det senaste dagarna... har kännt att bara vardagen har blivit för mycket ! KOAS är nog det rätta ordet , och ork måste man dessutom ha när man är sjukskriven för att få allt att gå ihop, Samntal hit och papper dit och INGA PENGAR gör att man tappat suget för det mesta. Sedan på det har sockret blivit mycket sämmre och alla andra värden där till, Stress och diabetes hör inte riktigt ihop. Så en hel del läkarbesök har det blivit. Samt ännu mer viktnedgång och ledverk :( ush vad jag är negativ nu men ja... det är inte mycket som är positivt i denna stund tyvärr. Det sägs att efter regn kommer solsken och hoppet är det sista som lämnar grodan ;) så man får försöka se framåt...

Annars har jag tagit våra dagliga svängar med hundarna på ca 2 timmars bus i skogen per dag, Det är super kul att Flame, Gunvald och Albus kommer så himmla bra överens ! Dom har så himmla roligt tillsammans. Efteråt sommnar dom alltid huller och buller i en hög någon stanns där det passar bäst, Så mysigt ! Tog kort här om dagen hema hos Gunvalds ägare Sara och Tomas och här kommer MYS bilderna..








Det var allt för nu...

over and out


Tisdag

I dag har jag haft en otroligt seg Tisdag ! Möttes av snö blandat regn på väg till skolan med Jennifer, och bestämde mig på vägen hem för att krypa under tecket ..bara en timme elr så-.. Vaknade kl 12.30 med hundarna sovandes huller om buller kors och tvärs över mig , Alvin låg som vanligt på min mage och kurrade, Och jag tog mig i kragen och steg upp, Nu sken faktiskt solen, Ringde Sara och så mötte jag upp henne och hennes två hundar (hon passar den ena) Så att de fick leka av sig i skogen, Var ute ca 2 1/2 timme och hämtade upp Jennifer på vägen hem, Som hade gjort en jätte fin gipps figur ! Mycket stolt och glad tjej !
När jag kom hem gjorde jag raggmunkar till middag...de första blev totalt misslyckade men sedan blev det bättre och bättre och tillslut var dom ätbara :)
Jennifer vickade loss en lös tand ..snart är alla framtänderna ute..förstår inte hur stackarn skall kunna äta snart :) Ska lägga in bild på detta någon dag :) det ser för himmla roligt ut, Och roligare blir det eftersom de största framtänderna..ni vet dom där två där uppe... är LÖSA och kommer säkert trilla när som hellst dom också.
Efter det har jag hängt tvätten.. fixat disken och dushat Alvin med ett nytt shampoo som luktade alldeles underbart ! måste bara göra lite smyg reklam för de här i morgon ! hela lägenheten luktar ren och nystädad och det är bara lilla Alvin som är ren :) det är ingen parfym eller så utan det är bara animaliska och ekologiska produkter ! I LOVE IT ! det bästa är att det fungerar både på hund & Katt !

På prommenaden ...



Full fart framåt...




Tröttmössa


Alvin vilar.. ovetande om den kommande dushen..



*Några rivsår senare....
vet inte vem det är mest synd om.. mig eller honom..*



Nej sockret är sky högt nu.. dags för sängen...

Godnatt *




Diggeli diggelo

Lady Gaga är verkligen speciell, Jag gillar i princip alla hennes låtar och den här diggar jag lite extra just i dag !

http://www.youtube.com/watch?v=5ZlBjzXjfMU

Men de där med att prata svenska gillar jag lite mindre... det låter som en dålig ryss hahaha :) hua..
Men hon är i vilket fall sten cool !

En natt utan sömn....

Nu har Micke kommit hem, Och Jennifer och han är på ridskolan ! Håller tummarna för att det går bra, Jennifer fick tydligen den största hästen i stallet och Micke som är hästrädd kanske inte är världens bästa kombination eftersom hästen troligtvis kommer känna av att både han och Jennifer är nervösa. Jag ska gå och möta dom efteråt.

Flame fick i sig en kyckling hambörgare i förrgår och har haft kraftig diarre sedan dess, måste ut en gång i timmen..även nätter och kräks där i mellan, Så jag känner mig totalt slut. Hon har börjat betett sig allmänt psyko också :) Troligtvis är löpet på ingång, Hon är väldigt vaktig morrar och skäller, Och möter man någon när hon är lös så springer hon runnt dom i cirklar med raggen uppe och morrar, Mycket otrevligt och pinsamt. Hon reagerar på tikar också , så vi ska försöka träffa uppfödaren här i helgen, Så Flame får träffa sin mamma och kanske systern om vi har tur, Hon är så van att leka med han hundar och det går alltid utan problem, Men hon behöver verkligen träffa tikar. Så jag hoppas på en liten Playdate :) Så hon får lite social träning, För det behövs verkligen !!!

I natt var det fest i några hus härifrån, Och tror ni inte att folket som skulle dit gick fel och gick till oss ??!!! Hur kan vi ha sådan otur att alla alltid dras till våran dörr ? Utanför dörren stod ett gäng killar och babblade om att de kanske hade gått fel o.s.v eller babblade och babblade ..de skrek...och där låg jag och Micke på andra sidan fönstret och höll tummarna på att de skulle vända, vilket de gjorde efter mycket om och men.  Det är faktiskt inget vidare att ha sovrummsfönstret mot loftgången :( Men vad ska man göra.. det är jue så lägenheten är planerad...

Som ni förstår blev det i princip ingen sömn i natt och det tär på tålamodet och humöret...!

Min sambo är borta på jobb...

Och jag skickade just ett litet kärleks brev till honom...


Tjabba tjena mittbena,

Detta är Lina och inte Lena, Jag undrar om du kommer hem på söndag elr fredag.? Det är så kallt i sängen så mina fötter fryser till is,Tur att Jennifer värmer upp den något innan jag går och lägger mig med en mega brak fis. Och tvätt högen blir bara större och större, Jag suger på att vara hemmafru hörrö..Dammtussarna flyger runnt i virvlar, Ja blir snurrig och en aningen förvirrad..Kom hem och hjälp mig nu, För jag lovar att aldrig bli en bättre hemmafru!

Puss*




När alla sover...

Då är det bara vi nattugglor som är vakna, Och hos oss består det av mig och kissarna...







Mjuuuuuaaaa*

Over and out

Stackars Jennifer hostar och snorar, ligger i min säng nerbäddad och ser på Peter pan och äter lite äppel bitar.., Själv sitter man här.. med kaffet i högsta hugg för ett tappert försök att hålla mig vaken.. bara några timmar till...är så otroligt trött!

 



Idag har det vart sol och vi var ute och gick en sväng. Flame kan verkligen inte bara ligga hema en hel dag och ut på några små pinkar.. hon måste springa av sig, minst 2 timmar per dag annars blir hon tokig här hema, Och bokstavligen klättrar på väggarna. Men det är svårt när min dotter är sjuk, I bland känns det som att man skulle vilja dela sig själv i två delar.. "bra ja stannar hema med jennifer och jag går ut med Flame" haha så praktiskt det skulle vara, Det är nog många föräldrar som tänkt i dom banorna.. och när tanken ändå är där måste man jue passa på att önska sig några armar till och hellst några fötter extra också ! Problemet skulle vara löst :) tänk vad fort jag skulle kunna gå med fler fötter, Och så mycket tid jag skulle spara!! När får vi vanliga människor börja klona oss igentligen ? Fast jag menar att i så fall skulle jag vilja klona mig själv ..fast snyggare .. går det ???!!!
Vad komplicerat det blev helt plöttsligt... ska nog helt enkelt önska mig att jag blir en bläckfisk i mitt nästa liv. En snygg bläckfisk...

Finns det sådana ?




Varning

Jennifer är hema idag, Hon har åkt på en förkylning men det känns som att det kom ganska passande ,
Det härjar pedofiler här där vi bor , dom har sökt upp ett flertal skolor och förskolor b.l.a Hemmesta skolan , Skolan Lär, Grantomta, Vik , och troligtvis Ösbyskolan... och lockat barn med godis och hundvalp. Dom verkar vara helt desperata och orädda ! Låt inte era barn vara ute ensamna, Eller gå hem själva från skolan !!! Håll utkik efter en vit bil och ring direkt till polisen om något verkar misstänksamt !

Jag kan inte förstå hur dom fortfarande kan vara på fri fot efter alla dessa försök...  Så nu är det upp till oss alla att vara extra uppmärksamma så att dom kan sättas dit !!! Dom måste stoppas innan dom lyckas !!! Prata med era barn om detta !



Gårdagens skogs prommis !

I går gick jag och hämtade Jennifer i skolan lite tidigare än vad jag hade tänkt. Och tog med mig henne och hundar ut i skogen.
Vi var ute i lite mer än 2 1/2 timme, Solen sken och vädret var underbart !

Full fart ....


Kan någon förklara hur detta gick till ?


Inte lätt att få en skarp bild i denna höga hastighet !


Om du tittar ditåt... så tittar jag hitåt... elr nått...


Jennifer , Mycket stolt över sin egen gjorda MODOFEJS :)


Profil bild ... på Jennifers älskade ägodel... en balong med potatismjöl i :)


Jennifer och MODOFEJSEN i en kojja...


Balansgång...




Zzzzzzzzzzzzzzzz*

Idag är jag och Jennifer verkligen super trötta. Det var med nöd och näppe vi hann till skolan i tid, Nu ska jag få i mig lite frukost och se på The voice tv. Vem vet.. kanske kryper ner under täcket en timme eller två..hjääääsp*

Hörs senare !



RSS 2.0