i dag tänkte jag tippsa er hästfantaster om en ny hemsida !

Du är inbjuden till premiären av nya annonstorget för allt inom häst.

http://www.hastfynd.se kan du helt kostnadsfritt annonsera om allt inom häst- och ridsport.

Kika in vettja ! :)


Test produkterna har kommit

Som jag skrev för ett tag sedan så är vi ( Asta & Flame) testpersoner för olika hundprodukter från HungarianPetNet shop. Och nu har vi fått hem våra första testprodukter !!!



Vi fick hem dessa ben med smak av Smoked Bacon ( den stora runda flätade ) Och Vridna tugg av sydamerikansk buffelhud i smakerna Bravo Bubbelgumsmak , Baconsmak, och Lammsmak !
Och vilken fest det blev för hundarna, Dom var helt överlyckliga över att testa de nya smakerna och det var inte en ända som ratades ! Jag blev lite orolig att detta skulle sätta sprätt på magen eftersom Flame kan vara lite kännslig för nya saker , men INTE !
Den Smoked Bacon flätade ringen finns fortfarande kvar och det är Flames , Jag tänkte att jag skulle testa den på henne eftersom alla ben hon får alltid är uppätna på en sekund p.g.a starka käkar ! typiskt amstaff , Men till min förvåning hade den en perfekt hårdhet som gör att halva finns kvar än i dag två veckor senare ! Och man kan verkligen se hur hon ligger och njuter varje gång man plockar fram hennes godsak.
Jag kan verkligen rekomendera detta! Även för dom som har kräsna eller hundar med lite kännslig mage.



Fick också hem denna fläta av Roasted Lamb ! Det blev en klar favorit men höll tyvärr inte lika länge för Flames starka käkar som Smoked Bacon, Och den blev slukad i ett naffs.
Jag är säker på att den skulle räcka längre för andra raser och är helt klart värd att köpas !
En riktig smaskis !



Flame fick också äran att testa den nya regn overallen som heter Regnoverall Cayrees av märket Trixie. Den är svart och röd och är tillverkad i slit stark nylon. Det sägs att den ska vara både vatten och vindtät och självklart skulle detta testas ! Och jag kan ge er mycket goda resultat ! Se bara bilderna nedan !
Den har avtagbara byxben och huva som är mycket lätta att sätta på och ta av med hjälp av kardborrband för byxan och dragkedja för luvan. Den har också mycket praktiska reflexer runnt benslut och dragsko som gör passformen optimal ! Dessutom går den att tvätta i 30 grader !
Det man får tänka på är att den är tunn och skall den andvändas på vintern så rekomenderar jag att välja en storlek större så att man får plats med att ha t.e.x en stickad tröjja under för värmens skull.
Här kommer bilder !

Flame med Regnoverall Cayrees med byxben på.




Utan byxbenen som Flame tyckte var en aning bekvämare !



Såhär enkelt tar man av och på byxbenen, Ma fäster  helt enkelt kardborrbanden igenom ögglorna som finns vid varje byxben !



Med huva



Och sedan det slutgiltiga testen " ÄR regnoverallen vattenavisande och vattentät ?"



Pölen med vatten ligger kvar på regnoverallen och INGENTING har åkt igenom !
Med denna overall kan ni lita på att hunden är snus torr även efter en prommenad i spö regn !


Asta fick en liten pipleksak från dom underbara på Hungarian PetNet som föreställer en jultomte ! Måste bara skryta lite om kvaliten , Hon har slitit , rivit, skakat och slängt runnt på den stackars jul tomten och INTE ett märke. Astas favorit tomte som nog tyvärr inte ens kommer lämna oss till sommaren är här för att stanna ! tack*



Känner ni er sugna på dessa prudukter , vill ha pris information eller se deras nyheter så tveka inte att besöka webshopen på : http://www.hungarianpetnet.com
Jag kan stå för att kvaliten på de saker vi har fått testa är SUPER !


RSS 2.0