?????????????????

Nu är det måndag igen, Och någon mors dag såg man inte skymten av !

Idag är en jobbig dag, Jobbig på många sätt, Glädje tvivel och frustration i ett, I kväll kanske det smäller.
Många tankar snurrar, Har inte kunnat sova på hela natten...är detta rätt ? är detta fel ?
Vi väljer ... men kommer vi välja rätt ?
Vi har inte många timmar kvar att bestämma oss på. Kan vi missa den här chansen ?
Antingen kommer vi fortsätta leva som vi har gjort eller så sker en drastisk förändring... en stor sattsning på familjelivet helt enkelt.

Förändringar kan vara bra... Men jag är alltid orolig för allt... och velar hit och dit..

Jag behöver min trygghet ! Är kanske inte redo för att hoppa bungyjump för det är så det känns. Men om jag inte är det nu... när är jag det då ? Man måste jue gå vidare i livet, Man kan inte bara stå och trampa. Ska man komma någonstanns så är chanser ett måste..

Vill jag stanna här... för alltid.. svar NEJ.

Imorgon är allt klar, I kväll kommer beslutet att tas. Sedan finns ingen återvändo



Håll mig i handen snälla !!!! för jag kanske hoppar !







Tell me why ....


*Beautiful*

Igår när Mikaela var här så tog hon med sig sin system kamera och djuren fick agera fotomodeller ! Det knäppte hela 150 gånger både uppifrån nerifrån från höger och från vänster och det blev ur fina bilder ! här får ni ett litet smakprov ....



























TACK TACK UNDERBARA MIKAELA FÖR BILDERNA ! DU ÄR GULD VÄRD


RMK !

Micke sitter som fastklistrad framför X boxen och spelar Jennifers spel, Med en super söt drake som flyger runnt i en färgsprakande konstig värld, Jag blir nästan virrig bara jag tittar och har gett upp försöken till NÅGON SLAGS uppmärksamhet från hans sida. Istället har jag slagit mig ner framför datorn och trackasserar stackars RMK på msn , Ni måste bara checka in hans nya låt och Video !! Han är grym , Den handlar om att lagom är för lite, Jag håller med, Jag är oftast för mycket av allt. Och det uppskattas inte av alla :)

The BEST of the BEST

RMK & Kompaniett - Vi kör


Fantastiskt !

Huset var helt galet perfekt för oss !!! Många stora ljusa fina rum, Nyrenoverat badrum, golv värme, Öppna spisar, ved kamin... cooosy !! och vilket området sen ! Man fick lite bullerby´n kännsla över alltihopa, Fin tomt, Ja det går nog inte att hitta något fel, Förutom att det ligger OTROLIGT långt ut på värmdö.
Många konkurrenter hade vi också ! Det var ca 5 familjer där sammtidigt som vi, Många skulle dessutom komma senare, Och många hade vart där tidigare, De hade en intresserad från Island och en från Danmark.. bostads brist kallas det ! och dom sa att de hellst hade velat att alla skulle få flytta in, Men att de tar ett beslut i helgen och hör av sig. Jag vill ju så gärna ha det, Hur ska jag bära mig åt ?? Får man böna och be ??? Känner mig galet desperat ! Jag kommer inte kunna äta sova eller skita förens jag fått svaret.....

VILL VILL VILL !!!




Kika på hus .....

*Hjäääsp* det var inte lätt att komma upp ur sängen idag, Jag skulle bara vila lite framför tv´n i morse efter jag hade lämnat Jennifer i skolan, Och på en halv sekund sov jag som en stock! nattens blodsocker var inte nådigt !

Det är fint väder och hundarna ska ut och söta Mikaela ska komma och fika ! Jag känner att kaffe suget börjar tära i mig. I eftermiddag /kväll ska vi städa kanin buren och sedan iväg och kika på hus. 140 kvadrat och 6 rum ! NYRENOVERAT! Inte dummt det! Hoppas nu att detta kan vara något för oss!


Slänger upp en bild på sötaste krutpaketet på ön

Min Mikaela



NOFF

Har just kommit hem från S & T , barnen lekte och vi fikade medans gubbarna var och handlade. De har så söta kattungar så man tror man dör, dom har två kullar !!! En med kattungar som är 2 veckor äldre än våra, och en kull med små pyttisar, Våra kissar är mitt i mellan åldersmässigt, Och det är lätt att se tillbaka i tiden... och det är lätt att man ser framåt också ! Man kan knappt tro att de har vart så små, Och man kan knappt tro och dom kommer vara så där stora om två veckor :)
Efter en stund var det dags att gå hem och laga mat, Och vi fick med oss ett extra barn hem, Det blev korvstroganoff (stavas det såå??? NOFF?)
Så nu är vi mätta och belåtna, Jennifers kompis har gått hem och gubbarna är nu och fiskar ! Håll tummarna att han kommer hem med stor fångsten !

Tänkte ladda upp lite bilder från gårdagens dansuppvisning, Ni skulle sett barnen i action, Dom var grymma !!!
Hade Bounce vart mini-människor så hade dom nog sett ut såhär!
Jennifer verkade inte ett dugg nervös , Utan gav gärnet !! duktiga DUKTIGA Jennifer!








Nu är det dags att göra nytta, Tvätten ska hängas, Hundarna ska ut, Jennifer ska nattas och blommorna ska vattnas...



Det är lätt att ta till annat....

Paket som kommer på posten kan snabbt få deppet att försvinna, Iallafall för en liten stund....

Denna gång var det ifrån NordicFeel , Det är super billigt där ! och bara två dagars frakt. Gå in och testa vettja!

Köpte :

Min favorit mascara !

Lancôme Hypnôse Mascara är en av Lancômes bästa och populäraste mascaror. Med Hypnôse kan du göra dina fransar upp till 6 ggr. fylligare. Hypnôse Mascara kan läggas i flera lager samtidigt som dina fransar håller sig separerade. Med Hypnôse mascara från Lancôme får du ett fascinerande resultat och en förförande blick. Hypnôse passar alla typer av ögonfransar.

Rekomenaderat pris  : 270
på NordicFeel kostar den 159 kr !!!






Superbalanced Makeup
 - Clinique

En oljefri, balanserad formula som ger fukt där det behövs och absorberar fett där det behövs.

Rekomenderat pris : 275 kr
På NordicFeel 239 kr





Brunette Goddess - TIGI Bed Head
Shine Spray 125ml

Få glansigt och sunt hår med denna fantastiska glansspray! Gör håret mjukt och smidigt utan att tynga ned. Sprayas i vått eller torrt hår för att framhäva naturliga eller färgade reflexer. Passar för alla hårlängder och typer. Stärker håret! Doftar kanderade mandlar.

Rekomenderat pris : 219
NordicFeel : 189 kr





Nu ska jag glänsa !

Sonjas Grek

I går var vi åt vi lunch på Sonjas Grek, Vi firade att min pappa hade fyllt år , Tänk vad gammal han börjar bli !
Dom har super god mat där, Men både jag och Micke fick ont i magen på hem vägen, Kanske åt vi för mycket ?!
Det är smällar man får ta, och det var värt det !

Jennifer var tok trött under hela lunchen, Hon hade sovit hos en kompis natten innan, Och var inte riktigt upplagd för detta ! Men hon hade haft kul hos sin kompis, Och är sååå duktig som vågar sova hemmifrån !!!

En sur Jennifer...




Världens smaskigaste efterätter !
MUMMA







Släkten...

Mia.. Mias mamma Ann-marie, Pappa och Karin !



Nu ska jag springa ner till posten , Fick precis ett sms att mitt paket har kommit JIPPI !!! vad det är i får ni se sen.
Ikväll har Jennifer dans uppvisning, Det kommer bli så spännande ! Bara hon törs !
Håll tummarna !!!

Måste bara slänga in en bild på en trött Thea ! är dom inte för söta när dom sover ?

KOM OCH KÖP :)


Sorgligt!!!!

Läste just en hemsk nyhet :

Flicka dödades av hundar

Världen 22 maj 13:15


I Oldisleben i Thüringen i Tyskland dödades på fredagen en treårig flicka av fyra hundar, uppger SVT text.

Enligt uppgift ska flickan ha tagit sig in i ett rum där hundarna hölls instängda. Hon var på besök hos sin moster, som var hundvakt åt hundarna.

Hundarna sägs vara av rasen Staffordshire bullterrier.


Tänk att samma sak ständigt upprepas, Hur ofta är ägaren närvarande när sådant här händer ?? i stort sätt ALDRIG!!! samma sak med det som hände i hammarby sjöstad för några månader sedan, när en hund av någon ras blandning med Amstaff bet ihjäl en annan hund , då var det en hundvakt som var ute med den hunden,
alltid är det när sådana här hundar har hundvakt. Som inte tar sitt ansvar, Man ska aldrig lämna barn och djur ensammna, Man måste ständigt ha uppsikt, Och är hundarna såhär agressiva och förmodligen vaktiga så sätt lås på dörren om man inte kan ta det ansvaret, Att hålla ett öga på barnet !!! jag blir sååå förbannad ! Oansvarsfullt är vad det är !!!

Tänk på vem ni lämmnar bort eran hund till, Särskillt om hunden har speciella problem eller behov. En olycka är lätt hänt och konsekvenserna kan bli stoooora !!! Man måste kunna läsa hundens signaler ! och veta vad det innebär . Och det är inte alla som kan ! Ta då helldre proffensionell hjälp än att lämna bort hunden till en kompis eller släkting.

Jag lider verkligen med flickans föräldrar, Sådant här får INTE hända!!!!
Det är lätt att skylla på hundarna men det kunde lika gärna varit en pool bakom den dörren och flickan kunde ha drunknat. Olyckor händer, Men man måste alltid vara steget före. Och försöka förekomma !


Jag lider med dom allihopa !!!



Jag blir inte klok på detta...

Förra huset vi kikade på såg ut som ett hus eller ja en liten villa, det hade bastu, tre rum och kök och en stor gäststuga, Stor veranda runnt nästan hela huset. Stor plan gräsmatta, en lite bäck och sand strand ! Men hyresvärden hade en dålig inställning redan från början p.g.a tidigare hyresgäster som hade lurats på hyran och förstört. Så han verkade inte ens intresserad av att hyra ut ..trotts att han hade satt ut annons. Han skulle fundera och höra av sig om två veckor... om han nu gör det.

Huset vi kikade på idag var helt tvärt om, Det ligger på ingarö , Det såg inte ut som ett hus utan mer som en gillestuga, skogstomt rätt trångt till grannarna runnt omkring, Ingen vattentoalett och ingen dush, Men det skall renoveras ! Det kommer bli dush vattentoalett veranda, och väggar skulle tas bort. För att få en mer öppen planlösning, En hel renovering med andra ord, Men inflytten är nästan månad, Och då skulle man alltså bo i detta bygg kaos, En LÄÄÄNGRE tid .. för dett är ingenting man gör på några veckor. Hjälper man till skulle hyran vara gratis, Och denna hyresvärd var urtrevlig !!! Det finns möjligheter...vi fick göra om, göra staket runnt tomten.. måla o.s.v Men orkar man detta ?
Bara en sådan sak som att hela tomten måste grävas upp för att få fram vattnet ..??? njä... kostnaden läggs jue inte på oss, Men det är vi som skulle bo i koaset...

Från kojja till slott ... eller vad säger man..

Både jag och micke känner oss rätt förvirrade nu, Men det känns mer negativt än positivt, Fan att han var så trevlig !!! Att ha en bra hyresvärd är jue A och O !!!!
Förmodligen måste vi nog ha lite is i magen nu....

Hur skulle ni tänka ?

Chicken...

Känner mig lite stressad ! Kycklingen är i ugnen och verkar ta hundra år att bli färdig. 18.30 ska vi titta på ett litet hus ute på ingarö ! Hoppas att det kan vara något för oss. I så fall blir inte inflyttningen förens till hösten , Vi som ville spendera sommaren i hus! Får se hur vi gör....

Idag skiner solen, Hett är det ! Har dushat tre gånger för svetten rinner.. hur ska de gå i sommar ? Andra blir glada när solen tittar fram, Jag blir bara irreterad tappar orken och får huvudverk, Kännslig som man är! Jag älskar våren, Men inte sommaren... och i år vart det ingen vår...

Jag gick till sjön idag med hundarna och dom simmade , Dom älskar att simma båda två men för Flame är det nästan en mani, Så ibland bara för "att" får hon bara sitta och vara passiv och försöka titta på vattnet utan att skrika rakt ut. Tänk att folk badar redan nu.. det måste jue vara galet kallt i vattnet fortfarande !
Skulle tagit med mig kameran men den låg i Mickes bil.

Nej nu är det dags att fixa i ordning och springa iväg.

Hörs senare ! KRAM*



Lady Gagas nya immutation

Duktig pojke !!!


Långhelg *

Hej !!

Eftersom jag är rätt stressad så blir det inte så mycket skrivande denna gång. Micke bakar sockerkaka och Jennifer ska strax hoppa upp ur badet...


Här går det undan... Kattungarna växer så det knakar och nu ligger annonsen ute på nätet. Dom har börjat äta vanlig kattmat och går på lådan ! 5 veckor har busarna blivit nu, Och dom är så söööta !!!


Thea


Bill


Bull


Micke har hunnit fixa iordning balkongen som innan var full med soppor ..Så här blev det... Eftersom våran balkong är så OTROLIGT lång så får man ta två bilder.. en från varje håll !

Micke blandade ut trä´t på golvet med stenplattor...



Och stampe fick en provisorisk trapp ut i sin lilla rastgård..



Hundarna har fått sprungit av sig i det fina vädret...



Och Flame den tokan SIMMADE !





Micke & Bill...



Jennifer med Thea



Trötta kattungar i deras lilla "rasthage/Bur"



Flame & Asta provligger den nya bädden





Och lite gott.. som INTE var gott ! Kakan smakade rökig ugn.. ett totalt misslyckande !



Det var allt för nu !

Peace out



Det kom inget mail ....

Han ringde istället !!! I morgon blir det till att kika på hus, Nu ber jag till jesus att detta är någonting att ha !!!

Åååå som man längtar ner på marken igen !


Spännande !

Sitter och väntar spännt på att ett mail ska besvaras !! Hoppas hoppas hoppas*

Och även om ni inte vet vad det gäller så kan ni väl hålla tummarna... får vår skull ? :)



Asta 1 år !

Grattis till världens underbaraste lilla Asta ! Som verkligen har fått mitt hjärta på fall, Men som antagligen har blivit områdets mest avskydda lilla terrier ! HA HA ! Din lilla buse!

Från liten ....




till "stor"
















Sjuk IGEN !

Nu har man åkt på en bamse förkylning igen, Feber ont i halsen och snorig som attans ! Det verkar också som om mina svinkoppor är påväg tillbaka. Jag tror jag blir galen ! har ju halva ansiktet fullt med ärr sedan förra omgången...

Sitter här med kaffe koppen i högsta hugg och försöker hålla mig vaken, Ska hämmta Jennifer i skolan snart. Då ska hon visa mig att hon allt har lärt sig gå på styltor ! spännande :)

Våran dammsugare har gått sönder så vi fick låna hit Mickes mammas dammsugare , Och fasen vilken skillnad det blev! Den brummade som en stor lastbil men rent blev det ! Nu förstår jag hur länge våran dammsugare har vart på väg att gå sönder. Med den har jag fått dammsuga var ända dag, Med den här skulle det nog inte behövas mer än en gång i veckan. Dags att inhandla en ny ! Någon som har något tipps på bra hållbara dammsugare ?

Hundarna har vart trötta idag, Var ute en liten sväng så dom fick springa av sig och nu ligger dom här vid min sida och sover. Flame är i en riktig trotts ålder , Hon hör inte och hon ser inte ! Så nu kräver man inte mycket ! Vi får låta henne gå igenom detta helt enkelt. Det hör till.
Kattungarna har också mest bara sovit idag, Men lilla Thea har provat på riktig kattmat ! Det går så fort nu i deras utveckling. Men hon är den som är före dom andra i allt !
Smilla och Alvin verkar inte bry sig om att lille pär försvann, dom letar inte... dom förstod nog att det var dags för honom att gå vidare. Alvin låg på min mage hela kvällen i går... som om han tröstade mig när jag var ledsen. Katter har allt ett sjätte sinne !

Idag är det fredag och helgen kommer mest bestå av städning, Balkongen ser ut som en sopptipp igen och Jennifers rum behöver ett lyft!

En trött Thea *


*Rip lille pär*

Lille pär har ni somnat in

2010-04-07-2010-05-06



Var inte arg lilla katt mamma
jag var tvungen att gå.
När dom klippte banden,
orkade inte mitt hjärta att slå.

Älskade katt pappa,
mitt liv blev så kort.
Ta hand om varandra,
och mina kattsyskon
när jag flyger bort.

Jag vet att ni sörjer
och det finns ingen tröst,
men lyssna till era hjärtan
och ni kommer höra min röst.

jag finns inte bland er,
men jag finns ändå
Alltid i era hjärtan
och älskar er så

Vi kommer alltid sakna dig lilla vän
och nu finns du i himmlen
Aldrig kommer du bli bort glömd
Att man kan älska en katt så mycket kanske inte folk kan förstå,
Men bandet mellan oss, Fans bara mellan oss två.
Jag önskar dig ett nytt liv där du också får chansen att leva
I himmlen får inte dessa sjukdommar existera !
Sov nu gott min lilla vän, Jag är säker på att vi möts igen.






19.30

Kommer lille pär att få somna in hos vetrinären. Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är nu.
Tårarna verkar inte kunna ta slut .
Skänk en extra tanke till honom ikväll...

För oss kommer han alltid vara älskad och saknad !

Nu väntar himmlen på att ta emot dig...




SORG

Nu har "lille pär" inte långt kvar, Han föddes troligen med vattenskalle ( de var den lilla kattungen som fastnade i förlossningen som jag fick återuppliva) Efter det får man ett speciellt band ! tro mig.
Han ligger mest på sidan och andas sakta, Det var i går han blev såhär, Dagen innan var han uppe och busade och lekte med sina syskon. Fort har det gått !

Nu finns det inte mycket av honom kvar. Hela hans kropp förtinar, Försöker han resa sig på sina vinglande ben så är huvudet för tugnt och han rullar över.
I går bodde han innanför min tröja i värmen och tryggheten , sedan har han fått ligga på en värmekudde. Vi försöker göra den sista tiden så bra som möjligt för honom, Men nu hoppas jag bara att det går fort. Jag var helt säker på att han skulle dött under natten, Men han kämpar fortfarande. Jag ger det till i morgon annars får han somna in hos vetrinären.

Min lilla pär speciellare och snällare kisse får man leta efter, Allas lilla favorit. Han har alltid varit den lugnaste kissen ur kullen, Och den som varit mest sällskaps sjuk, Kom man in i rummet där han var så pep han och sprang i full fart fram till en, Han satt alltid och tittade efter en med sina skelande ögon som står åt varsitt håll. Jag kommer verkligen sakna honom !

Här är bilder som togs dagen innann han blev dålig..







Nästa gång jag skriver så finns han nog inte med oss mer, Ush vilken sorg :(

Vem är godisråttan i bilen... ???

Ooops.. påkommen med munnen full !




Kalas & Fiske

I går var vi och firade Klara ! Hon är en mycket speciell vän jag haft i 15 år nu , Hon är alltid så glad och positiv, En väldigt bra lyssnare och klok som en bok :) det är alltid lika trevligt att träffa henne. OCH Det var jätte kul att träffa hennes föräldrar igen. Det var typ 100 år sedan sist ! Dom är verkligen helt underbara! Även hennes kusiner och var där och nu var dom VUXNA :) Man fick en smärre chock, Speciellt när "lilla Isak" klev in genom dörren ! Häftigt säger jag bara!
Hennes vänner är också super goa, Och inte nog med de så bjöds det på världens godaste tårtor, Kaffe, bullar, kakor och SMÖRGÅSTÅRTA !!!! *MUMMS* Ett jätte trevligt kalas helt enkelt, För världens bästa Klara !

Vi två :)






Ja så här kan man ju också festa :)





Så vad har vi gjort idag då ? joooo vi har vart och fiskat ! Solen sken (TYP) så vi tog med oss, kaffe, saft och pankakor och gav oss ut . Vid sjön mötte vi upp S & T med deras barn och hundar, Sedan var vi alla sammlade i ett smärre KAOS! fiskelinor som trasslade ihop sig, Kaffet som spilldes ut , barn som grinade, rammlade och kladdade ner sig, och hundar som pep & skällde. Vi höll tålamodet så länge det gick, sedan gav vi upp.. Micke har sovit sedan vi kom hem. Gubben pallade inte trycket :)

Storfiskarn själv !






Tyrannen !!



Världens finaste !!





Just nu lagar jag mat, Och Jennifer har två kompisar här, En av dom ska sova över för i morgon är det studiedag för tjejerna från skolan. Har någon ett förslag på vad vi kan hitta på då ? så lämmna en kommentar !


KRAM*


RSS 2.0