Kärlek från oss !


Hundskötare sökes !!!

Julen närmar sig med storm steg.. men det känns inte..det är vamt och grått, När solen tittar fram luras jag av vår kännslor , vilket kanske inte är så konstigt när man möts av en blommande rosenbuske som status uppdatering på facebook men oavsett vad som blommar och inte är man tvungen att ta sig själv i kragen och tvinga sig på dessa julkännslor..för de kommer inte självmant. ( har jag hört )

Jag har envist bakat pepparkakor julpyntat och spelat julsånger till förbannelse... är det inte konstigt att en som jag försöker tvinga julkännslorna att komma.. när jag igentligen avskyr julen ? jaja pepparkakorna blev goda.. iallafall dom som inte blev brända och Jennifer hade kul så länge det varade !

Hundarna bevisade mina misstankar idag..dom avskyr julen också.. de har ärvt det från mig.. :(
de tog ett fast grepp om julgranen och ruskade den i små bitar.. som tur är var det bara framsidan så det är "bara" att snurra den ett halvt varv och så är problemet löst..tadaaaa* ioförsig gör det inte mig så mycket att den fick sig en omgång.. den ger mig kalla kårar... men de kunde dock tagit sig en tomtegubbe istället... dom finns det alldeles för många av !
Nu kommer de bajjsa glitter i en vecka... innebär det att jag inte behöver julpynta tomten ? åååh de kommer bli så vackert...

Nu till något helt annat...

Vi söker en positiv ansvarsfull och träningsintresserad person med kunskap om att hantera hundar i grupp, läsa individer, rangordning och att förutse beteenden. Önskade som oönskade.
Du ska ha körkort och gärna någon form av hundutbildning.
Uppgifterna kommer att bestå av skötsel av 4-5 hundar, prommenader, träning/aktivering.


Låt er inte skrämmas av julgransätandet... jag lovar att de äter allt förutom människor !!
Vid intresse om ett extra arbete så maila och berätta mer om dig
[email protected]


RSS 2.0