Busar !

Busarna växer så det knakar och dagarna består mestadels att busa ute på gräsmattan med sina syskon, rulla runt jaga och testa mammas tålamod, Matte torkar bajjs och kiss dagarna i enda och verkar njuta som mest med en kopp kaffe när vi sover :) Endå ska hon alltid vara där och peta och grejja jag menar " Give me a break "

Vi har haft lite besök från olika håll senaste veckan, och det roligaste av allt är när ALL fokus ligger på oss, Vilket är oundvikligt, Vi älskar uppmärksamhet och ni människor älskar att ge det till oss, perfekt kombo !
Ni skulle bara veta att vi redan lindat er runnt våra...humf...tår ?
Mat är gott ! ofta och mycket, Och diar gör vi nästan bara till efterätt, Det roligaste av allt är när natten kommer , då sätter vi igång och ylar som vargar, För visst var vi släkt ?
Matte pratar om att tiden går alldeles för fort och att vi bara har fyra veckor kvar här hema, varför förstår vi inte, matte förstår nog inte riktigt heller men tydligen så väntar framtiden för oss någon annan stanns , Kanske hos dig ?
Vi vill ha ett hem fullt med kärlek mys och massor av mat, Enligt matte så betyder det att du måste ha tid, vara ansvarsfull, ha stabil ekonomi och intresse för hund över lag, Hon vill GÄRNA att vi skall ställas ut, slöseri för så vackra valpar att ligga på soffan säger matte - hon vill att vi ska ta världen med storm och du skall hjälpa oss dit :) Vi som är vita vill gärna hamna i ett hem som gillar att träna, bruks så som lydnad, spår eller varför inte agillity, Vi har en hjärna och vi vill andvända den !
Men framför allt är vi underbara familjehundar som har så mycket att ge ! Du ger oss ditt hjärta, Vi tar hela handen eller något sånnt... fasen vad det kliar i tänderna, KOM KOM så får vi smaka på dig :)
'






















Tror du att du kan ge oss ett bra kärleksfullt hem så tveka inte att ställa frågor om oss till matte : [email protected]

Mvh Lina





Det går undan !

Här är det full fart, Valparna växer så det knakar, Det morras, bits och brottas i valplådan och dom små har fått sylvassa tänder, Nu är det dags att börja äta torrfoder också, Och skälla och gnälla är vi experter på !
Man kan sitta och bara titta på dessa underbara små varelser i evigheter, Deras små upptåg skulle få vem som hellst att dra på smil banden ;) Dom vill så mycket men är så klumpiga, Ja det är något speciellt att få vara med enda från början och se dessa små varelser växa upp , var och en med sin personlighet och karaktär, Ingen är den andra lik, Men alla är dom fantastiska !
Tiden går alldeles för fort och nu har dom hunnit bli 3 veckor gamla och här kommer nya bilder som togs idag !

























Vid intresse och mer info om denna kombination så maila mig : [email protected]


RSS 2.0