Planer...

Hej hopp....

Idag har vi varit och köpt ett nytt täcke till Mira, Skiiit snyggt kamoflage (elr hur det nu stavas)  Vatten och vind tätt + fodrad ! Nu ser hon ut som en liten tuffing!
Efter det så har Jennifer vart på danskurs och träffat sin nya fröken,Och nya barn. Nu är tempot snabbare och dom har ökat tiden till 45 min. Visst var hon blyg i början.. men vilket barn var inte det ??? Det skulle nästan vara oroväckande om hon inte regaerade för främlingar ! det ligger i männsikans instinkt., Efter det köpte vi lite fika bröd och drog hem och mummsade !! I morrn ska jag och jennifer på möte så hon blir ledig från dagis. På lördagen är det barnkalas på Andys i Sickla, Hon kommer få så jääääkla skojj ... !! På söndag blir det ev Utställnings kurs med mira elr besök hos morfar... Kanske ska gå på Bio med Jennifer också. Vi får se vad vi alla orkar. Specielt för jennifer kan det vara skönt att bara få vara hema en dag ! det behövs!

Jo apperopå instinkt , vet ni varför barn oftast inte gillar t.e.x grönsaker och sånnt som smakar surt t.e.x citron m.m... Joooo för att ett barn skulle klara sig någorlunda förr i tiden så åt dom bara sånnt som smakade någon typ av sött... Varför joooo för att sött var "säker" föda i det "vilda" livet ;) Och sånnt som smakar surt salt o.s.v var oftast giftigt ! Barn har 10.000 smaklökar... vi vuxna har bara 3000, Och det är p.g.a att vi inte fortsätter utveckla våra smaklökar med tiden så dom blir i princip avdommnade.. ja ja nog om det :) Jennifer har iallafall inget problem med mat och framför allt inte grönsaker å sånnt, så jag har turen att slippa tjata och få barnet att gå emot sina "instinkter" hehe NOG OM DET.

Här har vi många planer för Mira, Som sagt om planerna går som planerat ska hon bli utställning och avelshund. Men nu har vi också pratat med tränare som sysslar med Service och signal hundar och Mira kan passa som diabetes hund också. Hon är framåt glad och trygg. En tränare kommer hem till oss på tisdag så ska vi diskutera detta. Det skulle bli en hel omvändning i vårt liv !

Förresten har jag hittat en sida om bakelser för hundar ...ni som har hundar måste bara kolla på det här... de e som att det vattnas i munnen ;)
http://www.andand.se/ny/01/namnam.html

Min syster har förhoppningsvis opererats för sista gången nu.  Tänk vilka tabbar sjukvården gör... att opererara fel verkar vanligare än att operera rätt ?! Morr

Gick just runnt här hema för att kolla av läget... Och tänkte på vad lycklig jag faktiskt är, Även om det kan låta dystert i mina bloggar till och från... när livet går upp och ner , men när jag ser Jennifer Micke och lilla Mira ligga och sova så blir jag alldeles varm i hela kroppen, Allt hopp och all kärlek som finns genom att ha en familj.. Det håller nog alla med om att det är det BÄSTA SOM FINNS!

Det var allt för idag...Nu ska jag försöka sova å lyssna på orkanen över vårt hus HAHA*

image18

År 2008

Jag har inte skrivit om det här förut... Men jag har blivit moster åt en liten tjej som heter Alva ! :) Tyvärr mår inte min syster bra alls, Men igår kanske de började vända ÄNTLIGEN !! Annars hade jag inte orkat skriva om det här. Nu håller vi tummarna ! Och ja tänker på dig hela tiden gumman... Ja kan inte sova... saknar dig, Varför ska allt bli sååå komplicerat när det gäller oss.....?! :( Kämpa på du är så stark!

Igår dog Pavvo :( i hjärtinfrakt... vi har inte setts sen i sommras men en massa barndomms minnen poppar upp! Jag älskade att vara där på sommrarna som liten*


Nu är Micke på jobbet i 12 timmar... :( Lika dant i går.... usha kooom heeeem!!!



Jaha...är det det här som är år 2008....?! Så vill ja gå i ide det här året....

image17

Ska iväg och hämta lill skruttan på dagis nu ! Jihoooo *
Stuttsar iväg


Min lilla Ängla hund...

Hej


Här är saknaden stooor efter Baylize.. Har hämtat askan nu och letar efter en hundkyrkogård, Det finns några att välja på. Här är inget detsamma... det gör ont..

Här går dagarna  så lååååångsamt... Hade nästan glömt hur låst man blir med en valpis!! det ända man gör om dagarna är att se på tv och springa upp och ner för trappan med Mira i famnen för att göra henne rumren, plus lite små saker i ren uppfostringsfråga.. Man kan inte gå på prommenader.. Man kan inte ens bära henne hem till folk för alla jag känner har relativt stora hundar som skulle lyckas krossa lilla Mira med sina glädje skutt haha.
Ingen kommer hit heller *snyft* alla har jue sina liv...sina jobb o.s.v de blir som sagt lite ensamt...
Nu när man sörjer Baylize också hade de vart trevligt att vara lite syssel satt. Misstolka inte de här nu.. det är så klart ett jätte jobb med valpar och vi är SUPER GLADA att vi har henne. Hon har vart en stor tröst när baylize dog. Inte minst för Jennifer.
Men för mig är dagarna detsamma, Längtar efter att kunna gå en lång prommenad i skogen.. elr att kunna bli lite mer aktiv med Mira... Det kommer bli så roligt..
Den 20 Februari ska vi på valp utställning i sollentuna.. det kommer bli riktigt spännande.

Hoppas allt är bra med er därute !

Här är en vacker bild på Baylize, Fy faaaan vad jag saknar henne..image13

image15
Här är vår lilla Älskling Mira som på kortet är 13 veckor... Nu är hon 14 veckor ;)

ledsen

Vår lilla älskling Baylize har nu fått somna in 2008-01-10  kl .19.45 Bara 3 år gammal !

Hon kommer alltid ha en stoooor plats i våra hjärtan och kommer för evigt vara saknad.
Sorgen är stor här hemma och ingenting blir någonsin som det har varit...
Smärtan är för tung för att kunna beskrivas i ord...
och jag orkar inte "prata" mer om det just nu.

Men jag skulle vara evigt tacksam om ni skriver på en namninsammlings lista som finns på den här länken
http://www.namninsamling.com/site/list.asp?id=2407&p=1

Rest in peace vår lilla ängel
Vi älskar dig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image10

Här är hon bara 1 år.


image11image12



RSS 2.0