Hund träff :)

Hej

Nu är det plöttsligt söndag kväll, Helgen har gått så snabbt eller hur ?!

Idag har vi städat, och efter det har vi har jul pyntat lite, hängt upp jul stjärnor , adventsljustakar och gjort mys :)
Försökte ta bilder men de vart inte så bra, Lägger upp dom här ändå så kan ni se på ett ungefär.

Efter det så tog mormor Jennifer en stund medans vi åkte på hundträff med Flame´s släkt ! Det var trevligt att så många kom ! Försökte även där ta bilder men fick bara med deras rumpor haha ! Om ni går in och tittar på Petras blogg ( som jag har länkat till) så fick hon förhoppningsvis några bättre. Flame är alldeles slut nu efteråt ! Hon har ätit som en häst och sedan somnade hon och har sovit sedan dess.  (hum de där rimmade)

Jag har just tagit ett bad och snart ska jag och Micke äta lite räkor med avokado och gräddfil mumms till tv´n.

Nu har blommorna jag fick på min födelsedag börjat vissna och jag har fått slänga en del :( Dom var jue så himmla fina. Lägger upp bilder på hur dom såg ut, Tack allihopa
!


Från Mickes mamma ! Tack så jätte mycket


Och från lilla syrran ! Tack lille fot.


Och från Nicole med familj ! Tack !!



Och så var det jul igen....


Här är prudukter från Thann som jag fick av Micke i present! Mitt nya favvo märke, ( Finns i Nacka Forum ) Tack Darling*


Nu ska vi krypa ner framför tv´n... I morgon är en ny dag. Kram*

Snabbis

Hej

Nu är det läggdags och jag har feber.. har en del planer för helgen men dom tar vi inte nu, Tänkte bara lägga upp lite nya bilder på djuren.. dom är jue för söta tillsammans!


* Om djur kunde tala *


Stampe : " Jag tror att jag är en hund men jag vet inte....säkert "


Flame  : " Jag tror att jag är en hund... men jag vet inte säkert "


"Men de vi vet säkert ...är att vi har varandra"


så länge vi finns

För djur sviker aldrig *

Hum...?? jasså minsann... stämmer verkligen det ?

fick just detta i min blogg från en s.k anonym

"Vad jag har hört ryktas om är att din dotter inte har nån far? Att du har förbjudit dom att träffas. Snacka om att bara tänka på sig själv och inte andra! Du har inte ensamrätt på ditt barn om du tror det! "

som svar kan jag säga att min dotter visst har en far.. och ja rykten finns det gått om. Trevligt med folk som vill vara anonyma och inte törs stå för vad dom skriver.. tycker , men men what ever :) så länge det finns människor så finns det tydligen rykten . (om jag nu ska tro på det ) De får man leva med. Jag förstår bara inte det roliga....
Jag trodde nog igentligen inte ens att det fanns rykten överhuvudtaget i våran ålder, Den där 14-tiden sprida lögner o.s.v trodde jag var förbi. Det är inte svårt att veta vem s.k anonym är, Det är samma person som har vart besatt av mitt liv i år hundranden.. Jag trodde att hon hade lugnat sig och skaffat sig ett eget liv nu.  Det är bara synd att du ägnar dig åt mig, Och det är nog frustrerande för dig att aldrig kunna lyckas komma längre än "anonyma kommentarer " Men det är ditt magsår.


Nu börjar det bli sent och jag är trött som skjutton..
Tog lite nya bilder på stampe , Han ska jue snart kanske gå i avel och gissa om han har blivit stor :) faktiskt lite för stor..
En fransk vädur som han är ska ha 36-39 cm från öron spetts till andra öronspettsen .. Han har 42 cm ..så nu får han faktiskt sluta växa.. haha skämt och sido.


tNu blir det en kopp te och sedan dags å hoppa i sängen :)
PÖSS :)

vilket strul... i wanna go whit the flow.


God dagens alla min homies ;)

haha i går försvann internet igen !!! Ringde Telia som sa att abenumanget var ANNURLERAT ! alltså avstängt och bort taget. Jag frågade varför och dom medgav att de hade gjort fel. De skulle genast sätta igång det igen , Men då får vi betala en avgift på 375 kr för besväret, Dessutom skulle det ta 12 arbetsdagar att få tillbaka internet. !!!!! Jag fick DÅNDIMPEN !!! De sa att jag i allafall skulle få en gratis månad för att jag fick vara utan internet  och hem telefon och dessutom betala för det i 7 månader, Innan det sattes på nu den 19 / 11...
Jag tror att jag pratade med varenda person på telia i ca 5 timmar, Och nu på eftermiddagen var internet i gång igen.
* jag vet inte om jag ska skratta eller gråta * En månad´s gratis för att vi betalat för 7 ? Och dessutom inte kunnat andvända tjänsten..de va väl ändå det snålaste jag har hört*
Jag vill inte ha telia.. men säger vi upp de här som vi har bindnings tid på så kan inget annat bolag kopplas in förens om 3 månader.. eh orka.?!

En liten uppdatering om Jennifers fritids är att alla har blivit väldigt trevliga :) Dom hejjar så glatt så... folk som jag aldrig ens pratat med förut. På Fredan skickas brevet ut till alla föräldrar om de ändringarna som kommer att ske, Ska läsa igenom detta och om allt låter bra så kommer Jennifer få gå på fritids på Måndag då ändringarna har börjat gälla.
Jag är jätte glad att rektorn faktiskt tog detta på allvar och kallade på ett möte med resterande personal och att de ändrade sina rutiner och gjorde andra säkerhet ändringar med dörrarna o.s.v
Jag är glad att det inte satte sig på tvären utan att de trotts allt var så sammarbet´s villiga som de faktiskt var ! Tråkigt bara att någon sånt här allvarligt ska behöva hända, Innan saker och ting görs. Men de är väl kanske lite så... att allt ont har också något gott med sig.

I dag när jag hämtade Jennifer gick vi hem och dammsög, Åt risgryns gröt till mellis och lekte affär :) jag sitter mest i kassan och säger " 10 kr.... nästa...... 20 kr....nästa..... 2 kr.... nästa..." Enformig lek om inte annat..men men.. de får man väl stå ut med.

Jag tänkte på en sak i går kväll, De e så mycket strul i vardagen, sådan stress och press, Ja ni vet jue själva. Man oroar sig mycket för framtiden och även bakåt.. praktiska saker som sätter käppar i hjulet, sjukdommar, pengar  m.m
Hur ofta tar man sig an en stund i nuet. Hur ofta tänker man på de man faktiskt har?
bara en sånn enkel sak när jag la mig i går kväll kändes det som en lyx, Att faktiskt ha någon att gå och lägga sig brevid. Någon som finns där, Och som man älskar så mycket!
När jag ser min dotter ser jag så mycket mod glädje och vilja.. det är en stooor lyx ! Det finns ingen som hon.. och hon är min !
Dom här galna djuren som vi har som man ibland bara vill MÖRDA , Är jue faktisk de charmigaste små liven man kan tänka sig. Det gäller bara att ta de som ibland kan vara jobbigt på rätt sätt. Att också vila och ta det lugnt när man behöver, Och inte anpassa sig till hela världen. Man kommer aldrig kunna göra alla glada sammtidigt ändå. Man ska kanske börja tänka mer på sig själv,
Man ska inte ta något för givet. Jag ska börja tänka mer positivt !  Och njuta av saker man åstakommer istället för att bara köra vidare i ekorrhjulet.
Vad säger ni.. Är det dags att börja uppskatta lite mer det vi har ? Är det dags att faktiskt stanna upp i nuet lite oftare. Och njuta. Är det inte dags att boosta sin självkänsla lite då och då.
Alla har någonting att leva för , 

Apperopå boosta så köpte jag vitaminer till mig och Jennifer här om dagen.. hon fick nånting som föreställde nallar, som hon tyckte smakade bajjs *jordgubbs smak* Kan kanske inte rekomendera den smaken..den luktade jue illa också.. *tycker vi iallafall*
Jag köpte ett tillskott som heter " Hårkoll" de smakade ännu värre fast att man bara ska slänga in de på tungan och svälja ner de med lite vatten.. men nej ush vilken efter smak ! Jag hoppas att det är mödan värt. Jag önskar mig ett vackert hår i jul klapp :)

För två veckor sedan fick jag en liten tränings nojja och körde arobics framför tv´n i vardagsrummet.. fick sådan träningsvärk att jag knappt kunde gå på två dagar... jag var så taggad att köra nästa pass.. men dagarna gick och jag försökte lura mig själv med dåliga bortförklaringar..och det funkade :) jag slapp undan !
Nej nu ska jag ta mig själv i kragen och sätta i gång ikväll när Jennifer sover, Om jag skriver i morgon att jag somnade på soffan i stället elr what ever så får ni skriva de elakaste kommentarerna ni vill i min blogg.. jag kommer ta åt mig av allihopa ! :)
Jag vill träna för att få ur mig lite energi och sova bättre på nätterna ( har riktigt jobbiga sömnproblem just nu)
Jag vill också få mer muskler, Klenare fjant får man nog leta i avgrunden efter..
Jooo jag lovar... blås på mig så får du se att jag trillar omkull...

Ne nu blir det kaffe .                         Vad ska du göra i dag ?

Pöss


Är det stampe som har hamnat i kaffe´t tro....



Min blogg har fått ett lyft !

Tack Nicole för att du fixade detta, Förvirrad person som jag är hade jag aldrig fixat det själv ! Nu blev min blogg mer personlig och jag fick behålla mitt rosa :)

Nu sover alla utom jag :(  Det känns lite ensamnt... Gubben har vart på tråkigt humör i dag..lite smått grinig och tvär.

Vi fotade Flame lite här på kvälls kvisten , sen håller vi på att göra en hemsida åt henne.  Försökte träna henne lite på att stå på bord, inför utställningar o.s.v första utställningen är i januari..jag har för mig att de va i nyköping.. ska kolla upp det mer,. Men det är INTE lätt att få en 12-veckors valp att stå stilla..på ett bord.. här krävs daglig träning, ett glatt humör och ett stort tålamod ! Men det tar sig!
så här gick det iallafall..

" Vaffan gör jag på bordet ? "
 

Här är bilder på Flame när hon inte gör som vi vill :)
 " Och nu då? "


Lite mer godis tack !


Ytterliggare en bild på Jennifer i snö yran

 Mitt älskade barn.. hade du det kul? :=)

pratat med rektorn...

försökte somna efter jag skrev inlägget i natt... men de var meningslöst..vände och vred mig av ren ilska i sängen.. gjorde ett tappert försök att tänka på annat men det gick inte.
Jag somnade aldrig !


i morse gick jag och micke och väntade utanför rektorns rum, Efter en timme dök hon upp. Och vi följde med henne in på rummet.
Där tog jag upp allt jag tyckte var fel och hon kunde inte göra annat än be om ursäkt och sa att de skulle ha ett möte med personalen på fritids under dagen. Hon berättade att någon hade ringt och bett att Jennifer skulle gått ut på parkeringen och väntat på en Taxi !!! Och det var nästan värre än att hon hade väntat på en s.k morfar. Hade hon gjort de hade det åtminstone funnits en risk att hon inte känt igen honom och inte hoppat in i bilen,.
Men säger personalen att hon ska gå ut och vänta på en taxi som ska ta henne till morfarn så hade hon jue hoppat in när bilen hade stannat och frågat om det var hon som var Jennifer. Och vart hade hon tagit vägen då? Hon hade jue blivit avsläpt någonstanns utanför några hus, eller rent av inne i stan och inte vetat vart hon var. Hon kan jue inte mitt telefon nr, Hon hade bara satt sig ner och gråtit då hon skulle vara för blyg för att be om hjälp.
Hon hade tydligen suttit i 45 min och tacka gudarna för att vädret var så dåligt så att jag kom dit före tax´n.
Dom beklagar att de blandade ihop barnen och sa att de förstår varför vi var så upprörda.

Men den "roligaste" kommentaren som kom från rektorn var nog när jag berättade att jennifer en gång hade blivit strypt av ett äldre barn i ett av de rummen på fritids där det finns lås på dörrarna innefrån. Då svarade hon
" Du kan ju inte säga att Jennifer blev strypt , Hon DOG jue inte eller hur!?!"
Hur fan kan man säga så ??? Jag såg hur det blixtrade i Mickes ögon och jag sa att vi ville byta skola och att eftersom det är p.g.a de inte kan sköta sitt jobb så får dom leta upp en ledig plats åt henne någon stanns.

Det här med att personalen inte har rast vakt jackor på sig ute sa hon så här om :
Att de som är resurser för ett visst barn har inte jackor på sig för att de barnet ska känna att resursen är bara hans/hennes, Men det jag inte hajjar är jue att om det bara är en resurs ute med ALLA barnen så måste han jue ha ansvar för alla..?! elr vaddå?

Vi var inne en stund och sedan skulle hon höra av sig efter mötet med personalen och framföra vad vi hade sagt. Vi kunde tydligen inte få prata med dom själva.

Jag hämtade min dotter när skolan var slut kl 12.00 efter det gick vi och åkte pulka i en backe några timmar . Det var rätt skönt att få lite rolig tid ensammna tillsammans efter all cirkus som har varit nu runnt det här med skolan,

Efter några timmar ringde rektorn och sa att hon hade gått igenom alla punkterna som jag hade tagit upp, och sedan sa hon ytterliggare igen att hon förstår våran oro äver säkerheten och det hade hon också gjort om hon hade barn där.
Dom ska ta bort låsen på dörrarna som är innefrån så att personalen kan ha en lättare översikt. Dom ska också ändra på hela systemet av folk som hämtar barn, Hon sa att de kommer bli en förändring som kanske blir lite krångligare som t.e.x att om föräldrarna ringer under dagen och vill ändra något vid hämtning för dom en fråga om t.e.x barnets mellan namn elr person nr , så att ingen vill främmande gubbe kan ringa och lätt be om ett barn hur som hellst.
De ska aldrig igen skicka ut ett barn på parkeringen utan folk för hämta inomhus. Hon skulle skriva en rapport och lämna ut på fredag till alla föräldrar om de förändringar som kommer att ske, Sedan startar detta på Måndag !
Hon bad mig att vi skulle göra ett försök och ha kvar Jennifer i skolan och att vi kommer ha ett möte strax innan jul lovet för att se hur vi tycker att det går eller om vi fortfarande vill byta.

Jennifer kommer inte få gå på fritids förens tidigast Måndag när de här ändringarna har skett. Och då kommer jag bara ha henne där två timmar för att testa, Ser jag barn inom låsta dörrar..ute utan jackor elr om dom svarar en gång till när jag kommer för att hämta henne att dom inte vet vart hon är så tar det riktigt hus i helvette.

Jag frågade om varför personalen inte hade någon koll på hur många barn som är ute / inne på fritids tiden så att de kan räkna då och då för att se så att ingen fattas, Eller att en viss fritids personal har hand om ett visst antal barn och bara ägnar sig åt dom, Men hon svarade att barnen går ut och in som dom vill därför går det inte att hålla någon sådan koll, Däremot så har de upprop på morgonen i klass rummet för att se vilka som är där och vilka som är sjuka. Men OM något barn försvinner ute på fritids tid så antar jag då att det inte skulle märkas förens föräldrar kommer och ska hämta barnet...vilket kan vara 5 timmar efter försvinnandet... det är MER än oroväckande..

Jag tog kontakt med pressen i morse och de ska höra av sig. Visst skolan kan inte göra så mycket mer än att ändra rutinerna och be om ursäkt. Men jag känner ändå att detta är ett ämne som behöver uppdagas med mera allvar. Man hör överallt hur personal sliter ut sig med för små personal grupper och för många barn, Men hur många tänker på barnen ??? Dom finns där i tok stressiga miljöer där personalen inte har kontroll över situationen.

Jag vet inte längre vad jag ska tro...

Är själv utbildad barnskötare och de fritids jag har vart på har haft mer koll än såhär även om jag tyckt att dom även där har bristit på en del punkter. Men då kan de vara "små saker " det här kunde ha gått riktigt illa.. Jag törs nästan inte tänka på min dotter ..avdumpad från en taxi sitta och vara rädd någon stanns...

Jag har helt tappat förtroendet för förskolan... barnen är inte redo för att gå på fritids vid 6 års ålder.. dom är fortfarande så inpuls styrda, Det finns jue inga staket runnt skol gården och personalen står i klungor på ställen långt i från vissa barn.

När jag hämtade Jennifer hörde jag hur hennes fröken frågade varför hon inte hade mössa på sig ute på rasten.
Jennifer svarade "jag vet inte" Då sa hon " VAD ÄR DET DU INTE FATTAR"
Bara en sånn sak??!! Dom är inte mogna ännu för att fatta att är det kallt ute sätter man på sig mössan och stänger jackan m.m

Varför kan inte alla barnen klä på sig utanför klassrummet och när alla är klara så öppnar fröken dörren ut och ber barnen stå på led, Och om någon då saknar något elr behöver hjälp med att stänga jackan o.s.v så gör fröken det innan dom går ut. Att hon lixom kollar en i taget.
Finns ingen andledning att skälla efteråt. Jennifer är i sin egna lilla värld och när hon ska ut på rast och ska klä på sig så kommer hon av sig ..pratar med andra .. glömmer o.s.v
Vem kan ens tänka klart i den ljudnivån ????????

Var är förståelsen ...tålamodet och angagermanget någon stanns ?????
Vi lämnar den bästa vi har i deras händer...

Här kommer lite bilder på min dotter och vår hund valp Flame när vi var ute och åkte Pulka.

 Min lilla Tjej.
Våran GLADA hund Just me myself and i.


kl 02.00 har ont i mamma hjärtat...

Jag kan inte sova... har försökt men det går inte.. började svettas i sängen och fick nästan ångest.. känner en sånn innre stress.

Tänkte på det här med min dotters skola... elr fritids.. allt känns så fel och jag blir mer och mer förbannad !

Hur fan kunde dom här klass kompisarna veta att Jennifer satt och grinade på parkeringen utan att resten av personalen som var kvar inte visste ??? När vi kom dit i dag kom dom framspringades och skrek skynda er till Jennifer o.s.v personalen reagerade inte ens.

Varför har dom dörrar på fritids till alla rum som går att låsa inne från?? Vad är syftet ?? varför ska de vara så? När jag kommer ibland så är jennifer inne i  ett rum fullt av barn med en låst dörr inne från och personalen är någon annan stanns,.. Det kan hända mycket bakom låsta dörrar... ska inte personalen alltid ha översikt över alla barn ???  En gång tog en kille stryp grepp på Jennifer i ett av dom här rummen, Riskerna är stora att det snart kommer hända en riktig olycka...Jennifer skulle aldrig ens få ha lås på dörren till sitt eget rum fast att hon bara är där inne själv. Hon är 6 år !!!!  det finns ingen andledning , det här är barn som igentligen fortfarande skulle gå på dagis..dom är inte tillräkligt mogna.
Jennifer har också gått ner i vikt.. dom har bara 20 min lunch varje dag..hon hinner inte få i sig mat det säger hon själv !!!
Varje dag när man kommer till fritids och möter personalen så frågar man var jennifer är.. de som är inne säger att hon är ute och dom som är ute säger att hon är inne !!!! DOM HAR NOLL KOLL!!!!
Jag har hittat henne ute utan ytterkläder..andra barn också !!!
Jag förstår att dom säkert är underbemannade..men då får dom som är där jobba 10 gånger så hårt elr slå igen fritidset helt , Tills dom har möjlighet att ta sitt ansvar till hundra procent !
Jennifer blev för en tid sedan uppmanad av dom äldre killarna i trean att följa med utanför skolgränsen vilket hon hade gjort..... Var VAR personalen då??? som inte såg ??
Räknar de inte barnen inne och ute och ser om någon fattas..? som tur var gick jennifer tillbaka till skolan igen.. Men OM hon hade stuckigt ..hade dom inte märkt något då förens jag kom och skulle hämta kanske flera timmar senare..?


Jag är så förbannad så jag kan inte sova... jag vill bara att de ska bli morgon.. då ska vi dit kl 08.00 och sitta där tills rektorn kommer sedan ska jag KRÄVA att få se shemat på den som skickade ut jennifer på parkeringen och förväxlade henne med fel barn. Det ska bli intressant att se vilken tid hon gick hem.. då vet jag på ett ungefär hur länge Jennifer satt där. Här kommer det inte finnas någon ursäkt som räcker ,
Min dotter kunde ha försvunnit med en pedofil i dag.
Min dotter var rädd frusen och övergiven.
Jag har aldrig kännt mig som en så dålig mamma som jag gör nu. Även om det är skolan´s ansva under skol tid så borde jag förstått deras inkompitens och aldrig lämnat dit henne.
I morgon får hon vara med i klassen och hämtas kl 12. Inge mer fritids.
Om inte skolan ser över sina rutiner och skärper sig går jag vidare vart än som krävs. Det kunde vart vilket barn som hellst.

Jag måste se det positiva.,. Hon blev inte upp plockad av någon "morfar" Hon ligger hema nu och sover lugnt..  det ända hon blev var nerkyld och rädd, Men det är tillräckligt för att jag inte kommer kunna sova på en vecka. Det gör så ont i mitt mamma hjärta .





och så vart de kväller....

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och både bra och dåliga saker har hännt... faktiskt så dåliga saker att jag ryser av bara tanken,.. Men det kommer jag till lite senare...

Idag kom mamma på besök och firade mig för att jag fyllde år den 20-de och eftersom det snöade så in i bomben så åkte inte Ullis med lilla Alva med ifall dom skulle bli stående med bilen någon stanns på vägen.

Resan hit gick iallafall bra för mamma , Vi tog en kaffe när hon kom fram och sedan berättade hon vad jag fick i födelsedags present.
Det var en disk maskin och en tvätt maskin !!!!!! Nu äntligen kan jag lägga tid på annat... jag har trotts allt stått och diskat för hand i 6 år ! jag vågar inte ens tänka på hur många timmar det blir sammanlagt... och hur många timmar har jag då spenderat i tvättstugan ??? Med stress och svett som rinner.. nej ÄNTLIGEN är den cirkusen förbi i mitt liv! Vi åkte till coop där jag valde ut maskinerna, Sedan åkte vi och köpte med oss Thai mat hem super gott men FAN vad stark... råkade hälla på en sås som jag trodde var dressing..men visade sig vara full med fefferoni ( elr hur det nu stavas)

Vi köpte en stor hund bur igår så nu kan jag lämna flame ensam hema en stund utan dåligt sammvete . I buren har hon sin säng och tusen olika leksaker och ben. En valp är omöjlig att lämna ensam annars... skräcken är att hon skulle äta upp en sladd och dö elr något liknande.. Men hon älskar sin bur..det är lixom sitt andra hem och hennes egna lilla vrå :)


Efter vi hade ätit var det dags att hämta Jennifer i skolan och när vi kom dit möttes vi av två av hennes kompisar som sa att Jennifer var ledsen och rädd och satt på parkeringen på andra sidan... Personalen stod där i en klunga och verkade inte reagera alls. Jag och min mamma vart en ANING stressade och gick dit. Jennifer grät och sa att dom på fritids hade sagt åt henne att gå ut för att morfar hade ringt och sagt att han skulle hämta henne..  i en bil! men hon hade suttit där jätte länge och han kom aldrig. Jag frågade vilken personal som hade sagt det och hon sa namnet och sedan sa hon att den personalen hade gått hem för länge sedan. Hon var genom våt och frusen ! Jag höll på att flyga i taket. Tog henne i handen och gick tillbaka till klungan med "personalen" dom har aldrig ens presenterat sig så jag frågade lite osäkert " är ni personal elr föräldrar?" Dom svarade "både och" okey..tänkte jag... vem har hand om jennifer...??? Ne men hon har jue gått hem svarade dom... "eh neeeeeeeej hon står HÄR"  sa jag...
Då berättade en av dom att en morfar hade ringt och bett dom skicka ut henne på parkeringen för att bli hämtad, Men att det måste blivit ett missförstånd... Han måste ha menat en annan Jennifer !!??!!!
Dom hade inte ens kollat till henne då och då för att se om hon hade blivit hämtad utan hade förmodat att hon hade åkt för länge sedan. Men nej..där på parkeringen hade jennifer suttit i mörkret ensam...
Vad hade hänt om jag hade blivit en timme sen...??!!! Och hur länge har hon vart där själv???

Helt sjukt... Jennifers morfar har aldrig varit på skolan och hämtat förut och dom skickar ut en 6 åring på parkeringen för att möta "honom" det kunde vart vilket peddo som hellst som bara ringt för att få ut ett barn... utan att ens behöva gå in och visa sitt ansikte så hade hon kunnat vart borta nu! Dessutom är det alltid föräldrarna som ska säga till om någon annan ska hämta !!! Och ringer någon annan elr om det kommer någon annan ska det alltid ringa föräldrarna för att kolla så att det stämmer... Inget av det är gjort..
Dom behöll inte ens kvar jennifer inomhus för att se så att hon faktiskt kände igen den här "morfarn"
Mitt hjärta dunkar fortfarande i 180 !!! Och det ända rektorn sa var att hon ska prata med personalen i morgon och sedan återkomma. Jag tänker aldrig aldrig mer ha jennifer på de fritidset förens rutinerna är ändrade !!! 
Micke har tagit ledigt på förmiddagen i morgon vi ska dit !!!


Uppföljningen kommer i morgon och jag kommer nog inte kunna sova på hela natten....



Önska mig lycka till...


Nu har mamma åkt till Ullis och disk / tvätt maskinen kommer om en vecka...

I morgon har jag troligtvis den sista tvätt stuge dagen från 7 - 11 :)



Puss och kram från en mycket förbannad mamma!
Som är så tacksam över att jag har min dotter kvar!

Snö storm...

Från att fiska krabbor i Grebbestad till snö storm på värmdö. Jag erkänner att jag ligger efter rätt  sårejält med min blogg..men ska försöka skriva ikapp mig ;)  Och det är jue faktiskt inte mitt fel utan Telia...som har strulat.

Nu har jag nyss lämnat min lilla prinsessa i skolan, Det var ingen trevlig upplevelse... vi såg ut som snö gubbar när vi kom fram... Med röda näsor och blå läppar fast att det bara tar 5 min att gå !!! Lilla flame försvann lixom ner i snönn och det såg ut som att jag var ute och gick med endast ett snöre.
Eftersom vi inte vill vara ute nu mer än nödvändigt så gör flame just nu av med sin överskotts energi inomhus... *suck*
Jennifer ska ha utflykt med skolan idag och jag hoppas verkligen att den blir inställd... men det skulle inte fårvåna mig om alla barnen MÅSTE ut ändå. Jag kommer ihåg själv när man gick i skolan..regler skulle följas även om man för frös på kuppen,...

Nu ska jag iväg en sväng ... senare kommer mamma och Ullis och lilla Alvis på fika .

Long time no see...

Hej....

sedan flytten i maj har telia strulat med överflyttningen av internet och telefon. Äntligen nu ett halvår senare är detta fixat. Och mycket har hänt sedan jag gjorde inlägget i somras när vi var på semester på västkusten. Jag hinner inte gå in på detaljer om allt detta nu eftersom jag börjar bli lite smått trött.
Men här är lite punkter på både gott och ont och sedan lite bilder på att vi faktiskt existerar fortfarande :)

* Micke och jag förlovade oss den 10 / 8 2008 på våran ett års dag !!! :)
* Mira har tyvärr flyttat tillbaka till sin uppfödare p.g.a att hon aldrig slutade kissa inne :( Men jag vet nu att hon får en ärlig chans.
* Troy har kommit till himmlen och är mycket älskad och saknad av oss. R.i.p "lilla älskling"
* Vi har startat på ny kula efter allt jobbigt vi har vart med om med dessa hundar hon är en Amstaff som heter Flame och kommer fårhoppningsvis gå långt både inom lydnad och utställning.  Mer info om henne kommer inom kort.
* Jennifer har fyllt 6 år och börjat SKOLAN!!!
* I går fyllde jag 25 ...på gott och ont...... hehe.

vår stjärna :)Jennifer på Halloween
Flame´s släkting Tant snusk :)

RSS 2.0