" Lilla shopping dagen "

Hej igen

Jag lovade jue att uppdatera lite bilder från idag och här kommer dom,


Dagens shopping :
 
Jennifers nya skor från Deichmann 169 kr (samma affär som Micke köpte mina skor i och väskan jag fick)



Örhängen till mig från Lindex 39 kr


Gummistövlar från Deichmann till Jennifer 90 kr


Tunika / klänning till mig från Lindex 299 kr  ( jag bjuder på den bilden )


Dagens bilder på vår lilla Flame

Här hänger hon axel förstår ni :)


I solen




vad är detta ?? vad har farmor nu släpat hem ?



flytta på dig tjockis !!!


Nej nu ska jag göra en kopp te,
Måste varva ner lite nu känner jag... vila bör man annars dör man.. inte sant ?

Puss*


Nu är jennifers gamla skor i sko himmlen där äntligen kan få lugn och ro från allt barnspring !

Idag fick Micke gå till läkaren , han har haft ont i handleden ett tag och han får vatten i händerna nattetid ! Dom sa att det är ledproblem ( precis som jag har ) och han fick en kortison spruta och en remiss skickad, Nu måste han vara hema från jobbet ett par dagar, Inge bra att kakla med en inlammerade leder, Efter det gick vi på fiket och tog en kaffe i solen på uteserveringen och Flame låg och gnagde på sin nya leksak under tiden, Mycket nöjd.
Efter det fortsattes fikandet hem hos en kompis :)

När jag hämtade Jennifer i skolan så hade hennes skor gått sönder !!!!! det gick inte ens att gå i dom, Dragkedjan var helt trasig, så kl 17 fick ja bege mig till Nacka forum med henne för att köpa nya skor, jag var totalt slut redan innan och hade verkligen ingen lust, men men sånnt händer.
hittade super snygga skor till henne, och en tunika och örhängen till mig, Köpte också presenter till min syster Ullis och hennes dotter Alva, På fredag ska vi dit på lunch.
Jag kommer fota skorna och tunikan senare och lägga upp, Presenterna lägger jag inte upp förens efter fredag :) annars misstänker jag att min kära syster kanske snokar !
Nu är jag helt slut och måste få i mig middagen, Sorry för detta tråkiga inlägg men jag ville bara uppdatera er lite snabbt.
ta ett glas påskmust vettja :)


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

idag försov vi oss INTE och solen skiner !!! Kan man få en bättre start på dagen ? Jag ska lägga mig och se på The voice och koka en kopp kaffe,

Jag känner mig sååååååååå GLAAAAAAAAAAAAD så jag vill hoppa och studdsa..men vad tror ni grannarna säger om det kl 8 på morgonen ? !!!  ska vi testa ?





Vad ska ni göra idag mina små solstrålar ??? Jag återkommer senare .

PUSS


Snart är det påsk och vad passar bättre än detta ? :)

Har just haft en tv kväll..sett på alla hundprogram som går att se :) Somnade ett X antal gånger, Förstår inte att jag är så otroligt trött idag, Micke badar och jag ska ta en kopp te och se på ballar av stål , sedan hoppa i säng,  I vanliga fall somnar jag aldrig före ett på natten men jag troooor kanske möjligtvis troligtvis att om jag har tur att jag lyckas ikväll ! " de ni "

Men först får ni inte missa det här !


Påsktävling - Vinn vackra smycken med FashionSense.se
Jag tävlar om vackra smycken från FashionSense.se
- Tävla du också! Tävlingen avslutas den 6 april 2009.

Vi ses mer i morgon.
Puss och GOD NATT*


I can do it !

Nu har jag vart och hämtat min dotter i skolan, inga intriger idag , utan lill strumpan var på gott humör.
Jag blev så trött såhär på eftermiddagen, funderar om ja ska våga slänga mig på soffan en stund, problemet är att när jag gör det så kommer ångesten över andra saker som jag borde göra istället för att ligga där, Det finns fortfarande en maskin tvätt till att hänga idag.. diskmaskinen blev just klar ..den borde tömmas, snart ska middagen lagas ...lägger jag mig ner finns det risk att de inte blir middag förens kl 8 ikväll,
Hum... ibland önskar jag att jag var flera personer . Nej jag tror faktiskt att jag lägger mig på soffan iallafall.. det är väl inget brottsligt..elr ?!
I can do it !

skulle gärna byta ut vår soffa mot den här, fast trotts allt skulle inte passa in i inredningen.

jag kan inte hjälpa det..

men är Jonne Aaron i NEGATIVE har någonting speciellt ! ...  ( den blonda killen)



A clean house is a sign of a wasted life...

 

En ny vecka är här, och nu kan vi dessutom se fram emot lite ljusare tider ! ÄNTLIGEN ! man blir riktigt deppig av det gråa och råa vädret, Det känns som att hela vardagen får ett litet lyft när solen tittar fram !

Tror ni inte att jag försov mig i morse ! Vaknade 7.45!!!! behöver jag säga att min dotter ska vara i skolan kl 8 ?!?! Vilken panik... sprang in på hennes rum slet fram diverse kläder ur gaderoben la dom på hennes säng, väkte henne så snabbt och försiktigt som ja bara kunde :) sprang till köket gjorde i ordning en macka , sprang och klädde på mig kläderna, la fram min dotters alla ytterkläder på golvet i hallen , hjälpte henne klä på sig, gav henne mackan i handen sedan halv sprang vi till skolan sammtidigt som ja påminde henne om att äta massor med lunch i dag eftersom frukosten vart hejcon becon :) Och VI HANN i tid ! när jag kom hem igen kände jag mig smått chockad av det plöttsliga uppvaket, hum..vad var det som hände? ..och var är jag ? såg ett spöke i spegeln ..vem är det ? haha .

Nu har jag väkt fåglarna , gett dom ny mat och vatten och dom flyger runt här i köket, Stampe mannen har också fått sin dos av föda och hoppar omkring i vardagsrummet, Flame har fått sin medecin och sin prommenad och ligger och sover i sovrummet. Och smilla ligger i kattställningen i Jennifers rum. Alla djuren är tillfredställda ...en liten stund till :)

Sen kom jag på det !!! jag har glömt något... MIG SJÄLV ! Ni som vet, vet, och ni som inte vet , vet nu , jag har nämnligen diabetes , Jag har glömt kolla mitt blodsocker samt ta min morgon spruta,  Inte bra , fy skäms på mig. Sockret hade redan hunnit stiga till 20 p.g.a min "lilla" miss, så nu fick jag min bestraffning, Ser dåligt och måste springa och kissa hela tiden, dagen är förstörd ,

Nu ska jag slänga in tvätt och göra allt annat hushållsarbete som tydligen är ens arbete när man är sjukskriven,
betyder inte sjukskriven att man bara ska vara hema och ta det lugnt  och vila så att man blir bättre ? alltid har man 10 bollar i luften när man springer mellan damsugarn , golvmoppen, disken , bäddningen ,  maten , och tvätten , dessutom ska man leka personlig assistent åt hela familjen göra alla samntal när det gäller läkarbesök möten m.m
Jag antar att jag inte är någon bra hemafru, För hur mycket ja än arbetar så blir det ingen större skillnad här hema, Tror aldrig att jag haft en tom tvätt korg, elr att jag sagt " Nu är jag klar ..vad ska ja göra nu då?" för klar det kan man aldrig bli som hemmafru, Uppgifterna byter av varandra,
Folk frågar " hur får du tiden att gå när du är sjukskriven och bara går hema " ja du.. det är inte alls svårt, livet blev nästan stressigare när jag blev sjukskriven än när jag hade ett arbete att gå till, Ett arbete är man på 8 timmar om dagen , man har raster och lunch, som hemmafru arbetar man från 8 till minst 1 på natten, Sen måste man jue inte hålla på som jag heller, Men eftersom jag är hema hela tiden, Vill jag inte gå omkring stök, jag vill inte se det, klarar inte att se det, är inte pedantisk..men har en dröm om att mitt hem någon gång sa se ut som att jag är det :)

Nej dags för hemmasysslorna, Ingen rast ingen ro.



Glöm inte att klicka på ikonen uppe till höger och prenumenera på min blogg med bloglovin. För här händer det alltid en massa saker som ni inte får missa, i går t.e.x snubblade jag på mig själv.. utan att förstå att det var jag förens efteråt, De ni !

Kram*


Rolig sida :)

haha,
 Var just inne på Nicoles blogg http://varmdomorsan.se och hittade då den här roliga saken på http://www.photofunia.com/

check it out :)

aldrig kunde man väl tänka sig att just jag skulle få en plats i vogue !
Och första sidan dessutom.. jag säger bara WOW my dream come true*



Hej

Var ni duktiga igår och släkte ?? man måste jue tänka på sina barn och barnbarns barns framtid :)
Vi hade riktigt mysigt i mörkret med massor av tända ljus, Men det förvånade verkligen oss att de flesta var så dåliga på att släcka !!!  Är ni verkligen sååå bekväma av er ? att ni inte klarade er utan tv , dator , och lampor i en timme?? larvigt...Det var ganska många av grannarna som lät ljuset vara på. Mycket DÅLIGT ! en timma är verkligen inte mycket begärt och kan göra så mycket nytta,

Här kommer lite kort från igår när vi åt räkor och drack vin i mörkret !
Haha hittade ingen bättre bild ! Tog jue kort i mörkret som sagt så ja såg inte vad jag fotade .. wii... nästan tomt på räkor i skålen.. vem kan ligga bakom detta ? :)


Flame myser... här hittade jag blixten för en sekund :)







Nu ska jag hoppa i ett skönt bad !

Kram på er...


Nu blir det snart mörkt...

idag som alla vet är det " Earth Hour " mellan kl 20.30 - 21.30

Jennifer är så mörkrädd så jag måste få henne att somna innan dess, Jag och Micke ska tända ljus överallt, äta räckor och dricka ett glas vin...det kan faktiskt bli riktigt romantiskt att vara klimat smart :)
Så just nu ska vi ägna oss åt lite förberedelser,

Vad ska ni göra i mörkret ?



Nu är det dags för middag...

Hej allihopa ! prenumenera på min blogg !

Följ min blogg med bloglovin



Follow Ladymon 

kram*

What do you think ?

Nu är det mesta på plats ! en stor tavla ska upp så fort vi hittat något snyggt..en stor matta, Och nytt soffbord !Sen är vardagsrummet helt klart.
Såhär blev det !






Humf...vad har hänt här inne ??






inatt har jag haft återkommande blodsockerfall ända till kl 5 i morse, Sedan kunde ja få gå å lägga mig, Mickes telefon var inställd på alarm så kvart över 5 började den " SKRIIIKA" helt snurrig i kolan sprang jag och letade efter den, Men sen när jag hittade den så kunde ja för mitt liv inte komma på hur man stängde av SKITEN :) sprang in och väkte micke som efter många om och men löste problemet. Somade till slut kl 6 och gick upp och gav Jennifer frukost kl 7, Somnade om igen och vaknade kl 14. Är fortfarande helt slut, tror inte ja sovit en hel natt sedan ja fick diabetes ! Upp och äta då och då skakig och svettig är så jäkla frustrerande.. att dessutom äta fast att man inte ens är hungrig. Det är det värsta jag vet ! När jag vaknade hade Micke städat typ hela dagen, Nu är han och handlar.. Vad säger ni.. ? Har jag inte pli på karn HAHAHA,

Nej nu ska ja ta mig en kaffe och kanske vakna till lite.

Kram*
Kaffe dags !


Släktforska ?

Sitter här mitt i natten.. igentligen så slut så jag nästan somnar.. men ja tror att jag är övertrött så där som ett barn kan vara.  Kämpar och håller glöden uppe in i det sista..
Började fundara lite på det här med att släkt forska... elr ja är inte sååå intresserad igentligen av hela min släkt.. utan jag skulle vilja veta mer om min morfar.. Jag vet faktiskt ingenting om honom inte ens vad han hette.
Har letat efter min farmor på nätet för att de kanske skulle kunna leda mig till honom.. dom var jue gifta. Men jag hittar inte henne heller..
Det enda jag har är namn och person nr på min farmor.. Någon som vet hur man gör.. ?? Blir glad för alla tips man kan få,.!!!
skulle vilja hitta min farfar också.. men där har jag inte ett ända spår att gå på känns det som ..om inte uppgifter om min mamma kan kopplas till honom...?
HJÄLP!

Väska.. skor ..Vetrinären och måleri måleraaa...

Sådär... Jag känner mig helt slut ! det har vart riktigt mycket dom här dagarna !
Har inte hunnit uppdatera bilder på mina fina skor och väskan som jag fick av Micke ... sooo here there come.





Idag var vi hos vetrinären med Flame, En hel drös med blodprov togs och dom lysnade på hjärta och lunger men kunde inte hitta något fel vilket var jätte skönt.. hjärtfel har jag verkligen fasat för ! Sedan röntgades hennes hals och lungor och mage och dom hittade att hon var för trång i luftströren ! Det betyder luftrörskatarr så nu bler det antibiotika i 10 dagar och återbesök om 14 dagar, Skulle det inte gå över av detta så blir det kortison , steget efter det är at dom går in genom munnen / halsen när hon är sövd och tar ett prov innefrån luftrören som ja förstod det som. Men jag håller tummarna att antibiotika räcker ! Tog lite bilder hos vetrinären...

Här tycker hon riktigt synd om sig själv, Har just tagit blodprov på benet, Men fick som tur var ett litet plåster som tröst. haha.


Micke pillar på sin älskade telefon..i väntan på blodprovs svaret.




Vår söta hund slummrade in brevid min söta väska :)


Och sedan var det de här med målandet som Micke fick för sig att börja med hipp som happ bara sådär i går kväll. Vi höll på till ett i natt och nu står han där igen. Nu börjar det verkligen likna något.
Färgerna är Sand och en fond vägg i Kakao. Jätte fint blir det...

Före ..med tråkig vit tapet med nästan onsynligt mönster !!!


Efter ... men det ska målas ännu en gång..så än är det inte klart.



Sprang in igår när och försökte få lite "före" bilder men micke hade redan börjat stöka runnt möblerna-.. såhär såg det ut iallafall innan... på ett unifär..


Den väggen är nu kakao..




Min duktiga gosse.


Jag försökte lådsas att ja var pigg... mitt i natten...



Nej nu är det dags att ta tag i middan. Ni får se helheten sen när det är klart.. allt måste målas en gång till, samt lite små pill ! sen jäääklarns!!!

Pöss*

Nu ska de målas...

Idag har vi vart på möte och efter det tog jag och Micke en sväng till Nacka forum och shoppade loss, Micke köpte 3 tröjjor.. UR snygga, ett skärp, Och ett par skor, Jag fick en SUPER snygg väska och ett par skor som jag bara ÄLSKAR, kärlek i första ögon kastet ! Vi köpte också en ny pruttkudde till Jennifer och lite presenter som hon ska få i sitt påskägg !
Hinner tyvärr inte lägga upp bilder just nu, Ska försöka hinna med det i morgon !
För nu har Micke fått ett ryck att måla om vardagsrummet !!!!!! Ska ha sand färg och en fondvägg i cacao ! Det kommer bli sådan skillnad, I helgen ska vi försöka hinna med att måla om skåp luckorna i köket i sand färg också.
Det kommer lite för och efter bilder sen när det är klart !

I morgon är det dags för Flame att gå till vetrinären har fått tid kl 10.45 i Nacka, Så får vi se vad dom säger om hennes återkommande hosta .

Nu måste jag gå och inspektera vad Micke har för sig... för nu är de dags för förändring !

Det var allt för nu...

Peace out *

Godmorgon solsken !

YES solen tittar fram, Just i denna tråkiga och grå årstid så kan man inte få för mycke utav solen, Hoppas att det är våren som är på gång nu.. elr luras den bara igen ?
Jag har lärt mig med årens lopp att solen är den utav mina bästa vänner som absolut INTE går att lita på.

För någon veckan sedan kom kläderna som jag beställt från La Redoute jag har helt missat att visa er ! så här kommer biler.

Klänning mönstrad till Jennifer


Samma klänning fast grå


Leggings i två pack till Jennifer

Strumpor 5 pack till Jennifer



Tunika tooo me :)


Gardiner... trodde jag.. som vanligt ska ju alltid något krångla och jag hade bara beställt 1 gardin HAHAHA
Så nu är det bara att beställa en till...


Jag har upptäkt att många var nyfina på halsbandet från Tiffany & Co som ja fick av min mamma i present. Hittade ingen exakt bild och har inga batterier i kameran.
Men den här bilden är lik ! Men ta bort hjärtat och sätt dit en liten vovve i stället :=)
Det är skit snyggt och känns så fräsht ! Jag är inte van att ha silver, Har nästan alltid guld, But i like it a lot !


Får fota resten av presenterna sen när ja har batterier igen.

Mickes köp denna månad istället för kläder blev en .. da ta da daaaaaaaaaaa



Fick tid hos vetrinären till Flame i mogon ! Så nu får vi se vad dom säger om hostan !
Nu måste jag göra mig i ordning, Ska möta upp Micke vid 13 tiden och gå på ett hemligt möte ihop, Nu blev ni allt nyfikna va ? Jaaa de kan ni allt förstätta vara :)

Pruttkudden är död...

idag hände det som inte fick hända !!! FLAME ÅT UPP JENNIFERS ÄLSKADE PRUTTKUDDE!!!  Den ligger nu död i tusen bitar under sängen dit Flame alltid släpar sina byten...då ingen ser.. och Jennifer som fick den i present av moster Ullis igår ! Dom fick ca 24 lyckliga timmar tillsammans men nu är det över.. stooor sorg här hema med massor av tårar ! I morgon får jag springa och köpa ny.

R.I.P Pruttkudden...



Ensamma mammor...

Idag hittade jag en underbar låt i en underbar blogg som var så öppen och ärlig, Om kaoset och stressen som kan infinna sig i livet , vardagen om hoppet, och orken, Man känner igen sig, Själv har man varit där... många år. Nu kan jag äntligen se tillbaka och känna att det har lämnat mig, Men visst är känslan något man aldrig glömmer. En känsla av att vara vilse, ensam och tom med det största ansvaret på jorden för sitt barns framtid, är nog de flesta separerade mammor kan känna igen sig i. De flesta suktar efter trygghet och känner sig som om mattan dragits undan under sina fötter. Alla hade jue förväntat sig mer än såhär,
Dom flesta suktar efter ordning och reda igen, och vart tog alla vänner vägen när man behövde dom som mest. Jag var nog inte ensam med känslan , det inser jag nu. 



Min älskade dotter !

Idag mådde Jennifer bra så vi beslöt oss att åka och hällsa på mormor , Ullis och Alva.
Jennifer fick en pruttkudde som hon aldrig verkar tröttna på och PRUTT SLAIM !!!!! av moster Ullis, Mamma hade såklart shoppat lite i Thailand, Jennifer fick en väska, Två kläningar , hårband , Jag fick en väska, Ett halsbad från Tiffany & Co ett hårband, jätte snygga kuddfodral 4 st, Micke fick en vit t-shit kommer inte ihåg märket  och en blå t-shirt från Gant och ett skärp från Lacoste. Idag var det nästan som att vi fyllde år allihopa ! :)

Jennifer och Alva sprang runnt och jagades, Jennifer älskar verkligen lilla Alvis och lill tjejen är verkligen TOKIG i Jennifer, Släpper henne inte ur sikte en sekund,utan följer henne med sina stooora  runda ögon ! Jennifer agerar stooor kusin och hjälpte till att mata Alva, ja hon hjälper henne med precis ALLT ! En liten puss på kinden och några stora kramar blev det också, Man ser verkligen hur Jennifer längtar efter ett syskon, Man ser hur hela hon lyser upp av att känna sig stor och behövd, och beskyddande ! Jag blev nästan tårögd. När Jennifer pratade med Alva i sådan där vuxen och lugn ton " kom lilla gumman ska jag hjälpa dig"  " titta lilla vän ,... om du gör såhär så går det lite lättare..bara ett tips" " du kan jue det där.. du är sååååå duktig " o.s.v
Det är otroligt att se en 6 åring vara så omtänksam och förstående och ha ett sådant tålamod som Jennifer har med små barn! Inte blev det något svarsjuke drama om mormor heller som Jennifer haft för sig själv hela sitt liv.. näää hon delade mer än gärna med sig :) Jennifer är en OTROLIGT smart tjej som ofta ligger steget före i det mesta, Hon är som en radar och reflekterar allt ... Det är verkligen häftigt att vara mamma till en sådan underbar tjej...som ofta chockerar i sitt sätt att lösa problem eller tankar.
Ibland är Jennifer lite för smart för sitt eget bästa, Hon förstår så himmla mycket och har en sådan insikt om det mesta att det rent av kan skada henne mer än att göra nytta, Ibland önskar man att dom tankarna kunde vänta med att komma på ett par år.. när hon är mer mogen att hantera dom.

Flame har vart hos Mickes mamma idag och sovit som en stock imellan hostningarna, Försökte få tag på vetrinären hela eftermiddagen men inget svar, Ska hänga på låset i morgon får hon måste få hjälp med detta nu.

Nej nu ska jg slänga mig framför tv´n och ta det lugnt.

Kram*

Natt ugglar...

Idag har vi verkligen slöat hela dagen, Jennifer och jag har legat framför var sin tv och jag har bara vikt och hängt en tvätt ! Jag tror vi tog rekord i dag med att inte göra någonting alls, Jag har fått många blodsocker fall den senaste tiden och jag blir så trött efteråt, Jennifer har mått lite illa till och från men inte kräkts, Jag är lite osäker på om vi ska till moster Ullis och mormor i morgon. Det skulle verkligen behövas då vi inte träffas speciellt ofta och jennifer behöver verkligen sin favorit... MORMOR :) Hon har somnat med skurhinken brevid sig ifall hon vaknar i natt, men jag tror inte att det är någon fara. Jag somnade en stund på kvällen och nu är man vaken och relativt pigg igen, Micke och Flame sover och snarkar i sängen tätt ihop. Om vi åker till mormor och Ullis i morgon så hämtar Mickes mamma upp Flame och har henne över dagen, Det är nyttigt för Flame också att vara ifrån oss lite i andra miljöer.

Ush vad rått och kallt det är ute nu, det små snöar, jag vill ha vår ! mina vinterskor har gjort sitt ! sulan har nästan släppt ! och vatten och lera läcker in ! Och jag har ingen större lust att köpa nya vinterskor , Så nu går jag i högklackat .. ush man känner sig så gamal när man klagar över hur jobbigt det är, Men det är det. När verken kommer i fötter och rygg efter bara 10 min, Fick jag välja skulle jag alltid ha mjukis byxor och gympa skor med håret i en knut på huvet och skippa kladigt smink i ansiktet, Märks det att man vart hema länge nu ? :)

Dags att göra ett försök att sova, Det behövs. Måste upp tidigt i morgon och ringa en massa samntal,



Gonatt*


En sen uppdatering.

I lördags var vi barnfria och passade på att äta thai mat ute,Det var faktiskt otroligt skönt att bara vara vi, ja åt så mycket mat så jag trodde att jag skulle spricka, Efter förrätten varmrätten och efterätten..stod all mat upp i halsen ändå hade jag ett sug efter mer haha ! Efter det gick vi hem till en kompis och tittade på Robinsson och tog en kaffe kom inte därifrån förens ca ett på natten, Det kändes skit skumt när jag och Micke kom hem till en barnfri lägenhet !! HELT GALET ! vi la oss ner och såg på en film och sedan somnade vi, Mer röjj än så blev det ikke :)

På söndag stoooor städade vi överallt ! gaderober, putsade fönster ..ja you name it, För idag skulle nämnligen mormor komma och hällsa på ! Hon kom hem från Thia land igår, Men tyvärr har mormor ramlat ( inte direkt det första ålderstecknet) och stukat foten så illa att hon fick åka rullstol på flygplatsen, Hon fick skjutts hem till min stora syster som bor i stan från arlanda och där sitter hon nu fast haha!  så vi fick svida om våra planer, Till att jag skulle gå på min fotvård idag som vanligt till kl 11, sedan skulle Mickes mamma hämta Flame och vara hundvakt och så skulle jag hämta Jennifer i skolan kl 12 för att åka till syrran och hällsa på lilla alvis, Ullis och mor....moris ?!
Men i morse när jag väckte Jennifer så kunde hon inte ens äta frukosten för hon mådde så illa, så jag fick ringa skolan och sjukanmäla... avboka mormor ullis och alva, avboka mickes mamma som hundvakt och fotvården, Och nu sitter jag här och suckar,  alltid är det något, På onsdag åker mormor tillbaka till göteborg så vi har en chans att åka in till i morgon om Jennifer mår bättre, Kanske var hon bara nervös... det lär vi märka med tiden.
Håll tummarna !

 
Flame hostar fortfarande men ja tror det håller på att vända nu. Och ÄNTLIGEN har min förkylning lagt sig, trot eller ej !!! sååå glad... och titta .. SOLEN !


Träning med Flame

Idag var jag och Flame ute i skogen och tränade lite med kommandon på avstånd, samt inkallning och kontakts övningar.
Det gick jätte bra. Men när jag skulle filma sista gången tappade hon helt intresset, Men jag måste säga att hon är enormt duktig för att bara vara 6 månader gamal ! jag är riktigt stolt över vår lilla vovve ! Efter det rullade vi omkring på marken och busade som belöning, samt körde lite lättare spår. Jag kanske låter lite hård i videon men jag var tvungen att vara tydlig sista gången eftersom hon totalt tappade fokus och gnistan :) 
Här är iallafall fillmen !




Nu ska jag städa, Ska möta upp Micke i centrum snart och köpa botten matrial till Stampe mannen :)

Hörs senare...

You're Not Sorry

Snart är det Fredag.. och vet ni vad jag ska göra då ? jooo hämta ut paket med kläder åt mig och Jennifer, samt shampo + balsam som jag visade förut att jag hade beställt... å nya gardiner YES!!! längtar tills i morgon, Får visa bilder då, Det är nog det första jag ska göra när jag lämnat Jennifer i skolan :)

idag har jag tänkt... och tänkt... på allt mellan himmel och jord.. Har tänkt på min mormor som jag inte har kunnat träffa på snart 2 år... ush det är hemskt... hon fick Alzheimers och då bestämde min släkt att hon skulle flyttas från Farsta till Valdermarsvik, Ja vet det är inte på andra sidan jorden direkt men helt omöjligt att ta sig utan bil till hennes hem. Jag saknar henne så mycket. Då hon förflyttades så fick jag inte ens hennes telefon nr, hon minns inte mig och Jennifer och skulle tydligen bara bli förvirrad och ängslig om jag ringde. Det är jobbigt för mig att veta att hon lever.. men inte hur, Och att jag inte kan ha kontakt med henne , dom sista åren togs ifrån oss, av min s.k släkt och p.g.a hennes sjukdom. Jennifer frågar ofta fortfarande om gammel mormor har dött och jag säger nej... hon förstår inte varför vi inte kan träffa henne. Nästa gång vi "ses" kommer vara på hennes begravning. Och det gör ont. Hon minns jue inte oss så det är nog inte lika jobbigt för henne på ett sätt... hon vet jue inte ens att vi existerar.
Själv sitter man här då hon fyller år och kan inte göra mer än att skänka ett litet grattis ut i det blå. Och tänka tillbaka ,

Nej ..det är sent.. ska hoppa i säng nu..Micke ligger och ser på någon tråkig film.

Jooo förresten min kompis Jennifer skickade en låt som säkert många känner igen sig i... Skönt att man aldrig har kärleksbekymmer nu för tiden iallafall :)


Hundproblemet fortsätter...

åter igen så blev vi överfallna av två hundar på väg hem från skolan. Såg på långt avstånd hur en tant kom gående med två sanktbernad, Den ena var kopplad den andra inte, jag och Jennifer stannade och hon försökte locka in den lösa hunden som stod och stirrade sig blind på Flame på 30 meters avstånd och skällde, Det tog ca 10 min innan hon kunde få tag i hunden och jag trodde att hon kopplade den, efter att hon bundit fast den andra i ett träd, När hon hade den fast så frågade jag om det skulle gå bra att vi gick förbi men hon svarade inte.
Vi började iallafall gå, Och när vi kommer nästan ända fram släpper hon sina hundar ( orkade förmodligen inte hålla två starka hundar i 60 kilo´s klassen) och dom rusar fram , båda kastar sig över Flame, Hon ligger och skakar med svansen mellan benen på marken , dom morrar och drägglar och står över henne, och stirrar helt paralyserade ! Jag skriker till tanten ta dina hundar, Hon säger ingenting och vågar inte gå fram, Jag tar tag i den enas nackskinn och slet bort den , får upp flame innan den andra hinner hugga och försöker lyfta upp henne i luften, jag vet att det inte är så man ska göra, Det är inte bra för någons säkerhet men jag hade inget val kändes det som, Den ena hunden fick nästan tag i henne , Jag fick tag i den i nackskinnet igen.. och försökte hålla den ifrån Flame så gott det gick. Då började den andra hunden morra och cirkulera runt Jennifer, som började gråta. Ja sa åt jennifer att stå blixt stilla. Tanten såg livrädd ut för sina egna hundar och gjorde inget annat än att skälla på oss för att vi gick förbi henne! Trevar mig fram med Flame på axeln och den andra hunden i nack skinnet fram till Jennifer och sparkar till en andra hunden som cirkulerar runnt henne, Släpper ned Flame och får tag i båda hundarnas nack skinn och försöker får bort dom från Jennifer och flame.  Ber tanten om koppel så jag kunde koppla hennes hundar men hon sa att hon bara hade med sig koppel till en av dom.
får fast båda hundarna i samma koppel, Upprörd som ja var så minns jag inte ens hälften av vad jag skrek till tanten. Och jag och Jennifer gick gråtandes därifrån.
De här går inte längre, Flame börjar bli rädd för andra hundar, Jennifer och jag också, Vi kan inte bo kvar !!!!
Men hur ska vi hitta en lägenhet någon annan stanns ??
Jag vet att det finns något på internet som man kan köpa som man andvänder mot attackerade hundar om utsöndrar ett obehagligt ljud, Men eftersom jag själv har hund skulle det ju stressa henne också.
Vad kan man göra i sådana här situationer, Värmö bostäder verkar inte göra mycket, Har pratat med dom nu två gånger.
Svårt att polis anmäla några som man inte vet var dom bor ens.


gaaaaaaaaaah vet inte hur många gånger detta har hänt nu med olika hundar. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK! MAN SKA INTE HA HUND OM MAN INTE KAN HÅLLA DOM , OCH DOM DESSUTOM ÄR AGRESSIVA ,

Kväller...

Idag har Jennifer gjort sin undersökning, Det började med återigen ett vanligt hörsel test, som visade samma sak som föregående. Sedan hjärnstamsdiometrin ( hette det så ?) en sådan undersökning går till som jag skrev i tidigare inlägget och den mäter signalerna genom nervbanorna till hjärnan, undersökningen visade inga som hellst konstigheter utan hörsel nerverna fungerar normalt, Vi kommer få en ny tid för fler undersökningar då dom försöker hitta var hennes hörselfelet ligger någon stanns.
Vi åt lunch ute, Jag tog en jätte smarrig lax och broccoli paj, och Jennifer pankakor med sylt och grädde.
I dag kände jag mig lite piggare och bättre, Att solen kom fram gjorde att hela jag blev så positiv, Att solen skiner är jue ingen självklarhet för någon just nu !
Flame har hostat mindre idag ! så förhoppningsvis kanske hennes håller på att vända nu !

Nej detta blev en snabb uppdatering men jag måste tyvärr hoppa i säng nu,


Världens bästa dotter ! kärleken till dig går aldrig att beskrivas i ord ! Mitt liv vorre inget liv om inte du fanns !



Flame växer och växer.. just nu lite läskigt fort !





Hjärnstamsaudiometri

Ja ni läste rätt, I morgon bär det av till Huddinge sjukhus med Jennifer som ska göra en hjärnstamsaudiometri, Hon kommer att få ligga på en brits och lyssna till ett knattrande ljud genom elektroder som placeras bakom öronen , på pannan och kinderna, Ljudet kommer registreras på en dator när det rör sig i hörselnerven och hjärnstammen.
Så nu är vi en bit på väg för att reda ut vad Jennifer har för hörsel skada.
Det svåra blir nog att få henne att ligga stilla på britsen en längre stund. Så det blir till att muta muta och muta :) Och så kommer morfar följa med so stöd så det går säkert bra !

Jag har så ont i visdomstanden i dag, är helt uppsvullen i hela den kinden och örat på den sidan gör såååå ONT !! så nu blir det att knapra alvedon igen ( jag borde bli sponsrad av de företaget! ) Och borsta med anti inflammatorisk gel.
Förkylningen verkar inte vilja släppa, Har feber ockå.. vet inte om de är för inflammationen i tanden elr av förkylningen. Känns som att varför är skit samma ..den är där oavsett. Jag vet att jag skrivit det tidigare, Men jag är så otroligt less på att vara sjuk nu, Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, knaprar varenda vitamin som finns samt imunförstärkande tabletter, Men det vänder inte!!! jag orkar inte längre, bara att ta en duch är en stor ansträngning, Stackars Micke får jobba, handla mat och laga middag hela tiden. Jag är helt slut,. orkar inte annat än sova. Går omkring i mina mjukis byxor..och är helt osocial, Orkar inte ens prata i telefon med någon. Det märks på antalet besökare här också på min blogg som har minskat drastiskt ! att jag inte ens kan skriva något kul eller intressant här, känner själv att bloggen har blivit så negativ sedan jag drabbades av den här förkylningen m.m
men tyvärr ... bloggen lixom jag visar sin ärliga sida, Det verkar inte bli roligare än såhär.  Take it or leave it !

Själv har jag inget val än att kämpa mig igenom tristessen och smärtan, Man lever på hoppet sa grodan. Är iallafall glad så länge sockret är stabilt och det är det just nu.

Nu ska jag hämta Jennifer från skolan. Tänk att solen skiner !

Kärlekshoroskop !

Denna vecka blir det ett kärlekshoroskåp ! Jag tycker själv att det passar rätt bra in på mig och Micke, på både gott och ont, Enligt horoskåpet och mig själv passar vi bra tillsammans !
Jag är skorpion och han är stenbock !



 Vädur 21 mars - 20 april

Styrkor: Väduren är aktiv, modig, pionjär, gillar att leda, lär sig snabbt, stor initiativförmåga, mycket entusiasm, företagsam, självständig.

Brister: Otålig, rastlös, impulsiv, lättretlig, taktlös, självisk, hetlevrad, bråklysten

Bästa kärleksmatchen: Våg, lejon, skytt, tvilling eller vattuman.

Behovet av att vara självständig är stort för väduren. Du kräver ständig förändring och spänning i vardagen för att inte tröttna och har inte svårt att ta kontakt med folk eller hitta på nya saker att göra.
Sex, passion och romantik är viktigt. Du gillar utmaningar och trivs när du måste arbeta för att få det du vill ha. Att spela svårfångad är bästa sättet att få dig intresserad och du blir snabbt förälskad. När du väl hittat din partner är den bästa kombinationen med någon som är lika sportig och sugen på äventyr som vad du är. Det är samtidigt viktigt att du får bestämma över dig själv och får behålla din frihet.

Kärlekstips till Väduren: Tänk mindre på dig och mer på din partner. Förstå och lyssna, hon/han behöver det och på så sätt kan er relation bli djupare och starkare.

Kända vädurar: Sarah Jessica Parker, Bryan i Westlife, Mariah Carey och Sarah Michelle Gellar.


 Oxen 21 april - 21 maj

Styrkor: Ett rikt inre liv, uthållighet, humor, praktisk läggning, duktig på ekonomi, formsinne och älskar bekvämlighet.

Brister: Envis, svartsjuk, kontrollbehov, älskar att frossa, materialistisk, lat och ogillar förändringar.

Bästa kärleksmatchen: Skorpion, kräfta, fisk, jungfru eller stenbock.

Oxen är väldigt romantisk och bekväm och andra attraheras lätt av din tillgiva natur. Du vill känna dig säker och trygg i ditt förhållande och älskar fysisk kontakt med långa förspel och heta kyssar. Du är också mycket för lyx och pengar och har ett stort kontrollbehov. Dina vänner betyder mycket och de känner sig hörda i ditt sällskap. Du har lätt för att bli svartsjuk och kontrollerande om din partner pratar eller flörtar med någon annan. Du har svårt för att släppa taget och har en tendens att stanna kvar i ett förhållande för länge.

Kärlekstips till oxar: Tänk på att det är kärleken som ska hålla ett förhållande vid liv, inte de materiella sakerna. Du älskar vackra ting och god mat. Choklad är den bästa presenten till dig.

Kända oxar: Kelly Clarkson, Jessica Alba, Kirsten Dunst och David Beckham.

  Tvillingen 22 maj - 20 juni

Styrkor: Livlig, stor livsglädje, mångsidig, anpassningsförmåga, lätt för kommunikation, snabbtänkt, vetgirig och älskar omväxling.

Brister: Rastlöshet, ytlighet, byter lätt intressen, känslomässigt sval och skvalleraktig.

Bästa kärleksmatch: Skytt, våg, vattuman, vädur eller lejon.

Tvillingen har ett stort behov av att kommunicera och lära sig av andra. Det är mycket viktigt för dig att ha någon att prata med, vilket kan bidra till att kärlekslivet och den sensuella sidan lätt glöms bort. Det sägs att tvillingen är de minst pålitliga stjärntecknet när det gäller kärlek. Mycket beror på att du älskar att flörta, men ofta på ett oskyldigt sett. Du är rastlös, blir lätt uttråkad och kräver ny stimulans. Tvillingen har lätt för att träffa nya människor och är väldigt social. En tolerant och intelligent partner som tycker om att möta nya människor är den bästa kombinationen för dig.

Kärlekstips för tvillingen: Genom kommunikation kommer du ofta fram till vad du egentligen känner. Du har en naturbegåvning när det gäller ord och kärleksförklaringar, vilket de du fått på fall kan medge.

Kända tvillingar: Prince William, Angelina Jolie, Kylie Minogue och Nathalie Portman.


 Kräftan 21 juni - 21 juli

Styrkor: Huslig, rik på känslor, omtänksam, reserverad, välvillig, söker känslomässig stabilitet och trygghet.

Brister: Överkänslig och lättsårad, lättpåverkad, humörpendlande och klängig.

Bästa kärleksmatch: Skorpion, fisk, oxe, stenbock och jungfru.

Kräftan har ett stort behov av kärlek och känslomässig trygghet. Det är mycket viktigt för dig att ta hand om den som du tycker om, och du älskar att laga mat, pyssla om och ha mysiga hemmakvällar med din partner. En kräfta lämnar aldrig någon som behöver hans eller hennes kärlek eller vänskap och har svårt att släppa taget och låta någon gå. Det är inte ovanligt att kräftan bildar familj tidigt. Du har lätt för att dra dig undan i din egen värld men du måste undvika känslomässig isolering från andra. Kräftan behöver känna sig åtrådd och behövd och dess starka sexualitet hänger samman med behovet att känna trygghet. Du som har ett förhållande med en kräfta kan känna dig trygg och önskad, men se upp för hans eller hennes humörskiftningar.

Kärlekstips till kräftan: Du måste bli mer självständig och sluta klamra dig fast vid människor lika mycket. De kan känna sig kvävda och kan därför tröttna snabbare.

Kända kräftor: Josh Hartnett, Liv Tyler, Lindsay Lohan och Jessica Simpson.


 Lejonet 22 juli - 22 augusti

Styrkor: Självförtroende, kreativ, ledare, generös, varm och kärleksfull.

Brister: Arrogant, självisk, stolt, dominant, fåfäng och egenkär.

Bästa kärleksmatch: Vattuman, våg, tvilling, skytt eller vädur.

Behovet av att känna sig betydelsefull och respekterad är typiskt för lejonet. De kan ställa stora krav på partnern som hela tiden måste bekräfta kärleken och lejonets förträfflighet. Du är romantisk, impulsiv, lekfull och generös mot de som vunnit ditt hjärta, men du vill gärna bestämma och är mycket krävande i relationer. Din sexappeal gör att andra lätt attraheras av dig och du kan snabbt kasta dig in i något du inte vet vart det leder. Ärlighet och kamratlighet är ett måste hos din partner, i gengäld bjuder du på dig själv och är förlåtande.

Kärlekstips till lejonet: Ditt uppträdande ger ett intryck av självförtroende och du älskar lyx och vackra kläder. Var inte för krävande och se upp med att falla för smicker.

Kända lejon: Daniel Radcliffe, Jennifer Lopez, Madonna och Halle Berry.


 Jungfrun 23 augusti - 23 september

Styrkor: Noggrann, ordningssinne, korrekthet, analytisk förmåga, enkelhet och ägnar sig ofta åt omfattande studier.

Brister: Tjatig, kritisk och sätter ofta praktiska saker före kärleken.

Bästa kärleksmatch: Fisk, skorpion, kräfta, stenbock eller oxe.

I dina relationer ska allting vara perfekt och gå korrekt till. Allt ska vara renligt och välvårdat. Du vill att din partner ska vara felfri och intelligent och gör allt för att uppmuntra honom/henne genom service, de praktiska och alldagliga problemen.
Det finns en tendens hos dig att undvika fysisk beröring, men när det väl tänder till mellan dig och din partner är du en sensuell och passionerad älskare.
Du hettas upp av långa diskussioner och intressanta samtal och dina relationer byggs ofta långsamt upp från vänskap.

Kärlekstips till jungfrun: Din blyghet gör att du inte vågar visa dina känslor på de sätt som du önskar. Ditt behov av perfektionism och att kritisera kan ha en stötande effekt i ditt förhållande.

Kända jungfrur: Pink, Cameron Diaz, Beyoncé och Liam Gallagher.


 Vågen 23 september - 22 oktober

Styrkor: Sällskaplig, social, har en stark gemenskapskänsla, eftersträvar harmoni, anpassningsförmåga, konstnärlig, elegant och rättvis.

Brister: Fåfäng, lat, slö, inställsam och obeslutsam.

Bästa kärleksmatch: Vädur, tvilling, vattuman, lejon eller skytt.

Vågen har ett stort behov att ständigt ha någon att umgås och stödja sig på. Du tycker inte om att känna dig ensam och har i relationer lätt att söka dig till någon annan om din partner inte har tillräckligt med tid för dig. I vågens förhållande ska det vara lugnt och bekvämlit, harmonin måste finnas i luften. Problem och besvärligheter är något som du försöker undvika till varje pris. Vänskap och gemenskap är mycket viktigt för dig, inte minst i dina förhållande. Allt som är vacker och skönt fångar sin uppmärksamhet och du avskyr fula och vulgära ting. Du är charmig och har lätt för att attrahera andra, men också obeslutsam och följer för ofta vad andra tycker.

Kärlektips till vågen: Lägg energi på att utveckla din egen vilja och låt inte din partner styra vad du tycker. Se upp med att vara andra till lags för mycket och kom ihåg att utseendet inte alltid spelar så stor roll. Insidan är viktig för en långvarig relation.

Kända vågar: Eminem, Kate Winslet, Gwen Stefani och Hilary Duff.


 Skorpionen 23 oktober - 21 november

Styrkor: Stark vilja, känslosam, passionerad och orädd

Brister: Överskattar sig själv, svartsjuk, hamnar ofta i stridigheter och självförvållade svårigheter.

Bästa kärleksmatch: Kräfta, fisk, oxe, jungfru eller stenbock.

Här är det allt eller inget som gäller. Antingen starka, intensiva och passionerade förhållanden eller ingenting alls. Skorpionen är mycket svartsjuk men ger också allt till den som fångat din kärlek. Sex och närhet är viktigt men din ömma och mjuka sida kan lätt gömmas under en stark och tuff yta. Du har svårt för att lita på andra och väntar ofta länge med att dela med dig av dina känslor och hemligheter. Andra ser dig som tystlåten och kan ha svårt att förstå sig på dig. Du utstrålar mystik, djup och har en stark inlevelseförmåga och din sexuella utstrålning gör att många dras till dig.

Kärlekstips till skorpionen: Dig vill man inte ha som fiende, du är slug, listig och oslagbar. Din partner bör vara lojal och endast ha ögon för dig. Känner du dig hotad kan du bli hänsynslös och har lätt för att hitta andras svaga punkter.

Kända skorpioner: Joaquin Phoenix, Julia Roberts, Winona Ryder och Scarlett Johansson.


 Skytten 22 november - 20 december


Styrkor: Självständig, sportig, äventyrlig, sällskaplig, entusiastisk, filosofisk och ser sakers helhet.

Brister: Tendens att gå till överdrift, intolerans, vårdslöshet och missar lätt detaljer.

Bästa kärleksmatch: Tvilling, lejon, våg eller vattuman.

Skytten avskyr rutiner och att ha en massa måsten och krav på sig. Ditt behov av rörelsefrihet, nytt och fräscht i relationer är viktigt, annars har du lätt för att tröttna. En skytt knyter lätt kontakter och hamnar ofta i roliga omständigheter med intressanta personer. Han eller hon har många vänner och är mycket populär, tack vare skyttens glada, uppriktiga och entusiastiska attityd. Men i dina förhållande är det du som bestämmer och blir lätt för dominant och krävande. Till skillnad från din parter vill du ha din frihet.

Kärlekstips för skyttar: Du är generös och storsint men kan samtidigt vara vårdslös och intolerant. Den bästa relationen är men någon som delar din religion och filosofiska tankar.

Kända skyttar: Christina Aguilera, Britney Spears, Brad Pitt och Lucy Liu.


 Stenbocken 21 december - 20 januari

Strykor: Seriös, ambitiös, flitig, verklighetssinne, kommer framåt i livet genom outtröttligt arbete.

Brister: Svårt för att visa känslor, självisk, fastnar lätt i mönster och rutiner.

Bästa kärleksmatch: Jungfru, oxe, kräfta, skorpion eller fisk.

Stenbocken tar kärleken på största allvar och det är ingenting man leker med. Innan stenbocken bestämmer sig för att ingå ett förhållande vill han eller hon vara säker på att de valt rätt person och att allt kommer fungera utan problem. Du behåller ofta dina känslor för dig själv och dina varma och mjuka kärlekskänslor finns djupt inom dig. När någon väl fångat ditt hjärta och du känner tillit till personen bjuder du på dig själv och visar din sensuella och passionerade sida. I vardagslivet visar stenbocken sin kärlek genom vänskap och tar ett stort ansvar för de som den tycker allra mest om. Du har svårt för att glömma och relationen kan bestå även om kärleken svalnat.

Kärlekstips för stenbockar: Du måste låta dina innersta känslor få större utrymme och försöka komma i kontakt med dig själv. Din partner bör vara ordningsam och trivas med ett traditionellt förhållande.

Kända stenbockar: Jamelia, Orlando Bloom, Kate Moss och Sianna Miller.


 Vattumannen 21 januari - 19 februari

Styrkor: Hjälpsam, sällskaplig, originell, god iakttagelseförmåga och har lätt för att förstå andra människor.

Brister: Oflexibel, rebellisk, egensinnad, upprorisk och distanserad.

Bästa kärleksmatch: Skytt, våg, tvilling, lejon eller vädur.

Vattumannen är intresserad av människor och har väldigt lätt för att skapa nya kontakter. Han/hon trivs med att flytta och cirkulera bland klubbar och föreningar för att fånga upp och sprida nya idéer. Frihetsbehovet är stort och vattumannen undviker därför alltför nära relationer. Du har en distans till dina nära och kära, I gengäld är du en god och pålitlig vän. Trots ditt frihetsbehov är du trofast i kärlek, men kärleken till livet kommer först. Vattumannen har en förmåga att hela tiden ligga steget före alla andra och blir lätt lite för svartsjuk och kontrollerande.

Kärlekstips för vattumannen: Du vill hela tiden testa på nya saker, vilket gör att din partner måste vara öppen för annorlunda förslag. Du ogillar passionerade kärleksrelationer eftersom du vill behålla ditt oberoende och föredrar istället långvarig vänskap.

Kända Vattumän: Justin Timberlake, Jennifer Aniston, Paris Hilton och Christina Ricci.


 Fisken 20 februari - 20 mars

Styrkor: Konstnärlig, känslosam, tålmodig, empatisk, sympatisk och kreativ.

Brister: Föränderlig, slarvig, kaotisk, negativ och passiv

Bästa Kärleksmatch: Kräfta, oxe, skorpion, jungfru och stenbock.

Fisken är ett av de mest romantiska tecknen och är en riktigt drömmare. Du vill gärna att allt ska vara glamoröst och undviker den tråkiga vardagen. Fisken är rik på fantasi och har lätt för att leva sig in i andra och sympati. Det kan leda till att du offrar mycket för att tillfredställa andra. Det kan gå så långt att du inleder ett förhållande för att du tycker synd om din partner. Du drömmer om den perfekta partnern och tänker att livet ska bli som en saga. Fiskens idealism och förhoppningar om det perfekta livet gör att du lätt kan bli besviken då verkligheten tränger igenom.

Kärlekstips för fisken: Du byter ofta smak och har lätt för att tröttna, vilket kan leda till att dina relationer blir instabila.

Kända Fiskar: Eva Langoria, Jennifer Lowe Hewitt, Drew Barrymore och Freddie Prinze Jr.


Det var allt för nu. Kram*




Musik bomb !

Godmorgon !!!

Elr är det ? lika grått och tråkigt i dag, och menshelvettet är självklart kvar, och lär vara några dagar till HATAR DET !
I dag är det dags att stor handla igen.. annars blir det att ligga på lat sidan, jag känner mig inte riktigt i form måste jag säga. Men jag antar att det hör till !
Vad ska ni göra i dag ?

Här kommer illafall lite skön musik, Just for you.

 




 







Kram*

Mensen kom från helvettet!!!!

Nu är helgen över igen. Två dagars helg är på tok för lite för att hinna umgås med sin lilla familj. I morgon är det skola för Jennifer och Micke ska till jobbet som vanligt. Jag själv får sitta hema med min fortsatta förkylning + mensverk så de skriker härliga till !

I dag har jag och Micke möblerat om vardagsrummet igen, Vi blir lixom aldrig nöjda, Vi trivs helt enkelt aldrig i det rummet och är aldrig där, Ser vi på tv så gör vi de i sovrummet,  Vi funderar på att måla om där om två veckor, sedan behövs en stor matta och en stor tavla så det står högst just nu på inköpningslistan.

Idag kom en kompis över och fikade, Sedan kom Mickes mamma på en kaffe, Annars har det vart lugna bullar.
Flame hostar fortfarande och det MÅSTE gå över nu, Nästa helg börjar hon nämligen på hundkurs som vi ser fram emot så otroligt mycket ! Så detta för ikke sätt käpparna i hjulen...för då blir jag mycket besviken :(

Längtar till påsken , då kommer min älskade vän Jennifer till sthlm för att hällsa på, Saknar henne så mycket ! Det går alldeles för långt tid imellan, Det är inte det roligaste att ha sin bästa vän i skåne när man själv bor här ! Önskar vi kunde bo närmre varandra som vi gjorde förr, Vi hade så roligt varje dag!!! om jag berättade några av hyssen vi har haft för oss så skulle ni nog svimma haha, Det var goda tider det.
Vi bestämmde att när hon kommer ska vi dricka oss fulla och göra snö änglar , plinga dörr, och tjuvringa... sen sa vi "synd att de inte var sommar..då kunde vi palla äpplen och bada nakna " hahaha, Skämt och sido, Men för oss är det ingen fantasi som sätter stopp, snarare omdömmet :) och tur är väl ändå det !
Vi är så lika vi två på så många plan, det är därför vi är dom s.k Twinniés, Jag behöver aldrig säga vad jag tänker... för hon tänker det redan, Jag behöver aldrig skämmas elr vara rädd för att bli bedömd på ett sätt.. för det skulle jag aldrig bli, Jag behöver aldrig oroa mig för att mina hemligheter skulle komma ut, för det finns inte en chans, Hon är den BÄSTA vän man kan ha, Hon sätter alltid mig i första hand och jag henne, Vi har ett förflutet tillsammans och självklart en framtid, Vi vet allt om varandra utan och innan, Ja utan hennes stöd i livet skulle jag känna mig så ensam, Jag skulle vara ensam med mina tankar....
Jag är lyckligt lottad som har en sådan vän !!! Alla skulle behöva en såda nära relation med någon, som det helt enkelt aldrig kan bli för mycket ut av ! Jag hoppas hon flyttar upp till sthlm i framtiden...då skulle mitt liv bli helt igen !

Nu ska ja gå och lägga mig, Det är en dag i morgon också.

Puss*




Grå dagar kan man vara utan.

idag är en sådan där tråkig och grå dag som man gärna skulle vara utan, Vill göra något men fantasin verkar sätta käppar i hjulen, Vill inte vara hema, Vill inte vara ute.. Vad vill jag ? inte ens det vet ja...och ja.. då har man problemas !

Jennifer har sina kompisar här, Dom somnade vid 9-tiden igår  ..det är jue trotts allt helg, Just nu är dom ute på gården, Dom vaknade 7 i morse och började dagen med lite tjaffs mot varandra samt kurragömma. Jennifer som är ensam barn försöker bossa så gott det går över de andra tjejerna, Det blir många snack med henne då och då som mestadels innehåller.. " jennifer sådär säger man inte, Hon kan bli ledsen förstår du... " jennifer sådär gör man inte hon kan bli ledsen förstår du" jennifer förstår du nu varför hon blev arg på dig ?" NU LEKER NI FINT ALLAIHOPA... ALLA FÅR VARA MED"

Micke spelar tv spel, Och Flame sitter här och piper av tristess ! Hon har jue åkt på kennelhostan igen så vi kan inte ens ta någon prommenad, hon måste vara still och ta de lugn för att de ska gå över, Så hon sysselsätter sig med att sitta på köks stolen och stirra ut igenom förnstret och ger i från sig pip och gnäll och försöker nog få mig att tappa tålamodet så att hon får gå ut och springa.. men ikke... den går jag inte på !

Vad ska ni göra idag ? Någon som har något förslag på vad man kan hitta på ?
Nästa helg ska iallafall jag och Micke ut på en romantisk middag ..bara VI TVÅ !!! det är på tiden ! ser fram emot det ! Någon som har något förslag på en romantisk resturant i sthlm förresten ???

Hoppas ni har en trevlig helg.
Kram*






``FREDAG``

Sådär..

Nu har jag fixat disken, tvätten i omgångar, dammsugit, torkat golvet, bytt alla sängkläder, bytt i burar, Alla djuren har fått dusha, Utom Smilla... för henne klarar jag inte själv :) jag har dammtorkat, rensat i Jennifers gaderob och rum, skurat i skåp och fönster,
Nu är det dags för att sätta sig ner, Ta en kaffe, pusta ut och njuta av att det är rent och fint i en timme till. För sedan ska jag hämta Jennifer och hennes kompisar från skolan som ska sova över. Så jag räknar med att det snart kommer se ut som ett bombnedslag på hennes rum igen :)
Men duktig har jag i allafall vart !

Här är stampe i dushen, Kolla in stilen :)




Ingen dushar som han !





Ne dags för kaffet nu då.


KRAM*

Godmorning my little friend.

Hur ä det ??

Jag sitter här , har lämnat Jennifer i skolan, Flame har vart ute, och Kaninen hoppar fritt tillsammans med resten av zoo´t :) Har just fått i mig dagens första kopp kaffe framför VAKNA med The voice . Älskar hela det gängen, Dom gör mig aldrig besvikna och ge mig en bra start på dagen !

Men jag måste säga att det är en ytterst märklig morgon... för jag hör röster från sopp skåpet ...under diskho´n !!!!! Nu tror ni säkert att jag har blivit galen... men ... jag har öppnat och tittat.. men självklart är ingen där ! jag hör inte riktigt vad dom säger..för dom bryter på något annat språk , På något sätt hamnar iallafall rösterna i mitt skåp, kanske dom byter avloppsrör ifrån grannen under... så att ljudet när dom pratar på något sätt kommer upp till mig.. ingen aning. Men det låter helt klart som att dom är inne i skåpet. Freeky shit !

Jo juste, Jag ringde Värmdö Bostäder igår a.n.g hundägar problemet här där vi bor och de skulle se vad de kunde göra åt det ..men de höll med om att något måste göras, De skulle prata med dom som har hand om området, och minst sätta upp lite lappar om vad det finns för lagar och regler ang detta. Det är bättre än ingenting.
Så nu håller vi tummarna för förändring !

Har slängt i mig en alvedon så idag ska jag städa, det gäller att passa på.  I morgon är det Fredag, då ska Jennifer ha två kompisar som sover över.. Sen är det helg.
Veckorna går så otroligt snabbt trotts att jag är sjuskriven. Stackars Flame hostade hela natten trotts hostmedecin... så jag kan svära på att micke får sin skönhets sömn på jobbet idag . Haha.
Vad har ni för planer för helgen ?





Vill inte vara sjuk mer..

idag sov jag från 11 tiden och vaknade 15.40 i ren panik fick ja springa å hämta Jennifer från skolan..fattar inte hur jag bara kunde sova så där länge.
Varför blir man alltid så mycket sjukare när det börjar bli kväll ? Det är nog något som de flesta kan känna igen sig i, Det spelar tydligen ingen som hellst roll hur mycket eller länge man har sovit på dagen !
Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, Snorig hostig och kall svettas !
Jennifer hade iallafall haft en riktig bra dag i skolan idag ! Inga bråk , tjaffs och intriger, Nu sover hon sött med sina 300 gosedjur i sängen, Ser era barn glada ut när de sover ?? Jennifer ligger alltid och små ler, söt nöt !

Flame har fortsatt att hosta så hon kräks idag, så hon har fått sin dos av hostmedecin och sover i sängen. Jag hoppas att det går bättre den här natten, Förra natten fick vi inte sova en blund.. fick gå upp och torka hundspyor hela tiden, Man ser bara på den här korta tiden att hon har gått ner i vikt.. och så ynklig hon är stackarn! Hoppas det ger med sig snabbare den här gången än vad det gjorde förra.
Det passar nästan bra att vi båda är sjuka sammtidigt, Nu blir det inget spring i skogen utan bara en massa vila, och vi ligger och värmer varandra under täcket.

Ska göra ett försök att sova nu..men inte kommer det att bli lätt, Så fort jag ligger ner kommer huvudverken och näsan blir täppt !

Kram*



Alla dessa underbara djur...

Sitter här igen.. försökte gå och vila förut men gav upp, då jag inte får luft när jag ligger ner med min täppta näsa ! Är bra sugen på kaffe, Men jag kan inte dricka svart... och jag är för slut i kroppen för att gå dom 100 meterna som är till affären för att köpa mjölk.
I natt har Flame börjat hosta rikgtigt ordentligt igen, Och idag har hon hostat tills hon kräkts flera gånger.. Jag kan svära på at hon har fått Kennelhosta IGEN. Nu blir det att vara hema i stillhet tills detta ger med sig, Så vi får vara hema sjuka tillsammans helt enkelt,

Tog lite bilder i går ............

Här är när Flame är ute i skogen och busar...






 

Vinter...







I  morse när jag kom in och väkte Jennifer så låg Smilla där som alltid... som sagt dom har ett speciellt band dom där två.

Världens underbaraste unge.. och världens mest "egna" katt :)



Flame i morse... Upp och hoppa.!!



Bara en liten stund till...?..snälla*



Söt nos !


Popp monstrerna !



Shrek ( grön ) Fiona ( Blå )





Stampe är så trött....

Vad skulle livet vara utan min familj och alla dessa underbara djur ??? 

Jävla "hundägare"

Som jag skrivit i bloggen några gånger tidigare så har vi ett stort hundägar problem här där jag bor... Dom flesta som har hundar här är dom som går hema hela dagarna.. ( som t.e.x jag) men dom är alkoliserade elr lider av diverse störningar... nu låter jag hård och elak men det är ren fakta, Självklart är inte alla det men.. ja många..
Problemet är att just alla dom här har minst en hund var ! Orkar dom inte gå ut med hunden så får den helt enkelt gå ut med sig själv, Husse elr matte öppnar ytterdörren släpper ut hunden och går och lägger sig igen. Och om de nu följer med hunden ut, så är den alltid okopplad, Noll lydnad elr kontroll över huvudtaget, Tur att det inte är några stora bil vägar här för då skulle var ända hund blivit påkörd.

Vissa av de här hundarna är agressiva, Vissa är bara otroligt glada ! men jag är trött på att skrika varje jäkla morgon, " Kan du koppla din hund" jag får alltid samma svar.. " men varför då.. hon/han är så snäll" tänk om man skulle vara hundrädd och bo här, Ush vilket helvete! Varje morgon är det minst en hund man blir påhoppad av !
Det har blivit så illa så att jag inte tar ut Flame vissa tider när jag vet att dom är ute, För jag har nog med att försöka försvara mig och Jennifer mot framrusande hundar,  Det har blivigt så illa att jag alltid klär på mig skitiga kläder innan jag går med Jennifer till skolan för att jag vet att jag minnst kommer få en lerig hund över mig. Deras ägare står alltid 15 meter bort och svarar knappt på tilltal, kallar aldrig in hunden , utan tittar bort.

I morse försov vi oss och jag hann inte ta ut Flame och pinka av henne innan vi skulle gå till skolan så jag var tvungen att ta med henne till skolan istället,. Mycket riktigt mötte vi två stora agressiva hundar som skällde och sprang fram, Den ena lyckades jag slänga Jennifers pulka på så den vända, Och då vände den andra hunden också,  Då ropade en utav fylle tanterna " dom får hällsa" jag svarade som vanligt " jag bestämmer när min hund får hällsa och det få hon inte"
sedan började det viskas , tisslas och tasslas i fylle gänget..som att jag vorre någon utomjorning av något slag. Som inte hade lust att få min hund uppäten ,
Detta idag är bara ett exempel ur hundra,
Jag har ringt värmdö bostäder men de svara inte ska prova senare, De måste väl kunna sätta upp lappar eler vad som hellst att hundar enl regler och lagar måste vara kopplade , och under uppsikt i bostads område... ? elr är det någon som vet vart jag kan vända mig.
Vi har börjar leta lägenhet / hus någon annan stanns just p.g.a det här problemet, Jag trivs jätte bra i lägenheten, Men det är omöjlig att gå ut med hund i området.. och det måste vi... för vi har jue hund.

Gaaaah.

inatt hade jag jätte hög feber... har tagit min sista Alvedon nu, orkar inte gå till apoteket... orkar inte gå å handla mjölk till kaffet.. orkar bara krypa ner under täcket med Flame och det ska ja göra nu.

Vad ska ni göra i dag ?


Och så var förkylningen tillbaka igen.

Fast ännu värre, Fick må någolunda i en tre fyra dagar iallafall... alltid något, I går kväll kände jag mig helt förstörd ! näsan både rinner och är täppt..sammtidigt... ont i halsen.. IGEN.. och i natt fick jag hög feber, trodde inte jag skulle palla att gå med Jennifer till skolan och på prommis med Flame, Men är man tvungen så är man.
Så nu är Jennifer i skolan och Flame har vart ute och sprungit i skogen, Hon älskar snö! hon blir alldeles sjö vild, Efter det gick vi hem och har tränat en timme. Nu är ja så slut att ja knappt kan stå på benen, och har ont i huvudet som skjotton..ska gå å sova några timmar. Är less på att vara sjuk !!!! Gah!
Som tur är har inte sockret börjat strula ur igen.. utan det är stabilt än så länge.


Kram*

Det här med vänskap ...


Om man tänker på vänskap så är det någon kan uppfattas på så många olika sätt, och prioriteras på många olika plan. Men i grund och botten är det väl ändå att man bryr sig om varandra, Finns där för varandra... när det inte behövs och när det behövs !
Det finns vänner som är ens allt, Som man skulle kunna ge hela universum till om det gick, En vän om finns där, för alltid, Som man kan lita på, och som är på samma vilkor. Man får alltid tillbaka det man ger men kräver inget, För det skulle aldrig behövas!

Det finns också vänner man prioriterar högt på listan, men som inte ger en detta tillbaka, jag undrar varför man slösar tid och energi och känslor på sådana vänner, När man ligger sömnlös på nätterna och undrar varför hon t.e.x inte kom, som hon lovat för 100-de gången, Huvudet fylls med dåliga bortförklaringar, gång på gång på gång... Vad man gjort för fel, För andra kan hon minsann träffa, Är jag för tråkig? är jag utbytt till nästa ? många tankar snurrar, Däremot vill dessa vänner ofta ha telefon kontakt , Men inte träffas... Till vilken nytta ? äta en liten bit av kakan men ändå ha den kvar , Dom säger heller aldrig att de inte vill träffas, Utan de är dom som tar fösta steget till en träff, Men det är alltid dom som också alltid ställer in,

Jag har totalt ledsnat på den typen av människor ! och jag får inte ut något av att bara prata i telefon , när det passar dom, elr i bästa fall komma över en stund när det helt plöttsligt passar dom....I en vänskaps relation kräver jag mer än så, Och där ingår det att man besöker varandra ! och allt annat som hör till, Man tar och ger,


Nu ska jag hoppa i badet och sedan dammsuga, Pappa kommer och hämtar Molly vid 15 tiden , sedan är det dags att hämta Jennifer..

Puss*

regn och slusk...

Idag gick jag Micke och Jennifer hem till Tomas & Sara, Och lämnade hundarna hema. Vi fikade lite och barne lekte, Vi ses inte så ofta längre så det var riktigt trevligt ! Tyvärr glömde jag kameran hema, Hade tänkt fotografera deras små söta katt ungar men det blev inget med det, En av dom är en klar favorit, Han är svart loch ånghårig med ett runnt ansikte hihi*
I morgon kommer min pappa och hämtar Molly, Det har vart riktigt mysigt att ha henne här dom här dagarna, Flame har fått upp aptiten och blivit jätte lugn inne, Molly har verkligen vart en bra förebild för Flame,

igår åkte min mamma till Thailand, Och hon har skickat sms därifrån om hur underbart dom har det, Bor på lyxhotell solar med en drink i ena handen äter god mat och badar , Inte alls avundsjuk nej nej :)
Själv sitter man här i grått väder och snöblandat regn ,

Nu ska jag ta en kaffe...

kram*

Sleep tight :)

Nu blev det kväller igen.

Idag har vi bara tagit det lugnt, Trotts att vädret inte frestade allt för mycket så måste ju hundarna ut i allafall, Och varken dom eller Jennifer bryr sig om ifall det är rått och grått! Släppte hundarna en i taget på fotbollsplanen medans Jennifer lekte i parken brevid.

Molly lekte och blev som ung på nytt för en stund och jag hade glömt hur kvick tänkt denna hunden är ! gjorde olika tester om hon mindes kommandon sedan hon var ung och det gjorde hon, Molly och jag tävlade i agillity på gamla goda tiden det var jätte roligt att minnas tillbaka till, Det gjorde henne extremt lydig och kvick tänkt, ger man ett kommando så vänder hon på en femöring, Molly har alltid varit en hund med massor av "will to please" har alltid ögon kontakt , mycket lättlärd och rolig att arbeta med. Och agillity var något som både Molly och jag älskade !
Får se om Flame kan börja med det sen också ! det skulle vara jätte roligt. Det är verkligen underbar träning på alla sätt och vis !
Jo juste ! Har alltid tyckt att Molly är en relativt liten hund, Under tiden vi hade Troy som var en Grand danois så var Molly för mig unifär lika stor som en dvärg pudel :) Mätte mankhöjden idag och hennes höjd fick nästan mina ögon att poppa ut !! Molly är 63 cm hög ! det hade jag aldrig trott !!! Har alltid sett henne som betydligt mindre... Troy var 76 cm hög och var Grand danois ... mycket märkligt ! Hon ser jue verkligen inte stor ut !


Bilder från idag .




Tyvärr tog batterierna slut här så ja fick inga mer ute bilder, Tyvärr kom inte Flame med.

Vad stirrar ni på ?


Älskade lilla söt Flame.


Efter det gick vi hem, fikade lite kaffe och sedan slummrade jag in framför tv´n.
När jag vaknade stod min underbara karl färdig med super god middag !! Fisk , potatis, kokta grönsaker, sås, räkor... you name it !




Hörs och synns i morgon !

Godmorgon !!!

ÅÅÅÅH så skönt .. Jag har fått sov morgon och vaknade AV MIG SJÄLV vid 10-tiden ! helt underbart.
Har nu ätit en brak frukost, Jennifer och Micke har vart uppe betydligt längre än mig , Och Jennifer sitter fast klistrad framför My little Pony filmer med sina små rosa plast hästar i högsta hugg !

I dag ska vi ut på en prommis med hundarna, Flame vet vad som väntar för hon går och piper... hon är en riktigt otålig liten dam !

Nu åter till DEEP SLEEP" Från The BODY SHOP.  ni måste vara nyfikna på hur vi har sovit ?!

Efter att vi sprayat ner kudden så spred sig en underbr doft av kamomill i hela sovrummet, Som säkert var lugnande i sig. Men jag kan inte avgöra tyvärr om vi har sovit bättre p.g.a sprayen !
Doften sägs ha en unik inkapslingsteknik som frigör doften stegvis under natten medan du rör dig i sängen. Resultatet ska få dig att varva ner lättare och koppla av inför sömnen. Och jag håller verkligen med om att doften frigörs hela natten, den tar lixom inte slut, Jag skulle kunna tänka mig att köpa denna bara för doftens skull ! Det finns nog inte mycket mysigare saker än att krypa ner i nybäddade lakan med en doft av kamomill och citrius, Super mys !
235 kr för en flaska på 100 ml.


nej nu är det dags att få i sig en kopp kaffe och sedan ut på prommisen ! Vi tar med oss kameran !

Puss*

Hjäsp !

Hoppsan.. lyckades somna några timmar , efter middagen och vaknade nu. Vi åt voffler... elr inte vi.. elr nja jag tog en jag med. Men Micke och Jennifer mummsade voffler för fullt och jag åt Sallad, Men mot min förfäran var bönorna som jag hade blandat i RUTTNA !!! Åh eh bläääääääääääää säger jag bara, Så nu är jag jätte hungrig.. orkade inte så och göra en tredje måltid.


Jag hittade en Tunika som jag köpte efter det förra inläggen till Leggingsen :) Så nu är det klappat och klart, Hittade också och ett par UR snygga gardiner !! Till vardagsrummet. Tror jag har gått och blivit gardin tokig. Visar bilder på det i morgon !

Jo juste hittade en UR gamal bild idag på mig och Jennifer ! Oj oj oj vad fort hon växer...Försökter orientera mig tidsmässigt för att avgöra hur gamal hon är på kortet, Det känns jue som igår.. Jag vet bara att de var min dåvarande pojkvän Legenden som tog kortet. Tror att hon var ca 3 år. Minns att hon hade klämt fingrarna på Morfars båt och därav de två blå naglarna som sen faktiskt trillade av ! Stackars min lilla bebis !



I kväll ska jag Testa " DEEP SLEEP" Från The BODY SHOP.
Denna mix av lavendel, kamomill och mjuka citrusoljor spraya´s på kudden innan läggdags och de lugnande oljorna frigörs hela natten, vart efter man rör sig. Ska tydligen vara mycket avkopplande..
Det blir ett knepig test då jag nästan aldrig har något problem att sova nu för tiden. Men iförsig så har jag ju sovit några timmar på kvällen så det kanske är ett ypperligt tillfälle att testa detta !
mer om vad jag tycker om denna omtalade sprayen kommer i morgon.




Antar att shopping är ett friskhets tecken !

FREEEDAAAAG !!!

Fick ett litet ryck här på morgon kvisten när jag märkte hur det börjat sina i skåpen...och plöttsligt hade jag skickat iväg en beställning till www.Nelly.com
det blev.....

Lee Stafford COLOUR LOVE SCHAMPO
Om din pressade livsstil gör att ditt hår ser trött och utarbetat ut, då är det här schampot för dig. Det är utvecklat speciellt för hår som är färgat, torrt eller helt enkelt skadat av väder och vind. Följ upp med balsam så har du gjort din intensivkur för dagen.


Köpte också


Lee Stafford Colour Love Conditioner


Colour Love Conditioner ger längre liv till din hårfärg, vårdar ditt hår och ger det glans och gnister som en diamant. Många färgar sitt hår oftare nuförtiden och detta kan skada håret. När man har färgat sitt hår vill man dessutom att färgen ska sitta längre och man vill givetvis bibehålla den fina lystern - det är här Colour Love serien kommer in.

Oavsett om ditt hår har stylats, färgats eller bara ser trött och slitet ut så kommer det att återhämta sig med detta balsam. Använd det varje dag efter Colour Love schampot, och ditt hår kommer alltid att vara precis som du vill ha det - strålande vackert!

Jag bara älskar märket !



Sedan köpte jag

AMORE AFTERGLOW SCRUB

Amore Afterglow Salt Buff är en vitaminrik salt scrub som är perfekt för er med torr hud. Denna Scrub gör din hud märkbart mjuk, smidig och ger ett glänsande resultat. 500ml



Glamourflage - Mia Sublime Face Mask 120 ml innehåller bland annat kokosolja och vitamin E och rengör samtidigt som den gör din hy silkeslen.
Applicera ett tunt lager av ansiktsmasken på rengjord hud, låt verka i 15-20 minuter innan du sköljer av och lägger på en fuktgivande kräm. Doftar lätt av Freesia.

Soaked In Luxurys TIEDOWN LEGGINGS
Sköna leggings svarta med sidenband fastknutna bak på vaden. Tillverkad av 67% bomull, 28% nylon, 5% som ja hoppas INTE är genomskinliga ! Hittar tyvärr ingen större bild..


Behöver er HJÄLP !

letade efter något snyggt att ha till legging´sen :) men tyvärr hittade jag inget... Så kom gärna med förslag om ni kan rekomendera någonting... eller om ni vet någon bra web butik som jag kanske har missat...




Den rätte för Rosing...

Nu är det strax dags för sängen, Men var sälvklart tvungen att höra av mig till er först :)

I dag har jag hunnit med att städa och allt vad det innebär, bytt i burar, dammsugit, skurat golv, hängt tvätt..vikt tvätt, disken har fixats, Sedan har självklart alla djuren fått sin dos av motion och träning. Mitt socker har hållt sig relativt bra, som högst 15 ! Och vilken skillnad...jag känner mig så mycket piggare.

Jennifer åt middag hos "sin" Oscar idag, Hon kom hem hem springandes och stor grät, Oscars stora syster hade tydligen berättat spök historier.. vad ja förstod det som var det "Blodet droppar" hon hade berättat, Stackars Jennifer var helt hysterisk och somnade tillslut i våran säng.. Ush den spökhistorien drömde jag mardrömmar om som liten..den är jue HEMSK! Tyckte verkligen synd om henne som var så rädd, Sånnt där vill jag jue inte att hon ska höra. Hon är alldeles för liten ännu för att skillja på fantasi historier och verklighet !

När Jennifer sov och alla djuren var klara för natten, satte jag och Micke på en svensk film som heter Tatuerad Torso, Det är en thriller gjord 2007. Den var faktiskt rätt läskig för att vara svensk, Ibland fick man t.o.m lite kvällningar,Och har berättats som en värdig tronarvinge till Beck serien. 



Är det någon här som har kunnat låta bli att se " Den rätte för Rosing" ?  När jag skulle se första avsninttet så gick jag in för det med öppet sinne, Jag vet vad hon har för stämpel..antar att det inte har ungått någon, Men jag är inte den som dömmer utan vill bilda mig en egen uppfattning...  Det första som förvånade mig var alla dessa konstiga människor som hon fick välja imellan... den ena värre än den andra, dock har den tokiga karate snubben gett mig några goda skratt och en förundran om ...han verkligen finns på riktigt..
En sak som också gav mig ett gott skratt var när Linda var ute och rökte med.. hum kommer inte ihåg vad han heter men han har vunnit EM i skottkärra haha, i allafall.. killen säger " jag trodde aldrig för tre år sedan att jag skulle stå såhär med Rosing" Då utbryter Linda " Jag trodde aldrig för tre år sedan att jag skulle stå såhär med en helt vanlig kille"
----------GAAAAH ha ha ha ha... Vem är hon då ?? Eller rättare sagt vem tror hon att hon är :=)
Men det som sedan gjorde mig så förbannad var när teamet fann tabletter... droger , alltså ren ecstasy (stavas det så) i en av deltagarnas resväskor, Linda verkade till en början både chockad och arg.. Och sa att sånnt där tillhörde hennes förra liv, Någonting som hon vill ta avstånd från idag ,men trotts allt är killen kvar i programmet, Och nu såg jag förra avsnittet (nr 2 ) förra veckan då killen ligger med konstant avtändning dagtid i tv, och skyller på att han är sjuk, för att sedan festa vidare på nätterna..för att sedan återvända till sängen igen för nästa avtändning där svetten rinner... Och..JA han är kvar ?!? Och till råga på allt sitter Lindas barn och ser på programmet,
Nästa sak som förvånade mig, Var att jag har sett Linda på "The voice" i intervjuer o.s.v hon har gett ett trevligt intryck tidigare... Men i serien som hon har beskrivit att hon "ska visa upp sitt sanna jag!" Visar hon ingen empati för någon, Hon gör narr av de stackars deltagarna..som kanske inte är världens smartaste..men de anstränger sig iallafall, Hon ser så kall och stel ut, Och hon ler aldrig.
Jag vet redan hur slutet går.. Jag vet redan vem hon väljer.. men om någon där ute tycker att det är spännande så tänker jag inte vara den som förstör hela härligheten, Kan dock säga att hennes val , Visar att t.o.m jag hade för höga förhoppningar om den "bruden"
Tycker dock lite synd om henne... att hon gör bort sig såhär öppet... och att hon har så låga krav på att hitta den rätte...
Självkänslan är kanske inte på topp :( Men som tur är... så är jue självförtroendet det :)!!!








Det var allt för mig....

Tack och godnatt*


ÄNTLIGEN !

Sitter här och äter frukost , Super GLAD! idag verkar det hålla på att vända, gick och la mig med ett socker på 28,9 och vaknade med ett socker på 6,2 PERFEKT! Hur det gick till har jag ingen aning om ?!? Lederna gör mindre ont, ingen feber....

Så nu sitter jag här glad och nöjd med mackan i ena handen och min favorit yoghurt i den andra ( Vanilj hjortron äpple)
Och bryr mig inte alls om att det ÖS snöar ute :) Hundarna har just vart ute och busat och fått sin frukost, Jennifer borstar tänderna..nu ska jag bara fixa hennes hår så ska vi strax gå till skolan.


Såhär blev det...


Dags att rusa.... :) Hörs senare..


Mår lite bättre idag!! Wiiii*

Har vilat nästan hela dagen och sockret har pendlat mellan 20-28, Men ikväll känner jag mig lite piggara trotts allt, Vi har just ätit middig, korv i ugn,

Idag kom Molly hit vi tog en kort prommit, Molly går så sakta upp för trappen, Flame och hon går mycket bra ihop, Molly ingnorar henne, Och flame respekterar det, Hon är inte alls jobbig och på, utan dom bryr sig inte om varandra, Jätte skönt :) Molly är kvar tills på Måndag.

I morgon ska Micke prov jobba sin första dag på sitt nya jobb ! Som ni förstår gick det bra på arbetsintervju´n !!! Jätte roligt. Jag hoppas att han kommer trivas och att allt går bra.

Tog lite bilder idag :)

Puss kalas!






Smilla,  ser ut som en Russian Blue.


Nää men ser man på... Under bordet låg en gamal tant.


Har ni sett vad lill strumpan börjat poosa framför kameran!!!!! :)




Nej nu ska jag natta lill tjejer sedan slänga mig framför tv´n en stund.. Kram *


*suck*

Hej

är fortfarande väldigt risig.. och är inte på benen mer än ca 30 min om dagen, Pressar och pressar och pressar ner sockret men det sjunker inte lägre än 20 hur mycket insulin jag än tar, Det är som att det inte biter...
Tur i oturen så har Micke precis blivit arbetslös och får ta hand om djur och barn ! Vilken jäkla lättnad det är att vara två !
Mamma tyckte att jag ska lägga in mig, Men jag försöker hålla ut hemma ett tag till, Är less på att vara på sjukhus, Jag har ju just slagit rekord på tid att vara därifrån.. Har inte vart inlagd på 1 1/2 år!
Alvedon biter som tur är på lederna som jag har så ont i och febern...
Jag hoppas verkligen att de här vänder snart,

Ville bara göra en snabb liten uppdatering.. orkar inte mer just nu..

Hoppas att ni alla mår bra iallafall,

Kram*

Sockret ligger på 28,4

De ringde från Jennifers skola idag och sa att Jennifer var ledsen så jag fick komma och hämta tidigare, Trött som skjutton gick jag dit, När jag kom fram berättade dom att det hade vart bråk mellan tjejerna som vanligt. Plus att en kille i trean hade blivit arg när Jennifer vann över honom i gymnastiken... inte så poppulärt kanske. Så han blev arg och skrek och hon blev rädd och ledsen, Dom hade suttit ner redan och pratar med alla inblandade.

Nä vi kom hem började Jennifer hitta på att hon hade ont i huvet..halsen o.s.v för att hon skulle slippa gå tillbaka till skolan i morgon. Ush varför ska det vara såhär ? :( Det känns inte rätt. Det är INTE rätt!

Sedan var det dags för middag.. tog blodsockret som då låg på 28,4 och har sedan sovit, Sitter nu här och vräker i mig vatten och dags för en ny alvedon. Inte konstigt att sockret är såhhär när man har en infektion i kroppen..

Jooo juste.. Min diabetes läkare ringde idag och frågade hur värderna låg, Eftersom vi ändrar doserna hela tiden.. Jag sa ärligt som det var.. högt lågt....lågt..högt..och så tillbaka till lågt igen. Han ifråga satte hur min kropp kunde reagera så här..på doserna det hade han aldrig hört talas om.... " Äter du ingenting ...eller vräker du i dig godis hela dagarna" var det ända han kunde få fram som alternativ. Det värsta med diabetes är att misslyckas läkaren så kommer skulden alltid läggas på patienten ! Då är det jag t.e.x som förstör.. för det "ska" funka om man gör som doktorn säger..för det har fungerat på en annan patient en gång... de kan inte se att vi också är indevider och tar upp medecin och reagerar på olika sätt... Så han sköt ifrån sig ansvaret..gav mig skulden och sa att vi ger upp här.. det finns inte mer vi kan göra.

Nu sitter jag och vet inte om jag ska gå tillbaka till mina gamla doser elr vara kvar som de e.. vilket är bäst /värst... känns som pest elr kolera.. vad har jag för allternativ... gör jag fel med någonting ? Känner mig så misslyckad...

Det finns mycket saker som ni inte vet om diabetes... hur svenska sjukvården fungerar.. hur man blir bemött, hur folk reagerar... myter..och förutfattade meningar... det flesta vet inte så mycket om sjukdommen hur den fungerar , hur symptomen är som vi faktiskt brottas med dagligen, och som vi vet aldrig kommer försvinna igen.
Visste ni t.e.x att fler barn dör i diabetes varje år än Canser ?.... ändå är det bara "canser fonden " o.s.v man ser på reklam skyltar och tv o.s.v många tänker inte på diabetes som någon speciellt jobbig sjukdom.. ni tror att vi med diabetes vänjer oss. Men svar nej.. det finns ingen med diabetes som vänjer sig.. det är omöjligt. Varje dag är en ny dag med nya tag, den ena dagen värre och den andra dagen kanske lite bättre, Men vi vet att vi aldrig kommer vakna upp en ända dag till i livet friska, oberoende av medecin dagliga kontroller, sväva mellan att inte kunna se någon av högt socker..dåligt minne, Dricka och kissa konstant, Ont i lederna , återkommande infektioner... elr när man t.e.x ska hoppa på en buss och missar den tre gånger för man är tvungen att gå hem och äta socker för att det plöttsligt är lågt... så att man inte svimmar... man tittar på klockan desperat och tänker... *jäkla skit* jag har verkligen inte tid med det här!!!efter 3 gången man har missat bussen ger man upp... kryper ner under tecket..ringer och avbokar "träffen" mötet" whatever.. och folk blir alltid lika arga. För diabetes sörrö är något man ska kunna leva med som vilken frisk person som hellst.  Det är ingen dålig bortförklaring att andvända hur som hellst...får man ofta som svar.
Folk har inget medveteande om denna sjukdom.. ingen empati,
Ändå så är det ingen ny sjukdom...
Men forfarande tror folk att man bara kan födas med den, eller att det beror på över vikt... och att sköter man sig bara så blir man frisk. Nemas problemas...
Jag ska skriva ett annat inlägg om ämmnet någon annan gång.. när sockret inte ligger på 28, Men ville bara skicka ut en liten tankeställare så länge.
Nu ska ja krypa tillbaka till sängen där jag kom från och ta med mig den största vatten flaskan ja kan hitta...
så hörs vi.

Hoppas ni får en trevlig kväll..

kram


*Varning för gnäll inlägg !*

Nu börjar ja bli riktigt less på den här förkylningen som är i samma stadie som den var för 3 veckor sedan och inte blir bättre, Det vänder lixom inte, Sockret hoppar konstant upp och ner mellan 2.5 och 25!
Jag är så sänkt, Så blek .Ont i halsen, snorig!!! och med en febern som kommer och går, Ursäkta att det går ut över er men ja måste få gnälla av mig lite, För nu börjar jag bli riktigt less,

Nu har jag lämnat Jennifer i skolan, Första dagen efter lovet.. Kan tyvärr inte säga att hon längtade tillbaka..
Stötte på fylle tanterna på vägen hem.. dom håller på att göra mig galen, Dom ska diskutera det ena efter det andra kl 8 på morgonen, Dom kastar sig över Flame och lyssnar inte över huvudtaget eller har någon som hellst respekt, ÅHHHH!!! MORR !!! dom är 5 stycken... Jag har börjat gå omvägar på morgonen för att slippa deras tjaffs och diskutioner men alltid på något jäkla sätt hamnar vi på samma gata, Har försökt vara trevlig, Har försökt att ignorera, Har försökt att vara otrevlig. Men inga sätt verkar rätt, Dom kommer alltid, med sina förslag om vilket hund foder jag bara MÅSTE ha till Flame och vad som händer om ja inte ger henne det, Det är den ena predikan efter den andra. Och VAD VET DOM ?!?
Nu får jag börja ta ut Flame innan jag går till skolan med Jennifer , Kissa av henne och sedan ta ut henne en sväng efter 9 tiden istället.. för det är alltid kl 8 dom strövar omkring.

Nu har jag tagit mig en kopp morgon kaffe i lugn och ro, Micke har åkt i väg på anställnings intervju, Så håll tummarna!
Jag själv ska fixa disken och tvätten och sedan krypa ner med Flame under tecket, Och ligga där och huttra med henne som värme dyna :)

Stampe har en intresserad som bor på bondgård, Om dom är seriösa och kommer hit så kommer han få bo i stor häst box och gå fritt på gården, Dom har även katt lucka så han kan gå in och ut ur huset som han vill, Dom har hästar och har haft Fransk vädur förut ! Och bor i småland. Jag hoppas verkligen att dom är rätt för honom, Det lär vi märka det med tiden, Omplaceringen är jue som sagt inte akut, Det viktgaste är att han får ett livslångt bra hem där han får allt som han behöver. För nu får det vara nog med åkandet.

Nej dags att ta tag i hemma sysslorna.

Kram*


RSS 2.0