Hej alla glada

Upptäckte precis att Crixus ska ha sin utställnings debut om 6 dagar, Fick lite små panik då vi inte övat över huvud taget ! Så idag slängde vi på utställnings kopplet och begav oss ut på gräsmattan. Meningen var ju att Crixus skulle till en fodervärd, Som skulle få sköta detta. Och Naevia var den tik som skulle få stanna hos oss, Planerna förändrades och vändes upp och ner helt och hållet när vi fick ett mail på ett TOPPEN hem som var intresserade av just Naevia, Trotts att hon inte var till salu. Vi funderade och bestämmde oss för att träffa dom, När vi fick träffa dom , och dom fick träffa henne stod allt klart ! Det kändes i hjärtat att det var DIT hon skulle, Så vi "släppte" henne och lät henne gå, Och ångar oss inte en sekund ! Vi gjorde helt rätt val, Men eftersom planerna med Naevia blev som det blev är det henne vi helt enkelt har utställnings tränat innan, Och inte Crixus hihi. Naevia var ur duktig, Hon var jue så orädd och positiv, Så nu är det bara att ta tag i Crixus på samma sätt ;) Han är däremot inte lika sammarbetsvillig som hon var. Så detta kan bli en liten utmaning... Ja som sagt vi har 6 dagar på oss ;)

Ge oss ett lycka till för det kommer att behövas ! :)



En liten hällsning ...

Jag har en kännsla av att sommaren är påväg härifrån...någon grön gräsmatta synns inte längre, Istället är den täckt med gula löv,
Jennifer är och hällsar på mormor och moster Anna på västkusten, När hon kommer hem börjar skolan dagen efter... jag kan knappt förstå det själv.. hon börjar trean..

Tyvärr så är "lilla" Titus fortfarande utan ägare och hem :( Jag kan faktiskt ärligt talat inte förstå det ! var är alla dessa guldkorn som kan ge honom de hem vi letar efter ? hitills har vi inte hittat de hem som vi tycker passar honom. Får bara konstiga svar som ibland gör mig mörkrädd och sömnlös på nätterna... tyvärr får dessa människor tag på hund någonstanns ifrån.. men det ska skjutton INTE vara från oss !

Här kommer en hällsning <3
Från dessa fina tre


NAEVIA CRIXUS & TITUS



Och en liten hällsning till från de andra fina tre, RALLY BRUDARNA

MAJKEN FLAME OCH ASTA


HOT !

Dagarna går och värmen håller på att ta kol på de flesta ! Jag önskar att man kunde spendera all tid man hade på stranden, men så är inte fallet. När valparna sover så packar jag och Jennifer väskan och kan smita iväg,
De små börjar bli stora ! de är mellan 41-45 cm höga och tänderna rasar i golvet sammtidigt som de biter på allt som kommer i deras väg ! Speciellt varandra, behöver jag nämna hur många tuggben det går åt i veckan ? Och hur många teip rullar det går åt till deras öron sedan, Jag klagar inte, Det här har varit en dröm i många många år som blivit verklighet !
De verkar sova mer och mer, Men är sammtidigt mer aktiva när de är vakna, Det är fullständigt kaos på gott och ont :) Att bada älskar dom allihopa, Även om Naevia är den som är värst ! Hon är så lik sin mamma. Kastar sig hejdlöst rakt ut i det blå och har inte en tanke på att hon INTE kan simma !
Rumsrenheten går framåt, men de händer fortfarande flera olyckor om dagen, När det är så varmt som det är just nu så dricker dom så otroooooligt mycket..där av räcker inte en avkissning i timmen, Sammtidigt som det är för varmt för att vara ute hela tiden, Hundrastgården är snart färdig byggd och större delen av den är placerad i skuggan, Så det kommer bli perfekt för dom att kunna vara ute sedan.
Tyvärr har vi haft så mycket att stå i sista tiden att inga ny tagna bilder på valparna har hunnit gjorts, Hundrastgård sammtidigt som vi renoverar kök, Sammtidigt som valparna rummsrenhetstränas, sammtidigt som att Jennifer har sommarlov m.m m.m är kanske inte den smidigaste kombinationen, Men läget är som det är, Och man prioriterar det som prioriteras skall! Jennifer och valparna , Köket o.s.v får därför ta den tid det tar, sammtidigt som jag AVSKYR när saker och ting inte blir färdigt!
Just nu sover valparna i en stor hög på golvet, Flame vankar av och an och väntar på att hennes "små"-stora bebisar ska vakna för lite lek, Dom har så jäklans roligt tillsammans.
Jag ska passa på att hänga tvätt, och fixa lite här hema.

Här är iallfall en nytagen bild på Naevia och mig framför datorn här om natten :)
Så lik sin mor! <3


RSS 2.0