Massor med bilder...

Idag har jag vart på fotvård. Så skönt, hon skickade en remiss till Nacka , då jag måste lägga in sulor eftersom ja snebelastar när jag går, så jag får sår på lill tån, Har mina nervskador kvar i fötterna men det går inte att göra något åt tyvärr.. bara att leva med. Ännu en baksida av att ha diabetes.

Nu är Molly här , vi ska passa henne över dan, för pappa skulle ut till båten. Flame älskar att ha gamal Molly vid sin sida. Och den här gången är hon liksom ännu äldre än sist.. fast att de bara var några veckor sedan hon var här så är förändringen stor.. det går fort nu...och det skrämmer mig, Jag har alltid genom alla jobbiga tonår haft henne som tröst och trygghet hos mig. Jag inser att jag måste förbereda mig på att detta snart kan vara över.... men hur gör man det ? 12 år går så otroligt fort. Jag vill gärna ha henne här minst 12 år till...även om ja vet att det är en omöjlighet. Jag vill inte att hennes liv ska börja lida mot sitt slut..inte än ... inte nu... inte på länge...


Jennifer är i skolan , Hon var riktigt trött i morse stackarn.. det var svårt att få liv i henne, I morgon är hon iallafall ledig för då ska vi tillbaka till Huddinge sjukhus på nytt "onödigt" hörsel test.

I går var Klara här med sin hund Winnie, Flame och Winnie blev jätte bra kompisar och sprang och lekte i skogen och på ängen, Svårt att få bra kort på två vildar men såhär blev det iallafall.

Flame & Winnie


sida vid sida


Full fart framåt....




Puss puss...


i helgen var det strålande sol , Vi gick på prommenad och tog en fika på dellan,





på prommenaden i skogen, Jennifer med sin flygplans smurf i högsta hugg !


Och såhär smutsig och trött blev hon av att leka :)


Ett bevis på att hon hade roligt... kan vi kalla det :) haha



Flame solar







Såg ni bilderna jag la upp på Flame i går ? Visst blevdom super fina ?

Kram *


Flame som modell

För några dagar sedan satt Flame modell för en proffsfotograf och nu har bilderna kommit !

Hon är så fin vår underbara lilla tjej.










Varmt

Här kommer en snabb liten uppdatering medans jag lagar middag,

Det gick bra hos Vetrinären, Flame röntgades och det såg mycket bättre ut, De sa att hon ska äta sina kortison tabletter tills dom är slut sen ska hon vara frisk. Nu får hon börja sättas igång lite försiktigt motionsmässigt , Och på söndag börjar hundkursen ! Wiiiiiiiiiiiiii*

Stora syster har fått komma hem från sjukhuset och är på bättringsvägen ! Däremot åkte hon på ett ryggskott så stackarn har det inte lätt ! Det viktigaste är att operationen gick bra och att det läker som det ska !

Solen skiner och livet känns toppen just nu !

Hoppas ni får en trevlig helg.


Puss*


Dags för återbesök hos vetrinären.

Halloj allihopa ! Hur är det med er ?

Idag kommer värmen jippi !! Och vi ska åka och röntga Flames luftrör och lungor , Hon har inte hostat på flera dagar så jag tror att detta har vänt. Men än ska vi inte ropa hej... för hon äter jue fortfarane kortison, får se vad röntgen säger, Ser det bra ut kan vi nog sluta med kortisonen .

Idag ska de iallafall inte kosta något att röntga Flame.. det ska gå på försäkringen peppar peppar,

Har betalat in hennes hundkurs nu som ska börja på söndag, Äntligen känns det som att vi kan börja sätta i gång.



Här om kvällen uppträdde Jennifer i skolan ! Hon var sörövare och sjöng , sååå söt ! Hon var så himmla nervös innan , men efteråt så sa hon att hon hade velat sjunga mer ! Så hon verkar ha kommit över sin scen skräck .. eller är iallafall på god väg ! Det är enormt stongt av henne att gå upp på en scen med så stor publik, En kille ur trean sjöng ett solo nummer, Och jag rös ! mycket modigt gjort !

Just nu är Micke hos sjukgymnasten i globen , han har inflammation i minisken elr något liknande i armen och ska träna upp sin rygg då han har Sculios ( vet ej hur det stavas) Han är sjukskriven och jag börjar bli riktigt orolig över våran ekonomi , två stycken sjukskrivna i ett hushåll med ett barn och hundra djur kommer inte att gå runt !

Men vad ska man göra... ?

Nästa onsdag ska Jennifer göra ett nytt hörsel test ! det känns så onödigt att göra hörsel test på hörsel test som visar samma sak varje gång, Hon hör dåligt.. gör något åt det i stället... ! *less*

Och nu till något annat...

Är det någon mer än jag som blir bombad på mailen från "speed date " ? Jag förstår inte varför jag får sådana mail, Är inte med på några dejting sidor o.s.v
Får ca 10 mail om dagen med olika kandidater som finns där "redo för att träffa mig " vad fan är det där ?

Nej nu tar jag min kaffe kopp och sätter mig i solen på balkongen...

Puss*


Äntligen har turen vart med oss !

Nu har telefonen ringt !!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN !!!

ALLT HAR LYCKATS !!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN !!!!!!!!!!!!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

för er som inte vet vad detta handlar om, så blev min älskade stora syster opererad idag, Hon har gått igenom hemska komplikationer efter sin förlossning då hon blev mycket sjuk . Operarionen var mycket svår, men allt lyckades och nu kommer hon må mycket bättre, så länge som vi har väntat på detta. Nu kan vi bara se framåt.
Just nu finns det inget som kan bli bättre !

Å vad ja älskar dig syster ! äntligen har turen kommit till vår familj.




*Väntar på att telefonen ska ringa*

Idag är jag sååå nervös så jag spricker... det handlar igentligen inte om mig.. men ja är så nervös ändå för "någon" annans skull...så jag har ont i magen. Nu ligger du där , och det ända vi kan göra är att hålla tummarna ! Och be till Gud att detta går vägen, Det måste det göra, Snälla snälla låt turen vara med oss för en gångs skull !




April väder ! Och BILD BOMB !

Idag har solen skinit..(säger man så... hum.. ne..solen skeeeeen idag..) men det har också snöat och regnat.. och sen kom solen fram igen :)

Idag är jag å glaaaad för datorn verkar fungera som den ska ! så nu tänker jag passa på medans den fungerar att bomba er med påsk bilder ! :)


Jennifer på skatt jakt efter påskäggen....


Hum...detta var invecklat...


Vad kan finnas i ?


En doris och en massa godis !!!


Och klipps örhängen... WOW vilken pang brud!


Lammet färdigt för ugnen !


Grönsaker och potatis klyfter i ugn...


Förrätt...




Och varmrätten färdig...


Min HUNK!


Jennifer och Jennifer :) leker med lera


Jennifer hänger och flänger i parken...






Titta vad jag hittade i mjölk glaset !!! det blev ett hjärta i skuggan till lampan ... Coool.. :)



PUSS!

Kyliga vindar...

Usha idag var det faktiskt en aning kallt ute, Jag och Micke hämtade Jennifer och Oscar i skolan och gick sedan till en lekpark, Men när solen gick i moln och vi satt och huttrade så läppara blev blå så gick vi hem igen.  Lagade pasta med lax och grönsaker ihop blandade med matlagningsgrädde, Mums.
Vid 20 tiden var det dags för Oscar att gå hem till sig och Jennifer somnade som en stock!

Jag har sånnt sug att åka någon stanns... och är nog påväg snart. Antingen ner till Västkusten eller upp till Hudiksvall...
Det är lite valet och kvalet. Micke har fått nytt arbete igen , Så efter den 20-de drar det igång. Så jag har ingen aning i dagsläget hur det blir med semester.
Åker vi till Västkusten stannar vi minst en vecka, Men däremot Hudiksvall blir bara en helg så det kan man ta lite mer när det passar, då måste jag dock ha barnvakt och hundvakt för då blir det PARTY ! Längtar efter att  träffa mina gamla kompisar och att besöka min lilla stad.

Det känns som att tiden står stilla just nu för tillfället. Har långtråkigt..blir tokig snart om inte tiden börjar röra på sig...tick tack tick tack*

Flame är nu helt hostfri men äter fortfrande kortison som är på nertrappning, Snart ska vi tillbaka till vet igen och röntga för att se så att luftrören vidgats till det normala.
Hon växer så det knakar och har större aptit än någonsin ! wiiii*

Min dator krånglar fortfarande så ni få räkna med att det inte blir uppdateringar lika ofta längre förens vi har haft råd att skaffa en ny ! Om någon vet någon kampanj eller liknande på bärbara datorer så tippsa gärna !

KRAM*


Jävla dator...

ååå vad jag vill ha en ny dator !!! detta går jue inte längre......kan knappt updatera bloggen MORR !!!!

Nu har min älskade vän Jennifer vart här, det var ur kul !! men ush vad jobbigt det var när hon var tvungen att åka hem igen. Saknar henne redan !
Har bilder men de går inte att lägga upp,MÅSTE ha ny datooooooor NUUU !!!!!!!!!!!!!!!!

Bara de här lilla inlägget tog 20 min att göra, då lite bokstäver här och var försvinner så jag måste sitta och fylla i dom efteråt. Och inte nog med det så tar det en timma att starta skiten.
Nu orkar jag inte trixa med detta längre,

MORR MORR MORR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sveriges håla

Nu har vi firat påsk, Micke gjorde världens goaste tre rätters middag och jag städadeför fulla muggar, Inte för att det syns i dag, för nu är det lika stökigt igen som innan, Tog massa bilder men daton håller på att krachar så den vill inte föra över bilderna från kameran, de kommer när det kommer.
Efter middagen gick vi över en sväng till Mickes kompisar sedan gick vi hem och la oss.
I dag har vi vart hos min pappa på lunch,

Nu när solen kommer fram får man sånt sug att göra något. Men värmdö är nog sveriges dödaste ö ! det finns inte ens ett fik att sätta sig på , på kvällen . Är så less på att bo här så jag klättrar på väggarna,
Tänk vad mysigt det skulle vara att ta en öl på en ute servering i solen, Eller dansa all night long , Men för att göra det måste man ta sig in till stan, Och det är ingen som vill, Och dansa är en gamal inbodd värmdö bo´s stösta skräck. För då gör man jue bort sig ! Värmöbor rör sig tydligen hellst inte utanför ön, Och själv känns inte som något trevligt alternativ.
Det var mer drag i lilla GLADA Hudik när jag bodde där. Och de är mindre än här. Här sitter alla hema...och njuter av det. Är det fest ..ja vad dom kallar fest så sitter dom och super sig dygn raka i en gamal soffa ,lyssnar på gamal rock och stirrar på varandra, Sedan spyr dom och somnar . Rolig fest...näää....
då sitter jag heldre hema och ugglar, Dag in och år ut...

Jag vill ha kul, Jag vill ha DRAG , om så bara för en dag.

GLAD PÅSK !


En dag ur mina ögon

I dag har vi storhandlat på Willys det är otroligt vad mycket man får för 1300 kr!
Efter det åkte vi hem och kom på att vi hade glömt lite saker och fick ta en prommis och gå och handla lite till, Det var skönt i solen ! vi gick i långsam takt så Flame fick ha selen på sig och följa med.
Förutom det har vi torkat kiss kiss och mera kiss, men trotts allt tror jag verkligen att Flame är på bättringsvägen, Bara detta inte blir en vana nu att kissa inne, då hon just hade blivit 100 % rumsren ! Men det absolut viktigaste är att hennes luftrörskatarr försvinner, Så vi kan börja hitta på saker ! hon behöver vekligen få komma ut och leva livet, Valpar ska ha roligt inte ligga hema i stillhet och tråka hela tiden.

Nu ikväll har jag och Micke skrivit lappar till Jennifers skattjakt i morgon, Hon brukar få leta sig till påskäggen vilket hon alltid tycker är jätte roligt. Stackarn somnade med ont magen förmodligen för att hon är så nervös. Hon är nog lika kännslig som mig när det gäller högtider. Nu för tiden är det bara JULAFTON som jag verkligen inte klarar av, Skulle helst sitta för mig själv eller sova bort hela dagen, det är för mycket krav och stress för mig helt enkelt. Men det kan man jue inte göra när man har barn, Man får bita ihop helt enkelt. Usha ! Tur att det är så långt kvar tills nästa gång :)

I morgon blir det bara jag Jennifer och Micke hema och firar påsk, På söndag ska vi fira påsk hos Jennifers morfar, Vet bara inte riktigt hur vi ska göra med Flame ännu, Om vi får hundvakt eller inte.. men det måste lösas, Vi träffas jue så sällan.
Vill inte ta med Flame dit eftersom dom har Molly ,  hon skulle jue knappst ta det lugnt haha, Får se hur vi löser detta.

På måndag kommer min älskade vän Jennifer hit , Ni vet hon som bor i skåne. Min lilla super Twin :) Det kommer bli jätte roligt, jag saknar henne verkligen så mycket mellan gångerna vi ses, Det är så tomt utan henne, Att ha sin bästa vän i skåne när man själv bor i sthlm är inte det roligaste, hon ska förmodligen sova över här och åka hem på tisdagen, Vi funderar på om vi ska gå ut på kvällen, det var länge sedan man var ute överhuvudtaget ! så det kanske vorre nått.
Skönt att slippa vardagen och tristessen bara för en dag,

Nej nu ska jag slänga mig framför tv.

Tack allihopa för stödet och era värmande ord a.n.g Flame , Ni är guld värd!

Tänk vad tiden går fort, Nyss var hon jue så här liten.


Snart fyller hon 8 månader och har blivit såhär stor :)

Fundersam vovvse !

satt och kollade på youtube på jamande kattungar när Flame satt på stolen mitt emot :)
Hon blev mycket fundersam om man säger så ! Och bestämmde sig tillslut att gå därifrån haha !




Stackars Ed


Amstaff är inget rasproblem ! det är ett hundägarproblem.



Stoppa rasismen mot hundrasen !

Skärtorsdags mys

I dag har Jennifer som de flesta barn , vart påsk kärring och som de flesta hönsmammor stod jag och övervakade hela tiden och varnade för vilka dörrar hon absolut inte fick ringa på :) och tippsade om vilka dörrar som var bra :)
Hon delade ut sina fina påsk kort och hällsade GLAD PÅSK och fick en tia, massor med godis och en damsugare, Hon var riktigt nöjd över sitt arbete :)

Flame undrade dock vad skjutton vi människor håller på med.


Sötaste häxan på ön !


Idag har jag också hunnit med att grava laxen


och påsk pyntat med påskris m.m , denna lilla kyckling skulle ge sig skjutton på att försöka flyga men stört landade rätt på näppen !


Sedan åt vi middag...


Flame har kissat som skjotton idag ! sent i går kväll kissade hon i trappen så jag fick ta med mig skurhinken och moppen och skura, Grannarna måste undra va jag är för en kneppis som leker fastighets skötare /städare kl 11 på natten,
Nyss kissade hon i vår säng så nu vet jag inte hur vi ska lösa detta... täcken och allt är det kiss på, Har inga filtar heller...och tvättmaskin kommer bli tvungen att gå tills sent i kväll,
gud va skönt det kommer bli när beverkningarna avtar när vi sänker hennes dos, Idag har hon dock vart ganska hostig, kanske blir en bättre dag i morgon.

Kram*

YES!

Redan nu efter två dagar av kortison så märker jag skillnad på Flame, Visst sover hon massor fortfarande MEN hon har god aptit och verkar mer lekfull och glad ! ÄNTLIGEN får vi vår lilla hund tillbaka. Tyvärr då så kommer jue biverkningarnaav kortisonet, Hon dricker mycket och kissar på sig.. det lixom läcker när hon står, Så hon måste ut och kissa mycket oftare, Men det gör inte oss något bara hon blir frisk !

Idag har min pappa vart här, Vi tömde förrådet och åkte till tippen, Kan inte säga att de syntes så jätte stor skillnad i förrådet men ni skulle sett släpet, det var fullt med gamalt bråte, Massor av barnkläder som skänktes till Uff, Barnvagnar m.m Känns så skönt att vi äntligen har fått det gjort !

Jennifer har klagat här under kvällen över att det knastrar i ena örat och att det är obehagligt, Det tog ganska långt tid innan hon kunde somna. Hoppas det är borta tills i morgon , så att det inte är en vax propp eller öroninflammation på gång.. just nu när hennes öron utreds skulle det inte komma lägligt !
Hon har så kul nu på fritids när de flesta är hema på lov, Det är mycket mindre barn och dom gör saker hela tiden, Idag hade dom ätit lunch ute och grillat, Jennifer verkligen lyser av lycka !
Snart är det påsk och Jennifer vill självklart vara påsk kärring... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det...
Jag vill inte att hon knackar dörr hos okända människor.. det finns så mycket skumma människor här där vi bor, Hon kan inte gå med någon heller då dom är bortresta eller ligger hema i vattkoppor,
Vi känner bara en här som hon gärna får knacka på hos, Men känner jag henne rätt vill hon ju knacka på fler dörrar..
Någon som har något förslag på hur man kan lösa detta  ? Hur har ni gjort ?

Nej nu är det balkongen med en kaffe som gäller.

Kram*



Chris Brown försvarar sig i rätten.



Chris Brown i rätten: "Det var inte jag"


Se filmen från rättegången.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4849044.ab

i förrgår ställdes Chris Brown inför rätta efter misshandeln mot flickvännen Rihanna. Han åtalas för olaga hot och misshandel. Om han döms vara skyldig riskerar han fyra års fängelse, uppger Radaronline.com.

Källor uppger att R & B-stjärnan kommer att neka till brotten. Vilket han också gjorde i rätten.


Rihanna gick strax efter händelsen tillbaka till sin misshandlande pojkvän. Sedan mitten av mars har de dock åter uppehåll i förhållandet efter ett gemensamt beslut, säger en källa till People. Det har ryktats att Rihanna har dejtat "The Hills"-stjärnan Frankie Delgado, men de är bara vänner har han sagt till tidningen.


Brown har den senaste tiden varit hemma i Virginia för att vara med familjen, arbeta och spela basket.


Förra veckan besökte han ett universitet där han bland annat spelade basket med studenterna. Samtidigt pågick en kampanjvecka för män om våld i hemmet, uppger People.


 


"Han uppges ha slagit, bitit och tagit stryptag på henne"

· Den 8 februari ska Chris Brown, 19, ha misshandlat Rihanna, 21, en bil i Los Angeles. Han uppges ha slagit henne i ansiktet, bitit henne i örat och tagit stryptag på henne.

· Kändissajten TMZ publicerade en polisbild av en blåslagen Rihanna.

· Tre veckor senare var artisterna åter ett par. Rihanna vill inte längre driva processen. Många kritiserar hennes beslut, bland andra Oprah Winfrey.

• Paret tar en paus i förhållandet.


Strävar efter bättre tider !

I dag har Flame börjat med sin medecin, Hon är enormt trött..sover hela tiden, Håll nu tummar och tassar för att detta vänder !

Idag har jag inte gjort så mycket, var rätt trött själv då sockret verkligen hamnat ur balans med de nya insulinet. Sockret har legat runt 27, 7 INTE alls bra!
Ska höjja dosen nu ikväll med bara 2 e ,Men det känns inte som att de kommer bidra något ..tyvärr.. Ska öka nu med 2 e var tredje dag tills sockret blir runnt 7, och det är en lång väg dit när jag ska höjja med så lite i taget, detta kommer ta veckor... eller mer , Jag hoppas att jag slipper en syraförgiftining som lätta kan komma på köpet när man går med så höga värden, under långt tid.

I morgon ska min pappa hjälpa oss att åka till tippen med sopor, Så vi hyr ett släp och ska tok rensa i förrådet, ÄNTLIGEN !

Micke blev sjukskriven 2 veckor till med sin handled som inte blev bättre av kortison sprutan..nu fick han anti inflammatorisk medecin.

Gud vad vi är dåliga allihopa ! bara bita i det sura äpplet och se fram emot bättre tider. Ekonomin kommer verkligen inte ligga på topp nu ! :(

Man får vara tacksam över att Jennifer är frisk och kry. Och det är vår ! och snart sommarn med sol och bad och så mycket annat att se fram emot !
Längtar tills vi kan åka ner till västkusten umgås med släkten, fiska krabbor och njuta av lugnet, och en öl på en ute servering...skulle inte sitta dåligt..  Saknar min lilla syster som ja inte träffat på så länge,

Här är vår kyrka på västkusten som jag och Micke ska gifta oss i så småning om !
Den ligger högt uppe på ett berg med hav så långt ögat når runnt om. Jätte vacker.


Puss* till er alla.

hema från vet.

Äntligen hema igen från Vetrinären, Flame kräktes två gånger på bussen.. :( och nu har Jennifer somnat bumms och vi håller på att göra te och mackor.. elr vi och vi.. Micke snarare..jag sitter jue här !

Vi fick kortison utskrivet till Flame så nu får vi se om hon svarar på den här behandlingen, det lär vi märka ganska snart. Ska hålla telefon kontakt med vet, och snart blir det återbesök igen, Vi kommer få vara berädda på att det blir mycket drickande och kissande från Flames sida då det är en mycket vanlig biverkning. Det positiva är att förhoppningsvis så får hon matlust också !

Nu ska det fikas.. är så hungrig. ...sen blir det sängen.. är så slut så jag känner mig helt virrig.

Puss*

vetrinären ikväll igen 19.45

Jennifer är på fritids och har nog jätte roligt, Dom har massa olika ute aktiviteter nu när det är lite barn och solen skiner, Hon var lite orolig att inte hennes kompisar skulle vara där den här veckan, Men hon hittade iallafall en från klassen.

Har pratat med vetrinären a.n.g Flame idag, Och vi ska tillbaka ikväll, medecinen har inte hjälpt alls. Hela dagen i går sov hon och vi fick väcka henne för att kissa av henne tre gånger på hela dagen,hela natten har hon hostat. Men hon har ingen feber, hon matvägrar också , blandade i fil och kött i fodret men hon äter inte iallafall, Detta börjar kännas riktigt  jobbigt, Får se vad de gör ikväll. Jag antar att dom nog inte söver henne direkt för den där undersökningen när de ska gå ner i halsen, Men kanske dom behåller henne för att sätta in dropp och för att göra undersökningen i morgon ?... många tankar surrar just nu. Bara de hittar felet varför hennes luftrör är så trånga så blir jag glad för det, Att inte veta vad skjutton detta kan bero på är det värsta, Funderar på om hon kan ha någon typ av allergi mot Stampe ? hennes nos rinner jue konstant..och eftersom de inte hittar någon infektion på proverna..kanske de kan vara något sådant ?...

*Orolig*

Grå dag...

 I går som det var såå fint väder .. idag är solen försvunnen igen.. och det är grått och trist, Igår hade vi massa planer på att ta en utflykt idag men man tappade suget totalt igår när vi tittade ut genom fönstret.
Jennifer har sin kompis Oscar här och dom leker som vildar , Och jag och Micke har mest legat och degat framför tv´n idag i brist på fantasi.

Flame hostar fortfarande ! Jag ringde vetrinären och frågade om vi skulle dubbla dosen elle förtsätta med den längre, (Vi ska sluta med den om 2 dagar) men dom tyckte inte det, utan vi får se va de har för planer på återbesöket , Det blir nog en sövning nästa gång då de ska gå ner genom halsen för att ta prover... Jag börjar bli lite nervös när detta aldrig lägger sig. Undrar vad de i så fall kan vara för fel...

Nej nu ska jag dega vidare...ush vad tiden går sakta
Pöss*



Troy...

Tänk att människor kan vara så onda, Tänk att det finns så många ...som bara tänker på sig själv,
Att vi vart dom som var tvugna, att ta beslutet om ditt liv, Tär i mig dag som kväll. Folk byter djur som de byter telefon.
Du var hos oss högt älskad men blev tvungen att tas härifrån.
Ingen orkade med dina problem, du var för stor för ditt eget bästa, Ingen tog tag i dig innan det var dags för nästa.
Jag önskar att dom hade tagit bättre hand om dig från början, Jag önskar att någon hade tagit sitt ansvar före oss,
Men alla tog det lätta valet att skicka omkring dig förståss...
Att begära mer av människor är inte lätt, Människor kommer alltid att göra vad som för dom känns rätt.
Ingen verkar bry sig om djuret som åker omkring ..ja så länge den förra ägaren inte ens får veta någonting.
Nej för oftast försvinner dessa hundar ut i det blå, ingen har koll på var hunden är nu eller då.
Hur man kan göra så kommer jag aldrig förstå.
Äntligen fick din resa ta slut, det var dags för någon att tala ut, Det fick räcka med lidande och stress, Uppe bland molnen ..känner du aldrig någon press. Tyvärr har din lilla kompis resa just börjat, som vandrande pokal och jag kommer alltid undra ....
Vart är du nu ? och vad är det som har hänt dig ? Vart tog du vägen efter vi lämnat dig? jag försöker att inte tänka på det jag inte kan göra något åt, Men med facit i handen säger jag förlåt. Vi skulle inte litat på någon annan än oss själva, Vi skulle inte gett dom makten över ditt liv för att vara snälla.
Så många hundar därute som får ett öde som Troy, tusen tals annonser med med hundar som far omkring ,
När ska männsikor börja tänka till ? Allt vi gör får konsekvenser... om inte för dig..så för någon annan,
Jag lovar att om vi hade kunnat gett dig ett liv så hade du fått stanna,
Rip lilla gubben som nu har fått lugn och ro,
Rip lilla gubben du är saknad må du tro !







Så sorglig...

Först gillade jag inte den här låten.. men det har vänt... varning för tårar säger jag bara* 



Text :

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Gårdagens bravader :)

I går var jag på sös, Mitt HBA1C har aldrig legat så bra nu var det nere på 7,4 !
Så det håller på att sänkas , Äntligen kanske jag kan bli lite bättre ! Fick byta natt insulin också från Lantus till Levemir som jag ska ta 8 e till frukost och 8 e till natten, Får se nu om det blir någon förändring då jag alltid har lågt natt och morgon och högt innan och efter middag. Det var iallafall ett positivt möte på sös denna gång, Kan inte säga att sjuksköterskan var trevlig nu heller men hon valde iallafall att lägga fram sina ord på ett mer lämpligt sätt när Jennifer var med. Så det var skönt att slippa få skäll för min låga vikt och höga blodsockervärden.

Efter det åkte vi till min stora syster Ullis och hennes dotter Alva, Åt lunch och gick sedan ut i parken , det var så skönt i solen och Jennifer som sagt är jue helt tokig i Alva.
Här kommer lite bilder från igår.

Stora syster Ullis.



Alva , Kopia av Jennifer i den åldern.




Kom nuuuu alvaaaaaa....




Jennifer i parken med sin älskade linbana !






När jag och Jennifer var på väg hem så ringde micke och sa att hans kompisar var på väg över på middag, Helt slut var jag.. redan då ! Vi åt kyckling och dom här kompisarna gillar jag verkligen , En av dom känner jag sedan tidigare ... vi var nog runnt 14 då vi umgicks i samma "gäng" hihi ! Dom är stört sköna !

När kvällen tillslut avrundades somnade vi gott !



Vi skulle grilla idag, Men vår el grill har gått sönder så nu ligger steken i ugnen, Ska börja med klyftpotatisen nu.
Kram*

i morrn är det dags för sös igen.

Har inte uppdaterat sedan i går morse... har något fel på internet... det går inte att gå in på hotmail heller..vilka andra tydligen kan..så det är nog fel på datorn det handlar om.. är rädd att det krachar snart då den har några år på nacken *orolig*

I går tog jag och Micke en sväng i solen ner till hamnen här kommer lite vår bilder

isen ligger dock kvar...





Mr Cool och mrs osminkad..  :)




igår la jag ut annons på den sista kattungen ur min kompis kull, Och om en timme blir han hämtad till sitt nya hem.
Denna lilla kille ska dom behålla, Han är så underbart söt !


I morgon ska ja till min elaka diabete sköterska ... bävar verkligen för detta , tror aldrig ett artigt ord kommit ur denna kvinnas mun ! Jag vågar inte åka själv utan tar med mig min dotter, Kanske hon kan tänka på vad hon säger då?
Vi får se, Är hon otrevlig igen så gå jag raka vägen till receptionen och ber att få byta, förstår inte varför jag inte gjort det tidigare, Men jag har helt enkelt inte vågat.
Efter det ska vi till min stora syster och hennes lilla dotter på lunch,


Nu ska jag ta mig ett glas vin.

Puss*


Kan de bli mer pinsamt ?

Vem kunde tro att det skulle hinna ta slut mellan Linda Rosing och lille Hugo innan ens programmet var avslutat, Stackars liten , han måste känna sig utnyttjad och ensam..men som han sa själv " jag fick iallafall smaka lite på kändis livet"
Linda däremot dumpade Hugo p.g.a att det var för stooor ålderskillnad.. det var tydligen inget hon hunnit uppfatta sedan tidigare :) är man blåst så är man.
Upp och hoppa Hugo alla 14-tis tjejer därute som suktar efter din välkända "heta" blick, Välj och vraka, Chansen att du byter upp dig är stor.
För Linda forstätter singel livet.. Nej juste hon har jue inte ens vart singel !


1 april

vilken morgon.. strålande sol och Jennifer är på uflykt med skolan, har just haft blodsocker fall och suttit med läkare samt sjuksköterskor i telefon och blivit kopplad hit och dit fram och tillbaka för att äntligen blivit inbokad på ett läkarbesök, sjukvården är helt otrolig, Inte nog med allt strul man måste jobba sig igenom! dom har mage att vara riktigt otrevliga också. Nu sitter micke här och slurpar aprikos kräm ( det har jag inte ätit sedan jag gick på dagis) och väntar på att hans läkare ska ringa upp , han måste få läkar intyg för dom här dagarna han blir borta,



Idag har vi inte så mycket på schemat än att gå ut en sväng i skogen och lite av det vanliga hushållsarbetet.
I morse körde Jennifer ett litet april skämt till Micke när han var nyvaken och sa att våra fåglar lagt ägg.. "PÅSKÄGG tillade jag" men han var för trött och seg i kolan för att förstå skämtet eller så var det jag och jennifer som hade dålig humor :)
jag tippar på det sista,
idag lär man jue själv bli lurad till tusen, och jag som alltid går på allt !
Har ni något tips på riktigt roliga april skämt ? Skulle vilja lura s_iten ur min sambo men ja vet inte hur man gör.



RSS 2.0