3 Dagar kvar till Miras första inofficiella Utställning.

Hej

Idag var det super fint väder ! Så jag och Nicole bestämmde oss för att gå ut med barnen i parken ! Dom åt lite kex och vi drack vårt KALLA kaffe, mohaa...
 Jennifer var på sitt bästa humör ! :) Imorgon är det danskurs som gäller.. Jennifer trivs inget bra med sin nya fröken som hon har fått där.. vi ska ge det några chanser till och släpper det inte får hon hoppa av och börja med något annat. Förra gången satt hon där i 45 min utan att göra någonting, Gången innan fick jag åtminstone vara med en stund och då var hon med en del. Antar att hon bara är osäker nu innan hon lära känna den nya fröken... de släpper kanske. Förra terminen älskade jue hon sin danskurs..det var jue höjdpunkten på veckan!

Har börjat ensam träna Mira i små doser, Hon skäller, ylar och kraffsar på dörren. Igår var hon och fixade´s till inför utställningen ! Hon klipptes under och runnt tassarna, benen, morrhåren, ögonfransarna, svannstippen, Och lite päls trimmades bort från huvet, Samt nästan rakad halls ! klippt i öronen och utanpå. + Rengjorda tänder och rengjorda öron. Nu synns hennes fina vinklar MYCKET bättre då det inte är en massa pälls i vägen!
Dock verkar det nu som att hon har fått öron inflammation... Det kom mycket passande måste jag säga..  3 DAR FÖRE UTSTÄLLNINGEN de e fan inte sannt... Har en akut tid hos vetrinären i morgon. Bara att hoppas på det bästa.
Här kommer lite bilder på Mira som är tagna idag... Titta så hon har vuxigt ;)

image23

image24
image25
Nu är Mira 4 månader !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0