Morr...Ingen utställning :(

Hallojsan kojjsan

Var hos vetrinären och de såg att Mira hade öroninflammation + svamp, Så utställningen blev det inget med.. INSTÄLLT ! Fan fan fan rätt ut sagt. Alla pengar och energi man lagt ner på detta :( Men men de viktigaste är jue såklart att lilla Mira mår bra.
Det har redan börjat vända av medecinen.. hon äter mycket mer nu än innan så de går framåt! Vetrinären såg också att Mira har för trånga örongångar vilket kan vara medfött... vilket vi hoppas på att den inte är!! Det kan också blivigt en brosk bildning i örongången av öroninflammationen... vi ska på återbesök om 10 dagar. Om det är medfött kommer vi inte kunna ta valpar på henne i framtiden då det är extremt ärftligt..så gaaaah vilket problemas om de är medfött!

Vi har fått lägenheten också ! Så snart flyttar vi till en trea... ! Inte världens bästa adress kanske (NELSONSTIGEN) Men vaffan de får funka tills vi hittar nått ännu bättre ! Vi kan inte bo såhär trångt.. man får typ psyk bryt och har lust att slita av sig håret i mellan åt ! haha..

Min älskade stora syrra har äntligen fått komma hem från sjukhuset och nu är hon hema med sin dotter Alva. Kommer bli så kul att träffa dom när det finns läge. Det viktigaste nu är att syrran tar det lugnt ! Det får ta den tid det tar även om ja är så nyfiken så att jag dör. Tänk att jag har blivit moster wiiiiiii !

I helgen har det vart kanon fint väder. Jag , Micke, Jennifer och lilla Mira tog oss en picknick i skeviksgrotta i sol och mys ;)

I dag har vi städat lite, haft mickes mamma på fika, Spelat lite tv spel, vart och handlat och sånna där vardagliga saker...
Har även dushat av mira som vart vit igen istället för grå mohaa..

Nu ska vi dricka lite te och se på den där gorilla filmen haha.
Imorrn är det blodprover som gäller + skriva kontrakt på nya lägenheten på värmdö bostäder.

Ha det så bra därute i vida vida vilda världen ;)
Kram banan synns på stan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0