4-de plats!

I går var vi på Utställning i Sollentuna Racket hall, Det var rekord mycket folk, och totalt kaos ! Det var faktiskt inge vidare, Redan innan vi fick gå in i ringen fick man trängas bland stressande människor och skällande hundar!
När det väl var dags att gå in var Flame super stressad, Hon ville inte ens stå, Och när vi sprang i ringen var hon bara fokuserad på att jaga hunden som var framför ( Samba ) så ja.. de kunde ha gått bättre, Jag kände att jag hade noll konakt med flame, och är lite besviken, Mest på mig själv att jag kunde gjort det bättre. Men med en inflamerad axel och sockret som var hejjkon bacon så gick det som det gick. Tycker dock att vi fick bra kritik ändå trotts allt. Och det är alltid nyttigt med erfarenhet! + en mycket bra dommare, Vi kom på 4-de plats

och så här löd kritiken : Och det var Patrik Cederlöf som dömde,

Söt tikvalp, Nosparti som ännu behöver fyllas ut, Välformade mörka ögon, Korrekta rosenöron, Bra hals. Korrekt överlinje i stående. Lyfter ländpartiet i rörelse, Väl ansatt och buren svans. Normalt vinklad fram och bak, Rör sig väl för åldern. Trevligt temprament!

Däremot gick det super bra för Petra med sina hundar, så man får verkligen grattulera henne till alla rosetterna ! Hon kunde verkligen vara mer än nöjd med dagen ! Så Grattis Grattis Grattis !!!

efteråt så åkte vi till en hundgård och släppte hundarna så de fick leka av sig. Flame hade jätte roligt ! Och vi passade på att grilla.

Flame visar tungan :)






Efter det så åkte vi hem ,Sockret låg då på 20, Drack vatten och kissade om vart annat och somnade sedan med Flame och sov i flera timmar. Idag känns det lite bättre och vi tog en sväng ner till isbanan, för att Jennifer ville åka skridskor, Tyvärr var det match på banan så vi gick till sjön en stund i stället.



la familja...


Nu ska vi börja med middagen och i morgon ska ja och Jennifer till Huddinge Sjukhus till öron doktorn igen så får vi se hur det går.

Kram*

Kommentarer
Postat av: Nattis

jätte söt hund:)

Lycka till hos doktorn!!!

2009-02-15 @ 17:44:31
URL: http://moveahead.blogg.se/
Postat av: Anki

Tack för gratulationen i min blogg!

Vilka härliga bilder du har lagt in, tycker att Flame är väldigt söt! =)

Grattis till 4:e plats, nästa gång går det säkert bättre! Ni fick i alla fall väldigt bra kritik =)

2009-02-16 @ 12:01:46
URL: http://www.ankisblogg.bloggagratis.se
Postat av: A M A N D A - F A L K

så söt tjejen var :D

Hoppas du får en fortsatt härlig dag!

2009-02-17 @ 15:24:39
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: Caroline

heej gumman.

hur är det?

har ni kvar lillhunden?

pussspusss

2009-02-20 @ 13:50:14
URL: http://carolineronnlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0