Grå dagar kan man vara utan.

idag är en sådan där tråkig och grå dag som man gärna skulle vara utan, Vill göra något men fantasin verkar sätta käppar i hjulen, Vill inte vara hema, Vill inte vara ute.. Vad vill jag ? inte ens det vet ja...och ja.. då har man problemas !

Jennifer har sina kompisar här, Dom somnade vid 9-tiden igår  ..det är jue trotts allt helg, Just nu är dom ute på gården, Dom vaknade 7 i morse och började dagen med lite tjaffs mot varandra samt kurragömma. Jennifer som är ensam barn försöker bossa så gott det går över de andra tjejerna, Det blir många snack med henne då och då som mestadels innehåller.. " jennifer sådär säger man inte, Hon kan bli ledsen förstår du... " jennifer sådär gör man inte hon kan bli ledsen förstår du" jennifer förstår du nu varför hon blev arg på dig ?" NU LEKER NI FINT ALLAIHOPA... ALLA FÅR VARA MED"

Micke spelar tv spel, Och Flame sitter här och piper av tristess ! Hon har jue åkt på kennelhostan igen så vi kan inte ens ta någon prommenad, hon måste vara still och ta de lugn för att de ska gå över, Så hon sysselsätter sig med att sitta på köks stolen och stirra ut igenom förnstret och ger i från sig pip och gnäll och försöker nog få mig att tappa tålamodet så att hon får gå ut och springa.. men ikke... den går jag inte på !

Vad ska ni göra idag ? Någon som har något förslag på vad man kan hitta på ?
Nästa helg ska iallafall jag och Micke ut på en romantisk middag ..bara VI TVÅ !!! det är på tiden ! ser fram emot det ! Någon som har något förslag på en romantisk resturant i sthlm förresten ???

Hoppas ni har en trevlig helg.
Kram*






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0