Kärlekshoroskop !

Denna vecka blir det ett kärlekshoroskåp ! Jag tycker själv att det passar rätt bra in på mig och Micke, på både gott och ont, Enligt horoskåpet och mig själv passar vi bra tillsammans !
Jag är skorpion och han är stenbock !



 Vädur 21 mars - 20 april

Styrkor: Väduren är aktiv, modig, pionjär, gillar att leda, lär sig snabbt, stor initiativförmåga, mycket entusiasm, företagsam, självständig.

Brister: Otålig, rastlös, impulsiv, lättretlig, taktlös, självisk, hetlevrad, bråklysten

Bästa kärleksmatchen: Våg, lejon, skytt, tvilling eller vattuman.

Behovet av att vara självständig är stort för väduren. Du kräver ständig förändring och spänning i vardagen för att inte tröttna och har inte svårt att ta kontakt med folk eller hitta på nya saker att göra.
Sex, passion och romantik är viktigt. Du gillar utmaningar och trivs när du måste arbeta för att få det du vill ha. Att spela svårfångad är bästa sättet att få dig intresserad och du blir snabbt förälskad. När du väl hittat din partner är den bästa kombinationen med någon som är lika sportig och sugen på äventyr som vad du är. Det är samtidigt viktigt att du får bestämma över dig själv och får behålla din frihet.

Kärlekstips till Väduren: Tänk mindre på dig och mer på din partner. Förstå och lyssna, hon/han behöver det och på så sätt kan er relation bli djupare och starkare.

Kända vädurar: Sarah Jessica Parker, Bryan i Westlife, Mariah Carey och Sarah Michelle Gellar.


 Oxen 21 april - 21 maj

Styrkor: Ett rikt inre liv, uthållighet, humor, praktisk läggning, duktig på ekonomi, formsinne och älskar bekvämlighet.

Brister: Envis, svartsjuk, kontrollbehov, älskar att frossa, materialistisk, lat och ogillar förändringar.

Bästa kärleksmatchen: Skorpion, kräfta, fisk, jungfru eller stenbock.

Oxen är väldigt romantisk och bekväm och andra attraheras lätt av din tillgiva natur. Du vill känna dig säker och trygg i ditt förhållande och älskar fysisk kontakt med långa förspel och heta kyssar. Du är också mycket för lyx och pengar och har ett stort kontrollbehov. Dina vänner betyder mycket och de känner sig hörda i ditt sällskap. Du har lätt för att bli svartsjuk och kontrollerande om din partner pratar eller flörtar med någon annan. Du har svårt för att släppa taget och har en tendens att stanna kvar i ett förhållande för länge.

Kärlekstips till oxar: Tänk på att det är kärleken som ska hålla ett förhållande vid liv, inte de materiella sakerna. Du älskar vackra ting och god mat. Choklad är den bästa presenten till dig.

Kända oxar: Kelly Clarkson, Jessica Alba, Kirsten Dunst och David Beckham.

  Tvillingen 22 maj - 20 juni

Styrkor: Livlig, stor livsglädje, mångsidig, anpassningsförmåga, lätt för kommunikation, snabbtänkt, vetgirig och älskar omväxling.

Brister: Rastlöshet, ytlighet, byter lätt intressen, känslomässigt sval och skvalleraktig.

Bästa kärleksmatch: Skytt, våg, vattuman, vädur eller lejon.

Tvillingen har ett stort behov av att kommunicera och lära sig av andra. Det är mycket viktigt för dig att ha någon att prata med, vilket kan bidra till att kärlekslivet och den sensuella sidan lätt glöms bort. Det sägs att tvillingen är de minst pålitliga stjärntecknet när det gäller kärlek. Mycket beror på att du älskar att flörta, men ofta på ett oskyldigt sett. Du är rastlös, blir lätt uttråkad och kräver ny stimulans. Tvillingen har lätt för att träffa nya människor och är väldigt social. En tolerant och intelligent partner som tycker om att möta nya människor är den bästa kombinationen för dig.

Kärlekstips för tvillingen: Genom kommunikation kommer du ofta fram till vad du egentligen känner. Du har en naturbegåvning när det gäller ord och kärleksförklaringar, vilket de du fått på fall kan medge.

Kända tvillingar: Prince William, Angelina Jolie, Kylie Minogue och Nathalie Portman.


 Kräftan 21 juni - 21 juli

Styrkor: Huslig, rik på känslor, omtänksam, reserverad, välvillig, söker känslomässig stabilitet och trygghet.

Brister: Överkänslig och lättsårad, lättpåverkad, humörpendlande och klängig.

Bästa kärleksmatch: Skorpion, fisk, oxe, stenbock och jungfru.

Kräftan har ett stort behov av kärlek och känslomässig trygghet. Det är mycket viktigt för dig att ta hand om den som du tycker om, och du älskar att laga mat, pyssla om och ha mysiga hemmakvällar med din partner. En kräfta lämnar aldrig någon som behöver hans eller hennes kärlek eller vänskap och har svårt att släppa taget och låta någon gå. Det är inte ovanligt att kräftan bildar familj tidigt. Du har lätt för att dra dig undan i din egen värld men du måste undvika känslomässig isolering från andra. Kräftan behöver känna sig åtrådd och behövd och dess starka sexualitet hänger samman med behovet att känna trygghet. Du som har ett förhållande med en kräfta kan känna dig trygg och önskad, men se upp för hans eller hennes humörskiftningar.

Kärlekstips till kräftan: Du måste bli mer självständig och sluta klamra dig fast vid människor lika mycket. De kan känna sig kvävda och kan därför tröttna snabbare.

Kända kräftor: Josh Hartnett, Liv Tyler, Lindsay Lohan och Jessica Simpson.


 Lejonet 22 juli - 22 augusti

Styrkor: Självförtroende, kreativ, ledare, generös, varm och kärleksfull.

Brister: Arrogant, självisk, stolt, dominant, fåfäng och egenkär.

Bästa kärleksmatch: Vattuman, våg, tvilling, skytt eller vädur.

Behovet av att känna sig betydelsefull och respekterad är typiskt för lejonet. De kan ställa stora krav på partnern som hela tiden måste bekräfta kärleken och lejonets förträfflighet. Du är romantisk, impulsiv, lekfull och generös mot de som vunnit ditt hjärta, men du vill gärna bestämma och är mycket krävande i relationer. Din sexappeal gör att andra lätt attraheras av dig och du kan snabbt kasta dig in i något du inte vet vart det leder. Ärlighet och kamratlighet är ett måste hos din partner, i gengäld bjuder du på dig själv och är förlåtande.

Kärlekstips till lejonet: Ditt uppträdande ger ett intryck av självförtroende och du älskar lyx och vackra kläder. Var inte för krävande och se upp med att falla för smicker.

Kända lejon: Daniel Radcliffe, Jennifer Lopez, Madonna och Halle Berry.


 Jungfrun 23 augusti - 23 september

Styrkor: Noggrann, ordningssinne, korrekthet, analytisk förmåga, enkelhet och ägnar sig ofta åt omfattande studier.

Brister: Tjatig, kritisk och sätter ofta praktiska saker före kärleken.

Bästa kärleksmatch: Fisk, skorpion, kräfta, stenbock eller oxe.

I dina relationer ska allting vara perfekt och gå korrekt till. Allt ska vara renligt och välvårdat. Du vill att din partner ska vara felfri och intelligent och gör allt för att uppmuntra honom/henne genom service, de praktiska och alldagliga problemen.
Det finns en tendens hos dig att undvika fysisk beröring, men när det väl tänder till mellan dig och din partner är du en sensuell och passionerad älskare.
Du hettas upp av långa diskussioner och intressanta samtal och dina relationer byggs ofta långsamt upp från vänskap.

Kärlekstips till jungfrun: Din blyghet gör att du inte vågar visa dina känslor på de sätt som du önskar. Ditt behov av perfektionism och att kritisera kan ha en stötande effekt i ditt förhållande.

Kända jungfrur: Pink, Cameron Diaz, Beyoncé och Liam Gallagher.


 Vågen 23 september - 22 oktober

Styrkor: Sällskaplig, social, har en stark gemenskapskänsla, eftersträvar harmoni, anpassningsförmåga, konstnärlig, elegant och rättvis.

Brister: Fåfäng, lat, slö, inställsam och obeslutsam.

Bästa kärleksmatch: Vädur, tvilling, vattuman, lejon eller skytt.

Vågen har ett stort behov att ständigt ha någon att umgås och stödja sig på. Du tycker inte om att känna dig ensam och har i relationer lätt att söka dig till någon annan om din partner inte har tillräckligt med tid för dig. I vågens förhållande ska det vara lugnt och bekvämlit, harmonin måste finnas i luften. Problem och besvärligheter är något som du försöker undvika till varje pris. Vänskap och gemenskap är mycket viktigt för dig, inte minst i dina förhållande. Allt som är vacker och skönt fångar sin uppmärksamhet och du avskyr fula och vulgära ting. Du är charmig och har lätt för att attrahera andra, men också obeslutsam och följer för ofta vad andra tycker.

Kärlektips till vågen: Lägg energi på att utveckla din egen vilja och låt inte din partner styra vad du tycker. Se upp med att vara andra till lags för mycket och kom ihåg att utseendet inte alltid spelar så stor roll. Insidan är viktig för en långvarig relation.

Kända vågar: Eminem, Kate Winslet, Gwen Stefani och Hilary Duff.


 Skorpionen 23 oktober - 21 november

Styrkor: Stark vilja, känslosam, passionerad och orädd

Brister: Överskattar sig själv, svartsjuk, hamnar ofta i stridigheter och självförvållade svårigheter.

Bästa kärleksmatch: Kräfta, fisk, oxe, jungfru eller stenbock.

Här är det allt eller inget som gäller. Antingen starka, intensiva och passionerade förhållanden eller ingenting alls. Skorpionen är mycket svartsjuk men ger också allt till den som fångat din kärlek. Sex och närhet är viktigt men din ömma och mjuka sida kan lätt gömmas under en stark och tuff yta. Du har svårt för att lita på andra och väntar ofta länge med att dela med dig av dina känslor och hemligheter. Andra ser dig som tystlåten och kan ha svårt att förstå sig på dig. Du utstrålar mystik, djup och har en stark inlevelseförmåga och din sexuella utstrålning gör att många dras till dig.

Kärlekstips till skorpionen: Dig vill man inte ha som fiende, du är slug, listig och oslagbar. Din partner bör vara lojal och endast ha ögon för dig. Känner du dig hotad kan du bli hänsynslös och har lätt för att hitta andras svaga punkter.

Kända skorpioner: Joaquin Phoenix, Julia Roberts, Winona Ryder och Scarlett Johansson.


 Skytten 22 november - 20 december


Styrkor: Självständig, sportig, äventyrlig, sällskaplig, entusiastisk, filosofisk och ser sakers helhet.

Brister: Tendens att gå till överdrift, intolerans, vårdslöshet och missar lätt detaljer.

Bästa kärleksmatch: Tvilling, lejon, våg eller vattuman.

Skytten avskyr rutiner och att ha en massa måsten och krav på sig. Ditt behov av rörelsefrihet, nytt och fräscht i relationer är viktigt, annars har du lätt för att tröttna. En skytt knyter lätt kontakter och hamnar ofta i roliga omständigheter med intressanta personer. Han eller hon har många vänner och är mycket populär, tack vare skyttens glada, uppriktiga och entusiastiska attityd. Men i dina förhållande är det du som bestämmer och blir lätt för dominant och krävande. Till skillnad från din parter vill du ha din frihet.

Kärlekstips för skyttar: Du är generös och storsint men kan samtidigt vara vårdslös och intolerant. Den bästa relationen är men någon som delar din religion och filosofiska tankar.

Kända skyttar: Christina Aguilera, Britney Spears, Brad Pitt och Lucy Liu.


 Stenbocken 21 december - 20 januari

Strykor: Seriös, ambitiös, flitig, verklighetssinne, kommer framåt i livet genom outtröttligt arbete.

Brister: Svårt för att visa känslor, självisk, fastnar lätt i mönster och rutiner.

Bästa kärleksmatch: Jungfru, oxe, kräfta, skorpion eller fisk.

Stenbocken tar kärleken på största allvar och det är ingenting man leker med. Innan stenbocken bestämmer sig för att ingå ett förhållande vill han eller hon vara säker på att de valt rätt person och att allt kommer fungera utan problem. Du behåller ofta dina känslor för dig själv och dina varma och mjuka kärlekskänslor finns djupt inom dig. När någon väl fångat ditt hjärta och du känner tillit till personen bjuder du på dig själv och visar din sensuella och passionerade sida. I vardagslivet visar stenbocken sin kärlek genom vänskap och tar ett stort ansvar för de som den tycker allra mest om. Du har svårt för att glömma och relationen kan bestå även om kärleken svalnat.

Kärlekstips för stenbockar: Du måste låta dina innersta känslor få större utrymme och försöka komma i kontakt med dig själv. Din partner bör vara ordningsam och trivas med ett traditionellt förhållande.

Kända stenbockar: Jamelia, Orlando Bloom, Kate Moss och Sianna Miller.


 Vattumannen 21 januari - 19 februari

Styrkor: Hjälpsam, sällskaplig, originell, god iakttagelseförmåga och har lätt för att förstå andra människor.

Brister: Oflexibel, rebellisk, egensinnad, upprorisk och distanserad.

Bästa kärleksmatch: Skytt, våg, tvilling, lejon eller vädur.

Vattumannen är intresserad av människor och har väldigt lätt för att skapa nya kontakter. Han/hon trivs med att flytta och cirkulera bland klubbar och föreningar för att fånga upp och sprida nya idéer. Frihetsbehovet är stort och vattumannen undviker därför alltför nära relationer. Du har en distans till dina nära och kära, I gengäld är du en god och pålitlig vän. Trots ditt frihetsbehov är du trofast i kärlek, men kärleken till livet kommer först. Vattumannen har en förmåga att hela tiden ligga steget före alla andra och blir lätt lite för svartsjuk och kontrollerande.

Kärlekstips för vattumannen: Du vill hela tiden testa på nya saker, vilket gör att din partner måste vara öppen för annorlunda förslag. Du ogillar passionerade kärleksrelationer eftersom du vill behålla ditt oberoende och föredrar istället långvarig vänskap.

Kända Vattumän: Justin Timberlake, Jennifer Aniston, Paris Hilton och Christina Ricci.


 Fisken 20 februari - 20 mars

Styrkor: Konstnärlig, känslosam, tålmodig, empatisk, sympatisk och kreativ.

Brister: Föränderlig, slarvig, kaotisk, negativ och passiv

Bästa Kärleksmatch: Kräfta, oxe, skorpion, jungfru och stenbock.

Fisken är ett av de mest romantiska tecknen och är en riktigt drömmare. Du vill gärna att allt ska vara glamoröst och undviker den tråkiga vardagen. Fisken är rik på fantasi och har lätt för att leva sig in i andra och sympati. Det kan leda till att du offrar mycket för att tillfredställa andra. Det kan gå så långt att du inleder ett förhållande för att du tycker synd om din partner. Du drömmer om den perfekta partnern och tänker att livet ska bli som en saga. Fiskens idealism och förhoppningar om det perfekta livet gör att du lätt kan bli besviken då verkligheten tränger igenom.

Kärlekstips för fisken: Du byter ofta smak och har lätt för att tröttna, vilket kan leda till att dina relationer blir instabila.

Kända Fiskar: Eva Langoria, Jennifer Lowe Hewitt, Drew Barrymore och Freddie Prinze Jr.


Det var allt för nu. Kram*




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0