I kväll är det freeeedaaaags MYS*

Sådär nu är veckan slut och Stampes bur har komit och är ihop monterad, Den var bra mycket mindre än vad vi hade mätt att den skulle vara, Och super dålig kvalite !! Han har precis lärt sig att ta sig upp och ner för trappen och just nu är Micke och fixar ett staket så att han får en större rastgård att kunna gå ut i på balkongen. Så buren blir rätt bra iallafall och han får andvända själva "buren" som vi beställde som innehus och kunna gå in och värma sig i på nätterna. Ska ut i skogen snart och leta efter lite pinnar och så man kan lägga i rastgården åt honom så att han får saker att aktivera sig med, Måste få tag på ett rör också och en mindre aktivitets boll att slänga in, Någon som har fler tipps på vad man kan göra där i ?

Flame och Albus har sprungit som tokar i skogen varje dag i veckan, Dom leker verkligen bra tillsammans ! och efteråt sover dom som stockar, Flame är helt frisk nu äntligen ! :) Men har fått för sig att sno allt hon kommer åt, Skor gosedjur pennor...kuddar toarullar ja allt hon hittar ska slitas sönder i små bitar. Vet inte vad detta beror på för motion får hon jue ! Kanske är det för mycket motion och att hon blir stressad ? Hum...
Hon har också blivit ganska morrig skällig och vaktig... det hör väl till åldern kanske ?!

Lilla Alvin börjar ta för sig mer och mer, Och Smilla är för snäll för att säga ifrån, :( hon måste börja uppfostra de lilla monstret istället för att springa undan och gömma sig när han kommer galopperande !

Jennifer har fått tillbaka sina eksem på baksidan av låren, Ringde läkaren som tyvärr hade fullt, Ska ringa tillbaka på måndag och i värsta fall får vi sätta oss på akuten under helgen. Om hon inte står ut. Det kliar som skjutton och trotts diverse kortison salvor så blir det bara värre och värre. Om man bara visste vad detta beror på. Det har kommit och gått hela hennes liv. Och vi kan inte förknippa det med något speciellt.
I morgon är det ridskola för damen och på måndag är det studie dag och hon är ledig från skolan , Då ska hennes kompis Alva få sova över. Det ska tydligen bli super varmt väder i helgen så en picknick skulle inte vara så dumt. Eller kanske skansen... får se vad vi hittar på.
Jennifer har en kompis som jag faktisk har bannlyst från att komma in här, Hon är så grymt otrevlig mot både mig och Micke. Har försökt prata med henne om detta men hon är så himmla "uppkäftig" att jag har gett upp. Inte en tillstymmelse till att be om ursäkt efter hon sagt något elakt. Det tråkiga är att Jennifer och hon har så roligt tillsammans, Och den här tjejen är ett eller två år äldre än jennifer vilket är super bra.. hon behöver lite mer äldre kompisar, Dom flesta kompisarna till jennifer är runnt 4 år.

Nej nu ska jag ringa upp min lilla syster och snacka lite gojja. Sedan är det dags att laga middag.




Kommentarer
Postat av: Tina

Kan sätta pengar på att det är "vinterexem/böjväcksexem" och kommer när det börjar bli kallare ute och försvinner till våren.. Jamie har och jag hade lika när jag var liten... Vi har haft varenda salva på hela apoteket och inget hjälper. Pröva att ha babyolja i vattnet när hon badar och när hon kliver upp smörjer du hela henne med olja och låt henne lufttorka. Det försvinner på ett par dagar! =) Lycka till!

2009-09-25 @ 19:18:59
URL: http://minafinatre.blogg.se/
Postat av: Linda

hej där! Skönt att lilla Flame är risk nu. Apropå hennes ryck, bita-tugga sönder- sno allt hon kommer åt- skälla-vakta-morra osvosv. Det är åldern. Lilla Sky är Exakt lika "jävlig" haha.. Full rulle hela tiden. HIHI men såå söta de är (=

2009-09-27 @ 20:13:38
URL: http://typenavmittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0