*Lördag utan lördags godis*

Hej !

Idag har vi vart på ridskolan, Jennifer är så duktig och modig och verkar ta till sig vad ridskole fröken säger. Det går som en dans, Även om hon blir rädd ibland.
Det här är verkligen nyttigt för henne, hon för utlopp för sin engergi sammtidigt som hon måste ha kontroll och koncentrera sig. Hon är alltid helt slut när vi kommer hem, tyvärr nästan på gränsen till övertrött. Men så vaknade hon ju kl 6 i morse också !

Tog lite bilder på henne med hästen idag





Efter det gick vi ut i skogen och sammlade på oss lite pinnar, granris till botten av buren där stampes favorit plats är, och grenar med blad på till Stampes utegård. Grannarna måste tro att vi är galna när vi släpade in allt detta genom ytterdörren :) Men det verkade som att Alvin & Smilla nästan uppskattade det mer än *ninis*
Glömde att få med det nya staketet på bild, som avdelar utegården från "våran del av balkongen" (man ser en skymmt av det iallafall) nu kan vi ha våra blommor i fred och stampe kan hoppa in och ut hur han vill.



Flame nyfiken i en strut spanar över staketet in till kaningården


Vet inte om jag berättat innan, Men Micke fick jobbet som han var på anställningsintervju för !!! så tack allihopa som höll tummarna tillsammans med mig ! Han börjar på MÅNDAG ! jippi ! Grattis DARLING !


Kommentarer
Postat av: Tina

Fina bilder! HEter hästen Mefaw? //Tina

2009-09-26 @ 23:51:24
URL: http://minafinatre.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hej! Känner igen det där med att släpa in stora grenar i lägenheten... Vi brukar göra det på kvällarna när det inte så syns så mycket. Fniss Tror vi är lite lika, vi har också en dotter, hund och katt och kanin(er). Hoppas du får en fin dag!

2009-09-28 @ 11:08:55
URL: http://tessilessan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0