fryser....

I går hos läkaren med Jennifer togs diverse prover och vi väntar på svar, Det ända läkaren kunde säga i nuläget är att det är en mycket agressiv form av eksem som nog kommer byta plats till ben väck /arm väck när hon blir äldre.. hum..det kanske inte direkt var någon tröst. Hon ska börja med starkare kortison salva. Och så får vi hoppas det lägger sig för stunden, Även om jag vet att detta är någonting som kommer och går, Hon kliade något så fruktansvärt i morse så jag var nära att låta henne vara hema från skolan, Men hon fick gå ändå, Jag tror hon behöver annat att tänka på för att liksom glömma bort att klia, Skolan kanske lyckas avleda henne, Annars ringer dom och så får hon komma hem iallafall,

Idag ska jag ta en långprommis med Flame och Albus i skogen, Solen skiner men huuuua vad kallt det var i morse, 1 + kan det verkligen stämma ?

Micke kom hem glad och nöjd från sitt nya arbete igår, Och han storm trivs, Trevliga kollegor o.s.v det kan nog inte bli bättre! :)


Måste passa på att be er klicka på den här länken (det kostar ingenting)http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3&ThirdPartyClicks=ERA_051709_ARS efter du klickat på länken klickar du på den lila rutan där det står "Klick to give it´s free"
På länken ovan kan du med ett klick ge hemlösa djur mat gratis! Hjälp oss andra att fylla deras skålar !



Kommentarer
Postat av: Tessan

Låter jobbigt med din dotters exem, man vill ju göra allt som mamma. Hon är så himla söt! Tycker det är helt underbart att vara mamma och kunna följa utvecklingen från litet frö i magen till en helt egen liten människa. Hoppas du får en bra dag!

2009-09-29 @ 12:55:04
URL: http://tessilessan.webblogg.se/
Postat av: Tina

Ni fick mer hjälp än jag fick med Jamie. Dom skrev bara ut salva efter salva och sa "stå ut, det växer bort"... Men pröva olja i vattnet och smörj in henne i det efter oxå. Efter 3-4 "behandlingar" är exemen nästan borta. Men man måste fortsätta annars kommer det tillbaka. Men det är bättre än kortison. Hälsosammare oxå! Kram

2009-09-29 @ 15:01:24
URL: http://minafinatre.blogg.se/
Postat av: Tessan

Det finns något som heter Dettol som är jättebra mot exem. Brukar finnas på invandrarbutiker. Luktar inte så gott med fungerar jättebra. Kanske kan vara värt ett försök? Man kan hälla det i badvattnet.

2009-10-01 @ 11:29:52
URL: http://tessilessan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0