Pank pankare pankast!!!

Idag har vi vart i pappas båt och ätit luch, Kyckling och sallad , riktigt gott ! Efter det tog Jennifer sin gamle morfar i handen och vi gick vidare till centrum där hon kunde hoppa i hopp borg, Hoppa mini bangy jump (stavas de så?) och karusell, På marknaden handlade vi en ur häftig indisk hållare för rökelser, världens största klubba till Jennifer samt en ödla, och en present till Jennifers kompis Maggie som fyller 4 år i morgon ! Ridskolan var inställd idag p.g.a tävlingar.. dessvärre blev dessutom tävlingarna i stallet inställda men men, Nästa lördag är det dags igen.

Nu har man även blivit 3000 kr pankare, Vi beställde en ute bur till Stampe idag som andländer om ca 14 dagar. Har länge försökt få han omplacerad , men ingen som har hört av sig har haft något vidare intresse för kaninen, Utan har mer sett det som en tjänst att ta sig an honom och har velat ha betalt för detta, Trotts att vi förklarat att färgen är mycket ovanlig. Att han har mycket fin stamtavla och att han är okastererad där av ett avelsvärde, Så nu ger vi upp detta, Och behåller han själv vad det än kostar ! Känns dumt att betala någon för att ta sig an honom som dessutom inte ens har intresset att ha honom utan mer ser det som "ja kan väl ta han då om ni ändå inte ska ha honom men då får ni frakta honom till skåne och sedan vill vi ha betalt för att kastrera o.s.v" den ena ideen efter den andra har folket kommit med. Och det är fasen inte lågiskt någon stanns. Ska dom ha honom så borde dom vara glada över att vi inte ens tar betalt, Han var bortskänkes. Men då kan man inte kräva frakt eller att de vill ha bensin pengar för frakt m.m
Så nu känns det som att problemet med lilla ninen är löst, Han får den utebur han behöver och får stanna hos oss sina dagar eller år.., Och det har vi inget emot, Kände bara igentligen att vi inte hade råd att lägga 3-tusen på en bur, Men det var de eller avlivning så vad gör man inte. Tur att vi har stoooor balkong säger jag bara!

Här är buren


eftersom jag innan dess har beställt vinterkläder till Jennifer för 1000 kr kommer detta bli en mycket pank månad :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0