En dag i vårsolen...

Idag åkte vi hem till pappa och hans fru i hammarbysjöstad och åt lunch ! Jennifer ville inte gå därifrån men vi fick trösta henne med att vi ska tillbaka i morgon och fira påsk, Måla lite ägg och äta påskmat ! tillslut gav hon med sig ! Vi lånade med oss pappas bil och Molly och så åkte vi ut på djurgården till en Hundrastgård på Waldermasudde. Där fick hundarna (Molly Asta och Flame) springa av sig i vår solen , och Flame fick en liten pudelblandis som beundrare, Jennifer hittade en massa fina klätterträd, Och en jätte pöl med vatten , Som tur är hade hon gummistövlarna på. Så inget stoppade henne !

På hemvägen tog vi en sväng förbi Mickes mamma och sedan köpte vi Thai mat och åkte hem, Nu är Micke i full gång med att snickra trösklar och Jennifer sitter och mummsar godis framför Pettson och findus.

Imorgon ska vi slå på stooort (innan vi åker till pappa) och åka till Brommas djuraffär. Sveriges STÖRSTA djuraffär !! Vilket paradis för sådana djur tokar som vi !!

Nu till något tråkigt...

För några veckor sedan fick Jennifer en liten guld hamster som hon döpte till Mårten. Jennifer och mårten är bästa vänner !!! och idag fann vi plöttsligt Alvin i mårtens bur. Glasrutan uppe på terrariet låg i delar och Alvin var i fullgång att försöka få tag i mårten som hade vart smart nog och gömmt sig i sitt lilla hus, Efter ren panik och nästan hjärtinfrakt från min sida så var Alvin ute ur rummet och vi lyfte på hustet. Mårten var kvar, men blödde lite. Inget större sår eller skador men desvärre lider han just nu av en jätte chock. Han rör sig inte utan är alldeles stel, Vi har stoppat om mårten och släkt i Jennifers rum. Men ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att han lever länge till utan kommer troligtvis dö av chocken i natt...
Hur ska jennifer klara detta ?? :( På påskafton å allt :(
Håll tummarna nu att lilla Mårten tar sig igenom detta och kommer ut på andra sidan som en starkare och gladare Hamster ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0