Grebbestad

Hej

Här kommer en liten uppdatering...för jag är ganska trött...

Idag var vi på kanival i Grebbestad ! Jennifer fick en jätte rolig hatt (typ sån där som joker har i kortleken) och sedan fick hon en ballong som hon självklart ska ha med sig överallt ! Vi försökte få henne att välja någon gulligare ballong som en prinsessa elr häst elr liknande.. men inte då.. hon skulle promt ha en stoooor gas ballong som föreställer "Svamp bob 4-kant" Ni vet han som går på barnteve då och då.. Han ser bra läskig ut med sina små ben och stora tänder HA HA !
Aja bara hon är nöjd så är jag det också.

Det var rätt mycket folk där och jag och Micke funderade på att åka in senare i kväll, Vara barnfria,  bara roa oss och ta en krogrunda.. även om det är ett jävla festande där (och då menar jag inte lite ös, utan ni vet ...typ FHETTmed ös :) kunde det kanske kännas en aning kul att ge sig in i "ungdommarnas värld " Några timmar...  ush nu känner jag mig gammal

Men när vi kom hem så drog oskan fram och sedan började det spö regna och blixtra som skjutton . Vi bestämmde oss för att stanna hema ikväll och grilla under taken på terassen. Jätte gott blev det med rotfrukter mamma hade gjort i ugnen.

Vi skippade alltså partyt i Grebbestad ikväll och åker istället in till Smögen och testar utelivet där ..när vädret är bättre.
I morgon ska vi fiska krabbor om vädret är okey !


Idag pratade jag med Nicole en snabbis på telefon som berättade att hon är på bättringsvägen, Det var så skönt att höra, Har varit rätt orolig om man får säga så ! Är glad att det håller på att vända !



Det var allt för ikväll... dags att ta natt ciggen och slummra in med mina älsklingar.

Håret är grönt :) som en sommardag...

Hej

För några dagar sedan så gjorde jag blonda slingor i mitt hår... och i går badade jag som ja skrev i pool...

Vaknade i morse och fick en smärre chock av att håret var GRÖNT!!!!! har nu suttit med citron i hela dagen !!! det ser lite bättre ut nu, men mitt sista hopp får nog bli silver shampo´t ! *suck*

Idag har vi vart och handlat lite mat och mest bara tagit det lugnt.... somnade några timmar efter ett jobbigt blodsocker fall som jag självklart fick precis när vi skulle åka .  Jennifer har lekt hela dagen ute på gården hon älskar att vara här och är så glad hela tiden... hon är verkligen en liten sol stråle.. i morse väckte hon mig med att sjunga " upp och hoppa ligg inte och dra dig, Upp och hoppa du måste fånga dagen nuuuuuuuuuu" ( låten var med i shlager festivalen) inte kunde man annat än att studdsa upp ur sängen :)  Hon är det bästa som finns !

För någon timme sedan när jag satt här framför datorn och Micke framför tv´n sattes stereon på.. de var rätt högt och klassisk musik , håret ställde sig upp på våra armar och Mira började skälla och stirra rakt ut i luften sedan la hon svansen mellan benen och gömde sig bakom oss som att hon sökte skydd... creeepy!!! Spökar det här kanske ?

Skänker en värmande kram till stackars Nicole som är så sjuk.. Tänker på dig och hoppas att det vänder snabbt ! Vet hur det är att ligga på sjukhus :(  Tänker på dig!!!  Frustrerande att man är så långt i från.. Kram*

Här är en fin dikt som jag fick av min älskade pojkvän för ett tag sedan :)

 Tack älskling*


Hittade en bild på Baylize..ush vad jag saknar den hunden...
Det är svårt att gå vidare... utan dig. Tänker på dig varje dag.

Semester

Hej

Nu är vi på semester på Västkusten, Vi har shoppat lite kläder och spelat fotboll. Mira och Stampe är här och springer runnt på gården ,Stampe bor i en utav häst boxarna men dörren är öppen så han kan gå in och ut som han vill, Och han verkar trivas som fisken i vattnet. Mira har fullt upp med att skälla ut hästarna och jaga bollen eller slappa i solen :) Troy är hema hos Mickes mamma och Smilla hos Ullis.

I dag så åkte vi till mammas jobb för att bada, Men när vi kom fram såg vi att de var maneter i vattnet så ingen av oss var speciellt sugna på att hoppa i plurret haha. Vi trampade lite tramp-båt och gick in för att bada i polen i stället. Sedan solade vi lite solarium för att fuska till solbrännan lite och slappade en stund i ångbastu´n. Jennifer tränade på att simma och det tar sig.
Nu har hon slutat på dagis och är en stooor tjej ! det är dags för skolan snart... tiden går så snabbt.

Nu ska jag ut och ta en cigg sedan är det dags att laga middag, ta ett glas vin och bara njuta av lugnet som bond jänta :)
Kanske hoppar i bubbel badet en stund senare :)


Vi längtar INTE hem !


RSS 2.0