din sista chans.

Konsigt nog ger inte den här personen upp att skicka in kommentarer till min blogg som jag berättade om för ett tag sedan, Som sagt vet jag vem du är,du har IP: 80.251.207.129
Jag har ditt namn och din adress sedan fösta inlägget, Men har gett dig en chans att ge upp själv. Du kanske tror att det går att vara anonym på internet men du har fel.
Detta är din sista chans att sluta ! Annars kommer jag att anmäla dig för trackasserier.
Välj själv.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det är sorgligt och otäckt att se hur någon som denna person som så ivrigt trakasserar Lina och som själv har barn, ödslar tid åt sådana här högstadiefasoner än uppfostrar sina egna barn till att bli motsatsen till det hon själv är!



Skaffa en egen blogg så kommer du snart upptäcka att de brister du har är de du kan fälla dina elaka kommentarer gentemot.

2008-12-11 @ 21:47:40
URL: http://smellymeerkat.wordpress.com/
Postat av: Lina

Min syster hällsar att hon inte ser dig som en vän ! Som du tydligen ser henne. Ingen av hennes vänner skulle skriva såhär bakom ryggen på henne och blanda in henne i sånnt här skit snack. Hon ber dig hålla henne utanför och att ge fan i att vara så intresserad utav mitt liv. skaffa dig ett eget.



Självklart får man skriva kommentarer på bloggen men som du förstår också så är det inte godkänt att skriva "fjolla" m.m

2008-12-13 @ 23:02:24
URL: http://ladymon.blogg.se/
Postat av: Klara

Det är inte klokt att en och samma persone aldrig kan låta Lina vara ifred. Att orsaka henne skada hela tiden gör inte dig själv till en bättre människa, snarare tvärtom. Vi som känner Lina vet hur hon är, var hon står och framför allt hur hon inte skulle göra. Lägg ner allt skitsnack, skaffa dig ett eget liv och låt Lina vara...!

2008-12-14 @ 18:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0