Fundersam vovvse !

satt och kollade på youtube på jamande kattungar när Flame satt på stolen mitt emot :)
Hon blev mycket fundersam om man säger så ! Och bestämmde sig tillslut att gå därifrån haha !




Kommentarer
Postat av: Jag

Åhh... vad gullig hon ser ut ...Stackaren med sina plåstrade öron...=-)

2009-04-10 @ 00:46:58
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: Jag

Jo jag vet ju de...Men de är så gulligt...Min Pascha (wemaranertiken jag hade)åkte in o ut på djursjukhuset från de hon var 6 månader till hon var 4 år... Hon gick på kortison mest hela tiden(omväxlande små o stora doser)... Hon hade kronisk hjärnhinneinflamation... Så jag vet vad de innebär.... De hemska är ju att de skäms över att de inte kan hålla tätt...O de förstår inte... Nu jag var tvungen att avsluta hennes lidande hösten 2007... Då började hennes kropp angripa annan vävnad, visst hade de hjälpt att höja dosen med kortison...Men jag såg ju hur hon led... O sen är de ju inte bra att ge en hund kortison allt förlänge...Hon hade ju fått de 3.5 år... De var tungt...Men jag vet att de var rätt beslut!!!

2009-04-10 @ 01:45:02
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: kirre

din lilla flame är inte heller så osöt kan man väl säga.. lite sötare och man får hål i tänderna :D

Gott att det går åt rätt håll med henne nu när du börjat med medicin, hur har det gått för hennes syster Sky? fick hon nått nytt hem?



Vilka roliga filmklipp,. jag skrattde så jag höll på att dö med getterna.. hahaha.

2009-04-10 @ 10:04:17
URL: http://tasslyckan.blogg.se/
Postat av: Jag

Pascha hade en ärftilg typ av hjärnhinneinflamation...(Stereoid responsiv meningit)... De är en sort som inte orsakas av bakterier eller virus, utan de är kroppens egna vita blodkroppar som angriper den egna vävnaden! Går bara att behandla med kortison o imunförsvarsnedsättande mediciner... De slutade som jag sa med att kroppen började angripa annan vävnad...Så hon började få sår som inte läkte på nosen... De var hemskt... De är en obotlig sjukdom som drabbar vissa hundraser... (2 st i Paschas kull ) Inte tidigare inom weimaraner dock... En grym sjukdom...Sjukdomen gick i skov o blev sämre i samband med hennes löpperioder.... Hon var riktigt sjuk 4 ggr innan hon dog pga av hjärnhinneinflamationen o var då inlagd... (Hon älskade att vara på djursjukhuset konstigt nog...:-))... Men man hoppas ju alltid att de sk bli bättre...

2009-04-10 @ 10:48:49
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0