* Award Dags *

Jag har fått en award från kirre med blogg Tasslyckan ( http://tasslyckan.blogg.se/ )för en kreativ blogg, Tack så jätte mycket !!!
Och såhär löd det " *Ladymon har en underbar blogg som jag följer näst intill varje dag,här skriver hon om vardagslivet som det verkligen är. Barn,hundar och sambo. En inspererande källa kan man väl säga :)"



Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Sätt loggan på din blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån.
3. Nominera minst 7 andra bloggar.
4. Länka till dessa bloggar i din blogg.
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar

Jag vill nominera :


Monica : på adress http://tokhundarna.cybersite.se/startsida.html här kan man följa hennes liv med sina fina hundar av rasen Chinese Crested Dog, Bianca & Gnista När det gälller träning, utställning och en massa bus som rackarna ställer till med :) I lycka och i motgångar, Mysig blogg helt enkelt,

Kirre : på adress
http://tasslyckan.blogg.se/ Inte bara för att hon nominerade mig utanför att hennes kärlek till hennes små pälsänglar verkligen bländar mig genom skärmen :) Hon beskriver vardagen med sina hundar, uppdaterar ofta, och visar bilder på ett utförligt sätt , beskriver tankar och känslor ! Hon länkar också till bra sidor där man kan shoppa loss ordentligt till vovvsen :)

Petra och Kenny : på adess
http://www.eastzone.webb.se/  Flames uppfödare, i bloggen kan man följa resultat från utställningar , en massa bus och underbara bilder på Flames släkt,

Nathalie : på adress
http://metrobloggen.se/nathaliiie en tjej på 22 år som bor med sin sambo och dotter Andrea, dom har en Pitbull som heter Taiba,  Man får följa med i hennes vardag, med familjen tankar m.m Mycket lycka i denna blogg ! och massor massor med kärlek!

Sofia : på adress
http://www.metrobloggen.se/igelpiga 24 år & mamma till tre barn (Max 05, Marcus 06 & Alex 08) Här bjuds det på tankar, en massa knasiga bilder och lite av den sjuka humorn ! ;) En mamma till underbart söta pojkar och till det.... en massa lego :)

Angelica : på adress
http://diabetiker.blogg.se/ är en tjej på 16 år som har haft diabetes sedan hon var 6, Den här bloggen är till för alla - den är inte bara informativ, Utan hon delar med sig av sina egna tips och erfarenheter till så väl nya Diabetiker som gammla! Den hadlar också en del om vardagen , recept som passar oss m.m uppskattas mycket !

Anonym : på adress
http://souldeep.wordpress.com/ detta är en anonym blogg för att hon ska kunna skriva så öppet som möjligt om ett ämne som tycks vara väldigt tabubelagt. Hon började skriva bloggen för att bearbeta att hennes mamma greps av polis, i  bloggen kan ni följa från två dagar efter gripandet av mamman, genom två rättegångar, tiden i häktet och nu på Hinsebergs riksmottagning. Numera bloggar mamman ofta i bloggen om hur det är att vara i svenskt kvinnofängelse. Följ med i bloggen på den långa färden...
En blogg som framkallar många olika kännslor på samma gång och är  mycket gripande !





Kommentarer
Postat av: Igelpiga

Tack så mycket!! :)

2009-01-23 @ 08:04:19
URL: http://www.metrobloggen.se/igelpiga
Postat av: Nathalie

Näääe.. va gulligt =) Tack så mkt =)Va glad man vart, haha =) Hoppas du får en bra dag idag =D

2009-01-23 @ 10:00:16
URL: http://metrobloggen.se/nathaliiie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0