Helg

Yes box nu är helgen här ! den började med tråkigt grått väder men nu verkar det trotts allt vända.

Flame har svarat bra på antibiotikan, men kräktes i går en gång. Men det känns verkligen som att det är på bättringsvägen ! Men eftersom hon har kräkts så vågade vetrinären inte sätta in starkare antiinflmmatorisk medecin i nuläget som de igentligen skulle göra.
Hon ska äta upp sin kur sen kommer hon få åka tillbaka nästa vecka , och då ska de gå ner i halsen och titta igen. Ser toncillerna fortfarande fula ut så funderar vet på att ta bort dom, Men vi får se helt enkelt, en dag i taget !

Kirre (
http://tasslyckan.blogg.se)  som födde upp Baylize har små chihuahua/phalene valpar och gissa om man är sugen ! Jennifer med sitt stora hundintresse vill jue så gärna ha något som hon skulle kunna träna agillity och åka på hundläger med i framtiden, Perfekt storlek , lättlärda och pigga skulle det kunna bli bättre?, Någon envis terrier skulle bli för svårt för henne som fösta hund. Men tyvärr sätter ekonomin käppar i hjulet !
Jag tror det skulle vara super kul och nyttigt för jennifer att ha detta som intresse, Hon behöver verkligen något att lägga sin engeri på som hon brinner för. Något som hon kan utvecklas och lära sig mer tillsammans med. Vilken 6 åring sitter på hundkurs i två timmar varje söndag och verkligen lär sig saker ?  jooo HON GÖR!  

Nu har Jennifer 2 dagar kvar i skolan sedan är det avslutning på onsdag och sen SOMMARLOV i nästan 2 1/2 månad.
Tyvärr har Micke bara semester i två veckor. Så vi åker nog ner till mamma tidigare så får han komma efter.  Men för det måste vi ha en kattvakt ! Någon som känner sig sugen ? :) Orka sitta här hela sommaren.. neeeej tack, roligare kan man jue faktiskt ha!
Jennifer är ute och leker med sin kompis Embla som ska sova över här tills i morgon. Dom fungerar riktigt bra tillsammans så länge dom är två och inte tre, för då blir det bara tjaffs :) tjejer tjejer !

ikväll blir det kyckling gryta till middag och sedan kommer vi slänga oss framför tv, En lugn hemma helg helt enkelt. Trotts att det är sveriges nationaldag.. men det verkar inte vara något som påverka oss :) det är säkert något firande på skansen som man kan se hemifrån med dagens teknologi !

Nej kaffe dags ! Hoppas ni alla får en super trevlig helg



Kommentarer
Postat av: kirre

hej

jag kan verkligen hålla med om ett en valp i den storleken hade passat lillan hur bra som helst,papillon och phalene är ju kända för sin hyper intelligens och lagom stora motor. och lagom stora för henne att ha i koppel :)

phalenevalpar22017264.htm?ca=16&w=1&last=1" rel="nofollow">http://www.blocket.se/alvsborg/Chihuahuaphalenevalpar22017264.htm?ca=16&w=1&last=1 där är annonsen.

Vi kommer inte behålla nått från denna kullen,tanken va sån. men jag kommer i dag att få hem en scäfer mixsom kommer att ta sin tid, försummad som fan är han,jätte kass päls och gravt under stimulerad. suck

han skulle skjutas utan anledning så vi hämtar han här om ett par timmar.

2009-06-07 @ 10:08:49
URL: http://tasslyckan.blogg.se/
Postat av: Gizmo & Leeloo

Jo det fick jag reda på i efterhand. Gud så konstigt och verkligen synd om dessa katter. Vad beror dessa utväxter på?

2009-06-07 @ 10:32:26
URL: http://gizmo-leeloo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0