Ny dator på g !

Idag har jag vart på långprommis, Flame drog som en galning, hon hade nog igenligen behövt springa av sig lös, men så länge hon äter sin medecin så måste hon ta det lugnt..vilket inte hon alls gillar ! Jennifer sparkcycklade hela vägen och vi stannade där vi bodde förut och Jennifer fick leka en stund i sin "gamla" lekpark, Men vad hon har vuxigt ! Rutchkanan som hon älskade så mycket förut var helt plöttsligt jätte kort och ur tråkig.. gungan som hon inte kom upp på själv då, studdsade hon upp på nu. Vilken jätte skillnad! Vi satt där en stund och pratade gammla minnen, Och kom på att alla vi som bodde där då har flyttat.. ingen av oss bor kvar.. Danne, Jimmy och hunden gruffe som bodde över oss har flyttat, Rille har flyttat, Nicole & Jonas..mitt emot har flyttat , Grannen vägg i vägg med oss hade flyttat.
Vi var ett gäng då i samma åldrar som brukade fika i stort sätt varje dag och varje kväll, Jennifer kände allt och alla och var hon inte hema så var hon oftast uppe hos Danne och Jimmy och lärde sig boxas med boxningshandskar som var större än henne själv eller såg på trolltyg i tomteskogen, Hon älskade att umgås med de stora killarna. Hundvakt hade vi alltid. Vi turades om att ta ut varandras hundar vid behov och var det något som fattades i kylskåpet så var det bara att gå och låna en meter bort :) Vi hade kul tillsammans hyrde filmer och ställde upp för varandra i tid och otid. Jag minns den gammla tanten med taxen längst ner i trappen som alltid bakade super goda bullar till oss. Ja det var faktiskt en helt annan stämmning där än här och det kan man verkigen sakna. Här har man ingen kontak med grannarna ..nja ett hej kan väl slinka ut då och då, men mer än så blir det inte. 

Vi hann precis hem innan regnet började ösa ner, Jennifer fick slå sig ner framför sin favorit film "My little ponny" med en skål glass, och nu har hon hoppat i badet. Micke är redan hema som hade halv dag på jobbet.

I morgon är det Midsommarafton och jag hoppas att vädret blir bättre. Vi ska vara ute i stort sett hela dagen ! Vi ska fira hos ett par ingifta släktingar och det kommer bli hur mycket folk som hellst, Åker vid 11 tiden och kommer inte hem förens på kvällen, Flame ska med och det kommer verkligen bli nyttigt för henne ! snacka om social träning ! Barn, vuxna och hundar överallt !!!

I morgon bitti får jag också min nya dator WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!! Mer om det berättar jag i morrn. Nu ska ja ta upp Jennifer ur badet..

Hoppas ni alla får en super mysig midsommarafton !!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0