Tack för att ni finns !

Vaknade halvt blind idag, skulle igentligen till nacka sjukhus för att träffa fot specialisterna p.g.a mina nervskador i fötterna och få sulor till skona som skall hjälpa blodcirkulationen lite på traven. Men p.g.a mitt sky höga socker hade jag inget annat val än att stanna hema. Har mått illa hela dagen och det känns som att jag har ketoner men tyvärr så har min keton mätare slutat fungera så jag måste ringa sös i morgon och be om en ny, Har iallafall fått ner sockret nu som var på 25 när jag vaknade, Men jag är rädd att jag är påväg in i en syra förgiftning om jag inte får detta att vända nu. Kämpar hela tiden emot att inte kräkas av illamående, Och en så länge har det gått bra. Kräks jag så blir jag tvungen att åka in.

I morgon kommer Micke ta med sig min mobil till jobbet så är det något så kan ni nå mig på hem telefonen.

I dag ringde dom a.n.g att min skola som jag gick i , i 9-an skall ha en återträff, Jag vill absolut inte gå på något sätt, i hade ingen sammanhållning i klassen och jag minns knappt vad någon av dom hette, Vi umgicks inte ens efter skol tid whats so ever, Jag hade en kompis som ja umgicks med från klassen ingen mer,. Hur som haver så hade de utsett mig till kontaktperson för den här festen !!!!!!!! Och jag som inte ens ville gå! jag försökte slingra mig ur detta på alla sätt som gick men hon som ringde var väldigt bestämd över att de ända jag behövde göra var att logga in på "träff" sidan då och då och peppa folk till att komma på festen. + att mitt namn och nr ska stå med på inbjudningskorten, Jag försökte förklara att jag är sjuk , jag har varken intresset , eller energin att svara på frågor i telefonen o.s.v om den här träffen , och hur ska jag kunna peppa folk att gå på något jag själv inte ens vill gå på !?!? över min döda kropp att jag skulle möta alla dessa människor igen ! Men dom sa att ringde någon för info o.s.v så ska jag hänvisa till dom. Jag gick med på det. Varför förstår jag inte ! helt meningslöst tycker jag. Jag ska försöka maila dom i morgon och stå på mig om att de faktiskt får hitta en annan kontaktperson , jag är inte rätt för ämnet och kommer inte vara någon bra sådan. Jag är inte intresserad. Jag måste våga börja säga ifrån.. ett nej är ett nej. Kanske lättare att skriva detta i ett mail än att prata med den där envisa tjejen i telefonen.
ja ja nog om det.

Nu har jag sett säsongen sista "Desperate Houswifes" nu får jag vänta ända till hösten på nästa avsnitt.. men det var faktiskt en aning för förutsägbart här på slutet.. man visste ju vad som skulle hända. Lite trist.....

håller på att sälja lite urvuxna barn kläder på tradera och på skojs skull la jag upp en av Jennifers vinterjackor, Jag trodde aldrig att någon skulle lägga bud på en tjock jacka på våren , men fel hade jag ! Däremot de andra kläderna har ingen budat på ännu. Utan jackan är helt klart poppulärast och har haft hur många besökare som hellst.. hel mysko, det är jue inte ens något speciellt med den jackan. Nu håller vi tummarna att de börjar budas på de andra kläderna också men det är 8 dagar kvar så som vanligt kommer väl alla i sista sekunden innan auktionen tar slut.

Nu har flame börjat bli lite hängig igen och hon äter sin medecin. I Morgon ska hon börja inhalera kortisonet så får vi se om detta går vägen. Mycket påfrestande på hela familjen. Hon är bra i några dagar sedan sjunker hon lixom ner igen. Det är jobbigt att se, Hon är jue så ung och full av liv igentligen.
är hon snart 10 månader , väger 19.6 kilo och är 47,5 cm hög. Nu får hon snart inte bli högre, Tror att max höjjden är 48 på tikar om jag minns rätt. Skönt att hon växt så bra trotts att hon varit så sjuk i stort sätt hela sitt liv.

Tänk så liten hon var nyss !








Och så stor som hon har blivit nu, Otroligt vad snabbt de utvecklas !


Nej nu kryper jag ner i sängen. I morgon ska mickes mamma passa Jennifer en stund för jag ska iväg på lite ärenden och sedan tror jag att pappa kommer och hämtar Molly.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0