Min älskade dotter !

Idag mådde Jennifer bra så vi beslöt oss att åka och hällsa på mormor , Ullis och Alva.
Jennifer fick en pruttkudde som hon aldrig verkar tröttna på och PRUTT SLAIM !!!!! av moster Ullis, Mamma hade såklart shoppat lite i Thailand, Jennifer fick en väska, Två kläningar , hårband , Jag fick en väska, Ett halsbad från Tiffany & Co ett hårband, jätte snygga kuddfodral 4 st, Micke fick en vit t-shit kommer inte ihåg märket  och en blå t-shirt från Gant och ett skärp från Lacoste. Idag var det nästan som att vi fyllde år allihopa ! :)

Jennifer och Alva sprang runnt och jagades, Jennifer älskar verkligen lilla Alvis och lill tjejen är verkligen TOKIG i Jennifer, Släpper henne inte ur sikte en sekund,utan följer henne med sina stooora  runda ögon ! Jennifer agerar stooor kusin och hjälpte till att mata Alva, ja hon hjälper henne med precis ALLT ! En liten puss på kinden och några stora kramar blev det också, Man ser verkligen hur Jennifer längtar efter ett syskon, Man ser hur hela hon lyser upp av att känna sig stor och behövd, och beskyddande ! Jag blev nästan tårögd. När Jennifer pratade med Alva i sådan där vuxen och lugn ton " kom lilla gumman ska jag hjälpa dig"  " titta lilla vän ,... om du gör såhär så går det lite lättare..bara ett tips" " du kan jue det där.. du är sååååå duktig " o.s.v
Det är otroligt att se en 6 åring vara så omtänksam och förstående och ha ett sådant tålamod som Jennifer har med små barn! Inte blev det något svarsjuke drama om mormor heller som Jennifer haft för sig själv hela sitt liv.. näää hon delade mer än gärna med sig :) Jennifer är en OTROLIGT smart tjej som ofta ligger steget före i det mesta, Hon är som en radar och reflekterar allt ... Det är verkligen häftigt att vara mamma till en sådan underbar tjej...som ofta chockerar i sitt sätt att lösa problem eller tankar.
Ibland är Jennifer lite för smart för sitt eget bästa, Hon förstår så himmla mycket och har en sådan insikt om det mesta att det rent av kan skada henne mer än att göra nytta, Ibland önskar man att dom tankarna kunde vänta med att komma på ett par år.. när hon är mer mogen att hantera dom.

Flame har vart hos Mickes mamma idag och sovit som en stock imellan hostningarna, Försökte få tag på vetrinären hela eftermiddagen men inget svar, Ska hänga på låset i morgon får hon måste få hjälp med detta nu.

Nej nu ska jg slänga mig framför tv´n och ta det lugnt.

Kram*

Kommentarer
Postat av: catta

tack gums-- samma här. är inne på din blogg felra gng per dag, men har lite tid mm så ja är såååå dålig på att kommentera..



hoppas allt är bra o haft en toppen dag..



skalll kolla in den sidan sen.. pööös

2009-03-25 @ 09:11:57
URL: http://hotmom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hejsan.

Tack så mkt =)

Joda, allt är helt okej här, hur äre med er då?

Alltså, jag fixade ngt sånt förr, så att man skulle få fler besökaren, men tkr inte de har hjälpt mkt alls, så jag skiter i de =P

2009-03-25 @ 09:26:20
URL: http://metrobloggen.se/nathaliiie
Postat av: Jag

De är skönt att höra...Även om jag nu inte önskar att nån annan går/gått igenom samma saker som jag...Men samtidigt är de skönt att höra att andra gjort de... För då känner man sig inte så ensam i allt...

Kram på dig o tack för titten... Ska kolla in lite här hos dig under dagen...

2009-03-25 @ 11:54:53
URL: http://ahvarforinte.blogg.se/
Postat av: catta

ååå tiffany de vill ja med ha!!. så snygga. lägg ut bild!!!

2009-03-25 @ 23:40:30
URL: http://hotmom.blogg.se/
Postat av: Identity

sv: tack så mycket :D

2009-03-30 @ 16:53:30
URL: http://identity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0