Jag blir inte klok på detta...

Förra huset vi kikade på såg ut som ett hus eller ja en liten villa, det hade bastu, tre rum och kök och en stor gäststuga, Stor veranda runnt nästan hela huset. Stor plan gräsmatta, en lite bäck och sand strand ! Men hyresvärden hade en dålig inställning redan från början p.g.a tidigare hyresgäster som hade lurats på hyran och förstört. Så han verkade inte ens intresserad av att hyra ut ..trotts att han hade satt ut annons. Han skulle fundera och höra av sig om två veckor... om han nu gör det.

Huset vi kikade på idag var helt tvärt om, Det ligger på ingarö , Det såg inte ut som ett hus utan mer som en gillestuga, skogstomt rätt trångt till grannarna runnt omkring, Ingen vattentoalett och ingen dush, Men det skall renoveras ! Det kommer bli dush vattentoalett veranda, och väggar skulle tas bort. För att få en mer öppen planlösning, En hel renovering med andra ord, Men inflytten är nästan månad, Och då skulle man alltså bo i detta bygg kaos, En LÄÄÄNGRE tid .. för dett är ingenting man gör på några veckor. Hjälper man till skulle hyran vara gratis, Och denna hyresvärd var urtrevlig !!! Det finns möjligheter...vi fick göra om, göra staket runnt tomten.. måla o.s.v Men orkar man detta ?
Bara en sådan sak som att hela tomten måste grävas upp för att få fram vattnet ..??? njä... kostnaden läggs jue inte på oss, Men det är vi som skulle bo i koaset...

Från kojja till slott ... eller vad säger man..

Både jag och micke känner oss rätt förvirrade nu, Men det känns mer negativt än positivt, Fan att han var så trevlig !!! Att ha en bra hyresvärd är jue A och O !!!!
Förmodligen måste vi nog ha lite is i magen nu....

Hur skulle ni tänka ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0