Sorgligt!!!!

Läste just en hemsk nyhet :

Flicka dödades av hundar

Världen 22 maj 13:15


I Oldisleben i Thüringen i Tyskland dödades på fredagen en treårig flicka av fyra hundar, uppger SVT text.

Enligt uppgift ska flickan ha tagit sig in i ett rum där hundarna hölls instängda. Hon var på besök hos sin moster, som var hundvakt åt hundarna.

Hundarna sägs vara av rasen Staffordshire bullterrier.


Tänk att samma sak ständigt upprepas, Hur ofta är ägaren närvarande när sådant här händer ?? i stort sätt ALDRIG!!! samma sak med det som hände i hammarby sjöstad för några månader sedan, när en hund av någon ras blandning med Amstaff bet ihjäl en annan hund , då var det en hundvakt som var ute med den hunden,
alltid är det när sådana här hundar har hundvakt. Som inte tar sitt ansvar, Man ska aldrig lämna barn och djur ensammna, Man måste ständigt ha uppsikt, Och är hundarna såhär agressiva och förmodligen vaktiga så sätt lås på dörren om man inte kan ta det ansvaret, Att hålla ett öga på barnet !!! jag blir sååå förbannad ! Oansvarsfullt är vad det är !!!

Tänk på vem ni lämmnar bort eran hund till, Särskillt om hunden har speciella problem eller behov. En olycka är lätt hänt och konsekvenserna kan bli stoooora !!! Man måste kunna läsa hundens signaler ! och veta vad det innebär . Och det är inte alla som kan ! Ta då helldre proffensionell hjälp än att lämna bort hunden till en kompis eller släkting.

Jag lider verkligen med flickans föräldrar, Sådant här får INTE hända!!!!
Det är lätt att skylla på hundarna men det kunde lika gärna varit en pool bakom den dörren och flickan kunde ha drunknat. Olyckor händer, Men man måste alltid vara steget före. Och försöka förekomma !


Jag lider med dom allihopa !!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0