Kalas & Fiske

I går var vi och firade Klara ! Hon är en mycket speciell vän jag haft i 15 år nu , Hon är alltid så glad och positiv, En väldigt bra lyssnare och klok som en bok :) det är alltid lika trevligt att träffa henne. OCH Det var jätte kul att träffa hennes föräldrar igen. Det var typ 100 år sedan sist ! Dom är verkligen helt underbara! Även hennes kusiner och var där och nu var dom VUXNA :) Man fick en smärre chock, Speciellt när "lilla Isak" klev in genom dörren ! Häftigt säger jag bara!
Hennes vänner är också super goa, Och inte nog med de så bjöds det på världens godaste tårtor, Kaffe, bullar, kakor och SMÖRGÅSTÅRTA !!!! *MUMMS* Ett jätte trevligt kalas helt enkelt, För världens bästa Klara !

Vi två :)






Ja så här kan man ju också festa :)





Så vad har vi gjort idag då ? joooo vi har vart och fiskat ! Solen sken (TYP) så vi tog med oss, kaffe, saft och pankakor och gav oss ut . Vid sjön mötte vi upp S & T med deras barn och hundar, Sedan var vi alla sammlade i ett smärre KAOS! fiskelinor som trasslade ihop sig, Kaffet som spilldes ut , barn som grinade, rammlade och kladdade ner sig, och hundar som pep & skällde. Vi höll tålamodet så länge det gick, sedan gav vi upp.. Micke har sovit sedan vi kom hem. Gubben pallade inte trycket :)

Storfiskarn själv !






Tyrannen !!



Världens finaste !!





Just nu lagar jag mat, Och Jennifer har två kompisar här, En av dom ska sova över för i morgon är det studiedag för tjejerna från skolan. Har någon ett förslag på vad vi kan hitta på då ? så lämmna en kommentar !


KRAM*


Kommentarer
Postat av: Margareta Ståhl

VÄRLDENS FINASTE BARNBARN DU ÄR JU SÅ SÖÖÖÖT

puss och kram, saknar er.....

2010-05-03 @ 21:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0