Barnkammaren...

Här hemma är det full fart,

4 små oplanerade kattungar andlände den 5/3 och har redan hunnit bli 4 veckor gamla, leverans klara 28/5 ,

2 blå flickor och två pojkar, De har börjat äta leka och gå på lådan, Alla 4 är super söta och verkligen sociala och orädda, Pipiga är dom också... och smilla gör sitt bästa för att hålla reda på dom 4 som just nu testar sin mammas tålamod till max, Alvin finns precis som förra gången alltid med på ett hörn, Och hjälper till att tvätta och passa dom små. Det är otroligt... förra gången trodde jag att han tog till sig kullen så mycket för att den var hans.. och han var okastrerad, Denna gång är fadern okänd och Alvin är kastrerad ( och nyrakad eftersom han hade fått tovor i hela pälsen att gå ut i de fuktiga vädret) Men inte bryr sig Alvin om det.. han finns alltid där för dom små, Och är mer med dom än vad Smilla är, Hon sköter det mest praktiska sedan går hon, Alvin värmer tvättar och leker med dom små, Dom är verkligen ett bra team tillsammans för att uppfostra en liten kull illbattingar, En är tingad och nu väntar de övriga tre på att finna sina framtida familjer ! Snart är det dags att vaccinera chippa avmaska och besikta. Allt rullar på med andra ord..

Dags att ta nya bilder då de växer så de knakar, Dessa bilder är när dom var två veckor gamla och hade öppnat ögonen

Hane ( Tingad )



Hane



Hona



Hona



Här är vår nakna norska skogskatt ( ALVIN för dom som inte känner igen honom )




Nu till nästa nyhet innan vi återkommer till nästa barnkammare !

Vi har blivit med hund ! en underbart lättsam social positiv orädd OSKÄLLIG och kärleksfull chihuahua tik på 2 år,
Black and than, Super fin på alla sätt ! hennes bakrund drar jag inte här, men hon har anpassat sig otroligt bra och trivs som fisken i vattnet, Om en månad börjar hon och jag på kurs ! bara en vanlig enkel vardagslydnads kurs, Måste träna mer kontakt och inkallning så hoppas jag på att lilla norpan kan börja träna agillity sedan, Jag och hennes tidigare ägare tror att det verkligen är något som skulle passa henne, Hon är snabb och full med energi, Och skulle säkert tycka att det var ur kul !

Här är hon the one and only MAJKEN :)









Nu vidare till nästa barnkammare :)

Eastzone Gladiator Flame HD - B & ED - 0 ua Ataxia Clear är parad med Zill Diva Sting ! En hane med ett bedårande huvud, såväl insida som utsida vilket är A och O för rasen! Ataxi - Clear, HD - A och givetvis utställnings champion. Båda föräldrarna har ett utmärkt temprament och vi har höga förväntingar på kullen,

Valparna är beräknade 12/4 ( ja en vecka kvaaar ) men ja skulle snarare gissa på att dom kommer några dagar efter..
Och enligt röntgen kan vi förvänta oss 6 stycken, Vilket jag tycker är ett perfekt antal för en första kull, Varken för många eller för få. Flame har börjat bli tung i kroppen och är riktigt stor, Hon snarkar och äter om vart annat och kräks ner våra prommenader, Men det är helt OK Flame är jue Flame med henne så är allt en njutning i sig :)

Blivande mamma

Eastzone Gladiator Flame



Och den blivande pappan till kullen

Zill Diva Sting



Zill är med i Andreas Grega ´s musik video - Där va vi förenade

Tyvärr lyckades jag inte få in musik videon här... så klicka på länken så kommer den upp.

http://www.youtube.com/watch?v=XGSlcsF97Uk

Är det någon som vill ha mer info om föräldra djuren eller är intresserad av en valp från denna kombination så maila : [email protected]


Sist en liten hällsning från den jag älskar mest :)




Tandborst drottningen in action <3


Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej sötnos saknar dig!!

2011-04-05 @ 20:12:49
Postat av: Carina

riktigt fin hund,pappan till valparna! men hur har de gått?

2011-04-14 @ 07:17:07
URL: http://kirreflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0