Lycka till

Lucretia som flyttade till sitt nya hem på Gotland igår, Vi väntar ivrigt på bilder på både henne och hennes nya kompis ! Jag tvekar inte en sekund på att det var värt väntan, Väntan på att det rätta hemet skulle dyka upp, Det kändes i hjärtat på alla inblandade :) Det är alltid blandade kännslor när en valp åker ! Men även om man saknar dom allihop så vet jag att alla är trygga där dom är, Att dom får kärlek omtanke och omsorg som en Amstaffvalp behöver, Både nu och i vuxen ålder..
Att dessa personer satt sig in i rasen och vet vad det innebär , och lägger ner sitt allt i att tillgodose hundens behov. Ni gör ett toppen jobb !
och jag hade inte valt er om det inte var för att ni var...BÄST ! :)

Varro är nu mera lastbils chaffis :)




Spartacus / nu mera Hector : Växer så det knakar och ligger redan på en vikt på 11 kilo !



Lucretia som nu fått namnet Vilma ! ( med W kanske ? ) Som nu tagit sitt pick och pack och flyttat till Gotland till Johan & Emma med deras underbara hund. LYCKA TILL !





Nu letar vi bara efter en fodervärd till vår pojke ! CRIXUS
Då Naevia kommer att få stanna hema istället, Att ha en fertil han hund bland en massa tikar som löper titt som tätt fungerar inte hur mycket jag än hade velat ! Så fodervärd sökes , alternativt så kan han säljas !!! MEN med behållen avelsrätt till en kull, ( han får alltså ej kastreras hur som, förens vi använt honom klart) Du MÅSTE ha ett utställningsintresse, Och är du intresserad av fodervärdsavtal ska du dessutom bo i sthlm, ha körkort och bil. Då ett nära sammarbete med oss krävs. Som fodervärd kommer du att få ställa ut hunden åt oss, Samt avmaska vid behov, Vi betalar hans avelsförsäkring varje månad, HD/ED röntgen ev mental test. Samt hans vaccinationer. När hunden blivit 7 år eller tidigare när parningarna ( antal enligt överens kommelse) är avklarade övergår han i fodervärdens ägo ! Det kostar alltså inte att vara fodervärd, ( ingen summa för hunden) MEN du skall behandla honom som din, Gärna gå valpkurser och vi kräver mer av dig än om hunden hade köpts, Då detta kommer att vara vår blivande avelshane.
Denna hane är mjuk och mycket lugn ! Fantastisk fin benstomme och mycket maskulin
.










Vid intresse maila : [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0